Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V každém případě tam musely být i peníze z odškodnění jeho otce, vyhozeného z armády za nesouhlas s okupací, jednoho z nejcharakternějších, nejférovějších chlapů co jsem kdy v životě poznal. Při stycích a přístupu k nedostupným informacím, se z takových peněz dá udělat pořádný balík.
    Co vím na beton je, že jeho otec by synovu účast v takové bandě darebáků, mezi takovou svoločí, nikdy netoleroval.
  • Všechny zákony jsou dělány ve prospěch zlodějů a největších lumpů. Vymahatelnost práva a trestnost je uplatňována pouze těmito pravicovými lumpy na terororizovaném pracujícímu lidu. Veškeré škody a i ty domnělé co údajně vznikly pravicovým šejdířům zaplatí jen pracující lid.
    Jenom skutečně vzdělaný, slušný, pracovitý člověk může a řekl bych musí v zájmu zachování obyvatelstva volit levicové strany. Zejména KSČM !! Které zajistí lidem práci, sociaální jistoty a spravedlnost.
    • Máš tam chybky co se vloudili do textu. Obsah jako takový je ale přesný, bez chybičky.
  • Krást a loupit u nás začali komunisti tzv. "znárodňováním". Vlastně to provádělo už jejich dítko nacisti při "arizaci" majetku a po válce RG, rudé gardy, správně rabovací gardy. Tak holt to loupežnictví máme v genech. Vlastně už Honza Žižka byl sadistický loupežník.
    • Loupeživý cikán Pišta, který celý život nedělal nic jiného, než že kradl, ukazuje, že kradli komunisté ??? Směšné !!!
  • Historické rodinné prostředky byly hodně historické......blázny si dělejte Kocourku z manželky a ne z lidí....soudce nepočítám,neb mi připomínají spícího hajnýho......
  • taky by jsme si měli něco odklonit dokud to jde protože díky všem co se snažej vládnout by na nás nemuselo nic zůstat protože zdejší ekonomika jde od deseti k pěti díky různým výmyslům a pak malé a středí firmy přistupují ke vziké stuaci jako u nás dostali jsme jako odměnu mínus deset procent z platu aby jsme udržely režije a konkurence schopnost a je toho víc představte si středověk měli byjsme nejspíše první bezrukou invalidí vládu nikdo tu z ničeho nemá respekt a když se najde někdo kdo jimšlápne na kuří oko jako pan Lessy tak se ho hned obdobným způsobem zbaví
  • Tak to vypadá když zloděj soudí zloděje
  • Odkláněč? Nazývejme věci správnými jmény, je to obyčejný zloděj, nic víc.
  • Modrý straky jsou nedotknutelný , vyšetřování skončilo,zapomeňte. *5*
  • Vzpomínám si na blbce z Václaváku cituji nejsme jako oni,jsme horší dodávám já.
    • Priznam se-taky me ta havet v ty dobe obelhala.Mohu Te upozornit,ze se za sebe stydim,ze jsem jim to sezral.
      Ale jedno je jiste-tento dobytek,jez rozkradl tuto zemi(I mym pricinenim,ze jsem jim to zral)k smrti nenavidim,a mam ohromnou radost,kdyz nekdo z OF a tech slintalu chcipne!!!
  • Vítězové soutěže : " Krade celá rodina " !!! Ale Kocourek má zásluhu o vytvoření nového termínu v ekonomice. Termín "zlodějna" byl nahrazen termínem" odklonění". Takže u nás zlodějny přestaly existovat de jure, pouze byla legalizována krádež přesunem do "odklonění" a tím mimo trestní zákoník, který tento termín vůbec neobsahuje. Takže tím vlastně bylo vydáno oficiální povolení velkých krádeží, které se staly odkláněním, zato krádež housky zůstala nadále krádeží s trestní sazbou "x" let odnětí svobody nepodmíněněně...( přehnaně řečeno, houska nepřesahuje škodu 5 tisíc, takže jde o přestupek. Ale brzy bude stát víc, zejména když zůstane Kalousek ministrem financí).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit