Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Liško, kližko, nepřepepři tu lišku. Ty ještě nesedíš za ten tunel našich peněženek se solárními elektrárnami a globálním oteplováním? Nojo, no...
  • kdy už tenhle slizoun zmizí v hlubinách zapomnění?! tento skřet je diletantem v pravém slova smyslu, který zjevně neví, jak by se dostal z toho, co sám svojí neschopností v našem školství způsobil..tak se chce alespoň zavděčit studentíkům z Plzně..jaký měli vůbec tihle studenti důvod k tomu, hlásit se tam a studovat na tak zdiskreditované fakultě, když být jejím absolventem je jen pro ostudu? že by se nikam jinam nedostali? *12*
  • Nemám nic proti vdělání ani vzdělanosti, ale tady je zřejmý nepoměr.
  • No a co. Měla by se zrušit. Vždyť těch vysokých škol je více jako základních. Zatímco se základní školy ruší /vyjmul jsem školky a jesle/ a dělají se jednotříctky pro celou spádovou oblast, kdy děti musejí jezdit veř. prostředky sami do školy X km, tak téměř a již dispělým dělají školu skoro v každém městě. Je to hnus.
  • Nemá tam Dobeš svého syna? Plzeňská universita - líheň naších nejlepších. Viz dcera Veškrnové-Havlové, otcovrah Odložil jinak syn Čáslavské, Marek Benda, Řápková, Ruml, a mnoho dalších individualit.
  • Jak to tady čtu, tak se mi jeví, že jsou zde písáci "chytřejší jeden druhého". Nadávají na lidi, co je vůbec neznají a zřejmě ani neznají samotný problém. Komu není něco jasného, má si to ověřit. Dnes už to jde. Akreditační komise je opravdu orgán ministra a tak jenom ministr rozhoduje co ano a co ne. No a že Liška začíná kříčet? Začíná se zviditelňovat. Strana zelených upadla do zapomnění a chce ji vyhrabat zase na světlo. Proto si, coby soploň, dovoluje kritizovat všechny, kterým nesahá ani po paty. Holt "zelený Liška" bez studu, cti a sebereflexe.
  • zajimaj nekoho studenti.zrusit skolu muze jenom hlupacek....chce to nove profesory a pujde to dal....
    • Smrtko, to se mýlíš. U university záleží na tradici. Západní svět uznává Universitas Carolina v Praze, kterou r. 1348 založil císař římský a král český Karel, toho jména IV., blahé paměti. Byla to první universita ve střední Evropě a jedna z prvních v Evropě vůbec. A dnes stačí v civilizovaném světě říci, že je dotyčný absolventem UK v Praze a ani nemusí ukazovat žádný diplom a honosit se titulem.
      • když řekneš že máš vystudavné Karolinum tak budou koukat jak vyjevení ..ptotože nebudou vědět co to je , koukni schválně na jakém pořadí je UK mezi světovými univerzitami !!
        • Nevím, jestli vědí co je to Karolínum, ale mám zkušenost z USA, že dobře vědí co je to Charles´University in Prague a také, že Prague je naše hlavní město a že je tam Charles´bridge. A to i přesto, že komunistické zásahy do školství poškodily i UK.
      • Petře, vidět, že znáš dějepis a tak asi nejsi "z nového těsta". Ale každý jednou nějak začínal a každý má dostat šanci pokažené napravit. No a navíc jde nejenom o dobré jméno školy, ale o 1800 studentů - budoucích nositelů dobrého jména školy. No a je načase dát šanci to dobré jméno začít budovat.
  • Známý udavač Liška nezklamal. V padesátých letech by trumfnul i soudružku domovnici. *12*
    • Medikologu, on někoho udal? Vzhledem k jeho věku mohl nanejvýš udat ve škole spolužáka, že vlezl sousedovi na zahradu na jablka. *1*
      To co říká, tom má naprosto pravdu.
  • Zamindrákovaný bachař Dobeš si myslí, že stačí poplácat Kikinu po pr*li a pak si může dovolit všechno, ale opravdu všechno. *1*

    Exministr se ptá "který právník podobný postup Dobešovi poradil"? Nejspíš to byl nějaký právník ze sPlzně. *1*

    Tak teď bude zajímavé sledovat co se bude dít dál: zda "zametge" Rampulovo vrchní zametačství, jestli Dobeše podpoří zloděj per Kikina, co na to slaboch a Kiknův poskok Nečas.
    Ten český Šaškystan musí být pro smích celému světu. *1*
  • To si z nás dělají legraci....
    Pryč se všema zkorumpovanýma lumpama!!!
    15.3.2012 na Václavském náměstí.
    http://holesovskavyzva.zacit.cz/

    Je to jediná cesta jak se těchle šmej... zbavit!!
    • Výzva mi mluví ze srdce. Ale i když najdeme čestné, spravedlivé a neúplatné odborníky, co svedou s rozkradenou zemí? Zase si budeme utahovat opasky za tichého přihlížení dřívější zlodějské garnitury, tyjící z nakradeného majetku? Ač nejsem levičák a nemám rád jakýkoli fanatismus, mělo by se s nimi zatočit po bolševicku, oni se dobrovolně svých koryt nevzdají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit