Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že se dvě, nebo více stran snaží prosadit své názory, je běžné. Ale že smrt nevinné oběti někdo využíval k tomu, aby si posílil svou pozici v názorovém střetu, mi připomíná
    "podpásovku" a neúctu k mrtvému, protože používat smrt jako argument k zastrašování druhé strany je přímo politický hyenizmus. Už jenom proto by měla vyhrát druhá strana. A potom se ukáže, jak velké "BU-BU" se valilo na Angličany ze všech stran, kde vládnou eurohujeři a "předkláněčí" Merkelové a spol.
  • Kdo s čím zachází, tím taky schází. Viz její poslední projev v britském parlamentu http://aeronet.cz/news/video-neuveritelny-projev-jo-coxove-v-britskem-parlamentu-pred-jeji-smrti-chtela-nove-sankce-proti-rusku-prijeti-3000-syrskych-deti-do-britanie-a-valecny-tribunal-pro-asada-cz-titulky/
    • to byla dobrá pizda,musela vadit i eurofašistům,že se jí tak dobře zbavili
      • Ty uuráku. mezi slušnými lidmi platí o mrtvých jen dobře.
        • Na zombie to neplatí, ti se jako mrtvoly už narodili. *15*
    • miluju tenhle ruskej web a tebe taky *14*
      • Vyliž si. *15*
  • I my v Rusku víme, že se v Británii dá chleba běžně koupit v obchodě. Sousedé mi to sice nevěřili, ale viděl jsem to u předsedy kolchozu na satelitu.
    • =====Ty nejsi my v Rusku kobliho. Ty jsi TY na Tiscali imrvére. :D
  • "Zastánci Brexitu připomínali lidem domnělou "britskou výjimečnost" a neustále apelovali na "svobodu" a "nezávislost", jako kdyby byly tyto dvě veličiny dalším setrváním ve společném evropském projektu vážně ohroženy." Británie vždy byla světovou velmoci, ale jenom do doby, než vstoupila do EU a zejména suverenitu ztratila nástupem byrokratů v Bruselu typu Merkelová, Hollande, Juncker a další. Ale tu suverenitu ztratila každá země, která vstoupila do EU. Že něco bude muset být společného, zejména filozofie existence více států a pod. se dalo čekat, ale že EU bude zasahovat do takových věcí, jako je "pomazánkové máslo" a další regionální věci a dění, tak to nikdo netušil, když EU dal svůj hlas v referendu o vstupu. EU zplanila zejména proto, že má špatné vůdce, poslance, kteří nemají sebereflexi, nemyslí na rozdílnost mentalit jednotlivých národů, ani na jejich možnosti růstu. Angličanům se nedivím a chápu jejich přání, protože je i mým u nás doma. Přejí jim šťastnou ruku a někdy nashledanou jako svobodní občané. Jak Britové, tak i Češi byli, jsou a budou i bez EU.
    • Ve 21.století je svět propojen informačně, dopravně atd. a navíc je Zeměkoule oproti předchozímu století mnohem víc zalidněná, spíš přelidněná. To také vyžaduje jiné formy vzájemné spolupráce. EU je společenství, sdružení a nemůže tedy mít žádné "vůdce". Sdružení vyžaduje spolupráci a každý musí respektovat zájmy jiných, tj. musí v něčem ustoupit ze svých sobeckých požadavků. Pokud někdo poslance považuje za "vůdce", tak jeho myšlení spočívá někde v 18.století. Britové přežijí bez EU, i když jim to vyvolá velké potíže, ale je to velká země a velmoc. Naproti tomu ČR je svým počtem obyvatel srovnatelná s Velkým Londýnem. Takže Britové bez EU budou, ale Češi nikoli, stali bychom se opět ruskou kolonií a kdo by odmítal poruštit se, skončil by na Sibiři. A možná bychom tam preventivně skončili všichni. Ještě v r. 1968 nám tím vyhrožoval Brežněv.
      • Ty musíš být asi silným eurohujerem a snad i europoslancem, když tak "pěkně" argumentuješ. Škoda jen, že používáš stejné zastrašovací taktiky, jako ti, co mají obavy z rozpadu EU a o svoje koryta. Já si pamatuji, když Anglie byla Anglii a Česko Československo, a oběma, i ostatním, kteří nebyli v EU, se dařilo. Proč by se nemělo dařit i bez EU?? Bezpečnost nám zajišťuje NATO a ekonomiku si řídí státy sami. Dobrá byla spolupráce před, a dobrá bude i po rozpadu EU. Neměl bys strašit, to dělají jenom bezmocní. Tak vypadá Tvoje argumentace.
  • nebyl pro britské tajné služby žádný problém vytypovat blbečka naočkovat ho ,zblbnout,tato vražda byla na objednávku od fašistů z bruselu
    • Jenom aby to nebylo na objednávku od fašistů z Mockby.
      • Teď jsi na to kápnul! Moskva má enormní zájem na tom, aby VB nevystoupila z EU!
        • No nevím, já se jich na to neptal. Ale vládcové CCCP se řídí hesly jako "rozděl a panuj", "čím hůře tím lépe" a jelikož mají povahu nájezdníků, kteří zabírají a loupí okolní země a jinak jsou neschopní a líní vzdělávat svou zemi, tak by jim moc vyhovovala oslabená a rozdrobená Evropa, aby ji mohli postupně anektovat a kolonizovat. Začali by opět Pobaltím. Myšlení ruských vůdců stále spočívá ve středověku, je stále centralistické, pojem demokracie je jim cizí. V myšlení demokratických zemí je primární občan a stát má tolik pravomoci kolik mu občan udělí.Ve východních despociích, tj. i v CCCP je naopak primární vládce, car gosudar a občan má tolik práv kolik mu vládce (milostivě) udělí.
          • Nějak ti nerozumím. Tak proč by rusové podporovali vraždu političky, když bylo jasné, že to nahraje odpůrcům Brexitu?
  • zlej trolle, to je pěkný kabaret co tu vytváříš *15* *15* *15*
    • Taky si myslím zlej trolle, že tu vytváříš pěkný kabaret. Dostaneš +1 rubl, souhlasíš?
  • Sluníčkářské hejtfrí hyeny se z vraždy političky nemocným člověkem snaží vytřískat opravdu maximum.
    Nechutné. Dokazuje to jen, co jsou doopravdy zač.
    • Jsou to stejný hyeny jako my havloidi.
      • ano havloidi jsou hodně velké zrůdy
        • Větší zrůdy jsou zemanoidi. A vůbec největší zrůd jsou putnoidi.
  • a masáž pokračuje...
  • Vražda této poslankyně byl s největší pravděpodobností činem psychicky vyšinutého jedince. Ovšem její zneužití příznivci setrvání V.B. v EU je evidentní a značně nemorální. Bylo zřejmé ihned po tomto činu, že eurohujeři se této vraždy chytnou jako tonoucí stébla a budou se jí snažit využít ve svůj prospěch se slovy "podívejte se vy zlí odpůrci, co jste to zapříčinili, váš příznivec zavraždil poslankyni, které naopak chtěla v EU zůstat". Všichni odpůrci Bruselského diktátu jsou tak hozeni do jednoho pytle s maniakem, se kterým nemají nic společného. Inu i nacisté si zapálili Říšský sněm, aby mohli odůvodnit převzetí moci. Stejně tak se bruselští aparátčíci neštítí ničeho, jen aby si ubránili své židle a své královské požitky.
  • Hmm, na Tiscali se rozjíždí propaganda čím dál víc. A to jednostranná.

    " Přistěhovalci ze střední a východní Evropy byli vylíčeni jako chroničtí pobírači sociálních dávek a zločinci"
    .
    Co to plácáte? Nedělejte z lidí ještě větší blbce, než jsou. Převážná většina z nich si dobře pamatuje, že přistěhovalci byli vylíčeni přesně naopak. Jako vědci, inženýři, lékaři, kteří zachrání Evropu.

    A že by byli pobírači dávek nebo zločinci? Kdepak. Takové hrozné ovliňování jsem v médiích nečetl. A to ani zde na Tiscali. Ale pokud mně podobný článek na Tiscali ušel, prosím redakci o reakci na můj příspěvek s odkazem na zmiňovaný článek. Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit