Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZPŮSOB LÉKAŘŮ - VYDÍRÁNÍ
    Jsem vážně nemocná,při kontrole lékařka řekla,že "musíme" změnit léčbu na levnější,dokonce mi propočítala kolik stojím zdravotní pojišť.za den, ale POZOR i ona dobře zná,že ta levná je u mého případu absolutně nevhodná!!! To je fakultní nemocnice a nejkvalitnější léčba a přístup k pacient.? Mám jít na hranici života a smrti snad stávkovat za větší plat mé lékařky? Kdo stávkuje za onkolog. nemocné pacienty, kteří se nemůžou doplatit v lékárně a za popl. za návštěvu lékaře? Nemají možnost jít do zaměstnání a ani si přivydělat. Princip v ČR - jseš nemocný vážně, tak Tě vážně bude stát nemoc hodně peněz - je to snad princip pojištění? To ho můžem zrušit. Prosím zdravotníci, chci se zeptat, proč nemám uklizený pokoj při nástupu do nemocn.,proč je v koupelně sklenice s močí po minulém pacient. a zápach, ve skříni je černo,platím za tento nadstand.nemocn.850kč za den,proč je moje lékařka při Vaší akci na mne arogantní,nechce mne léčit léčbou co léčila doposud-důvod peníze,proč mi nechce napsat recept, ať ho napíše nškdo jiný..... Opravdu,když půjdu prosit za Váš plat,stát ho zvýší,tak budu mít co potřebuji???????
    Navrhuji, aby odešli do zahraničí i pacienti, tam budou muset zdravotníci jinak vyšlapovat. Ještě se ptám,když se skládá lékařská přísaha, tak je tam snad věta tohoto typu? BUDU PRACOVAT KVALITNĚ, ALE JEN ZA DOBRÝCH PLATOVÝCH PODMÍNEK A NEBUDU UVAŽOVAT O TOM,ZDA PRACUJI V USA, ČR či UKRAJINĚ. VYDÍRÁNÍ A SCHOPNOST VYVOLAT V PACIENTECH STRACH,POKUD SE MI NELÍBÍ MÚJ PLAT POVAŽUJI ZA SVOJÍ POVINNOST.
    *12*
  • Boris Šťastný je sice bývalý felčar ,ale nyní je šťastný,že jej podstatně lépe živí politika,tak je na druhém břehu i názorově.On je poslanec,šéf pražské ODS,předseda sněmovního výboru pro zdravotnictví,ještě nějaká dozorčí rada a má měsíčně na účtě 200 000Kč.To se pak lehce osočují řadoví lékaři z nemocnic,kteří pracují pouze za deset procent jeho zaslouženého balíku(20 tisíc hrubého mají mladí lékaři pracující na směny).Proč je tolik MUDr ve sněmovně i senátu? Nevoněla jim náročná práce a malý plat,ale z titulu politických funkcí nic pro kolegy a rezort neudělali. *10*
    • A co pan hejman, poslanec doktor, podnikatel Ráth, tomu nezávidíte? Co on udělal pro lékaře v době svého působení na MZ.
  • Odborový předáci opouštějí, svá dobře placená místa a jdou příkladem odcházejícím kolegům. Bohužel od oběda z jednacího sálu.
    • Už si byli obhlédnout senát, kde skončejí jako senátoři za ČSSD.
  • Váš výběr slov v necelých třech řádcích-debil,zloděj,kmotr,tunelář,korupčník,žvanilm a lhář svědčí o tom,že i kdybyste Vy sám nebyl ničím z toho,co jste vyjmenoval,jste nevychovaný hulvát
    • Tedy s výjimkou toho debila to na některé členy ODS docela sedne.Konkrétních příkladů by se našlo neurekom!
  • ..., by jseml vojákem na Ukrajině a "svoloč", no, na toho pána se to přímo hodí, musí si ale zjistit, co tím tohle hoši z bývalého SSSR myslí, asi ani pak nebude chodit mezi lidi, snad jen mezi "modré ptáky" krásný den, ...
  • Co čekat od takového de...bi.....la jako je Šťastný, zloděj, tunelář, kmotr, korupčník, žvanil a lhář, sám zasedá ve 3 dozorčích radách, předseda ODS, poslanec, lékař a pořád má málo, extra blb!!! Odsák tak co se člověk diví, jen modrá svoloč!
    • Zapoměl jste si dát před nick "závistivý a hloupý", ale co čekat od SOCKOMu. To je jejich hlavní vlastnost. Čím zakomplexovanější, tím víc urážek.
      • Jeffe,tohle primitivní kádrování se hodí do padesátých let minulého století...Možná si prošvihl svoji dobu,neboť lidé tvého typu měli zelenou za nacionálního socialismu,to bys byl v extázi.Ukázal si na někoho,aniž si o něm cokoliv věděl, a řekl to je ...... a bylo o jeho osudu rozhodnuto.Snad se dočkáš svého systému.Demokracie není Tvá káva. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit