Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezpečnostní agentúry totiž všeobecně nabízejíní jen minimální mzdu cca 50-60,-/hodinu.
    To by šli dělat za polovičku a ještě většinou "na ulici". *7* *8* *9*
  • Je to marné něco vysvětlovat někomu kdo je arogantní a nehodlá respektovat zaměstnance, protože zaměstnanec je kapitál firmy, u policie je to kvalifikovaný pracovník.
    Ta arogance doplatí na to, že oni prostě odejdou a nebudou řešit kam, odejdou, protože už se to nedá, už se to nedá, tak to je.
  • Vláda a potažmo náš milovaný ministr si dobře uvědomují, že je ještě nutno propustit cca 4.000 policistů, takže jim tato akce jen nahraje. Muselo by nás jít aspoň nejméně dvakrát tolik a tak riziko, že si to napíšu a už mě nevezmou zpět je velké. Chce to na ně jinak. Vše dělat jak se má, neohlížet se na to, že lidé na nás dlouho čekají a když tak ať si stěžují tomu chytrému ministrovi nahoře.
  • V agentůrách mají možná plno, ale zaměstnanci pracují za dva, takže stačí zrušit nesmyslnou dohodu o provedení pracovní činnosti a najednou budou všichni potřebovat dvojnásob zaměstnanců, tak už to pochopte. Zruší se tím i nezaměstnanost, tak mi nevěšte bulíky na nos!
    • Ale jo, domluvte se a jen 10 ať s tím na zkoušku sekne. Už se těším jak přijdou páni doktoři na pracák pro podporu, nebo že by to vzali směr západ a politický azyl ...
  • Hoši policajtský, mám vás radši než vyděračské bílokabatníky, ale máte smůlu. Nenechte se zblbnout. Zatím buďte rádi, že i když blbě, alespoň nějak uživíte své rodiny. Copak jste nepochopili, že ti nahoře už na vaše výpovědi čekají? Nemuseli by vám dát ani výsluhy, ani odstupné. Chovejte se zodpovědně. Obávám se, že za vašimi odbory nestejí nikdo jiný než Ičko. pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit