Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo volí komouše musel se konečně přesvědšit, že volil a volí správně. Bohužel v mezioobdobí si lidé svojí volbou pravicové politiky mechali rozkrást a zadlužit stát. Jenm obdivují pravičáky , jak drze chtějí křísit to chcíplé modré prase.Pokud by tohle lidé nepochopili, tak už není opravdu pomoci.
  • ODS nemá kde brát, vždycky tam lezli samí lumpi,co si hráli na pravičáky. Klaus to myslí dobře sám se sebou. Ví do čeho by vlezl. Němcovce z plného srdce přeju, že ji stařík pohanil. Rektovala celých dvacet let jemu, pak Topolovi, pak Nečasovi a teď by na všech parazitila. Konečně jsou všichni pryč a ukázala se jí šance. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Klaus by ve vedení ODS pasoval. Vystřídal by se menší zloděj větším.
    • Klaus se na ODSku může leda tak zvysoka vysr.t !!! Když Zeman chtěl poslat Livii na Slovensko jako velvyslankyni, tak se ODSka postavila spolu s TOP kou razantně proti. Klaus potřebuje Livii uklidit, je Slovenka, tak by byla vlastně doma a dobře zabezpečená a i on sám by měl v Praqze volné ruce ( a také i jeden jiný orgán ) pro své rejdy a radovánky. A ODSka mu to zhatila. Nyní přilézá, aby ji zachránil. Opět se ukázala pravá inteligence Němcové - leda tak krmit králíky, ale v politice je asi jako slon v porcelánu. Šlo to s ní, když jen svolávala parlament, ale jinak neumí nic !!!Zejména pak myslet !!!
  • Hlavním strůjcem celé krize ČR po r. 90, jak ekonomické, tak politické i morální je Klaus a ODS. Tento pražský hochštapler a intrikán zavedl zemi do slepé uličky a naprosto zdegradoval morálku, slušnost, právo i politiku. Takové individuum nezasluhuje nic jiného než popravu.
  • sockám zbývá jen pár týdnů života tak si to užijte....
  • Proč by měl Klaus ještě rozmazávat to lejno, které tady po sobě zanechal ???

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Je to dlouhé - zpravidla pak nelze jednoznačně se vším jen souhlasit nebo ne. Ovšem přesto mě to něčím zaujalo a velmi to na mě zapůsobilo. Tak dík.
  • ODS zlikvidovala českou republiku a tak končí,svůj úkol splnila.nyní si můžete volit třeba marťany nebo komouše a bude vám to naprd!Konec korunuje dílo!
  • "Moje angažmá v této straně, nebo jakkoli u této strany, nepřichází V DNEŠNÍ DOBĚ v úvahu,“ řekl dnes Klaus.

    To znamená, že počká, až to pro něho bude výhodné a pak to "bude přicházet v úvahu". Zeman byl tak "spokojený důchodce na Vysočině" a stačilo mu cestou z putyky objímat stromy.
    Těmhle gaunerům z prognosťáku nelze věřit ani pozdravení.
  • Řeči kolem znovuzrození" ODSky pomoci Klause jsou prázdnými řečmi. Straně pomůže pouze naprostá přestavba vedení a to od samého spodu. V čele by měli stát lidé s čistým štítem, bez skandálů a ti, co mají ještě důvěru nejenom členů. Program ODS by měl být přepracován a skorigován tak, aby případné korekce reforem nebyly náhlé, radikální a aby zohledňovali nejenom ekonomickou situaci, ale i situaci všech občanů, což dosud nebylo. Nejenom Nečas a Nagyová, ale především ukvapené rychlé tempo nedomyšlených reforem s lidmi, kterým pojem a potřeby slova "občan" nic neříkali. To byla smrtelná chyba nejenom ODS, ale i TOP 09. A doufám jim to voliči ve volbách spočítají a donutí udělat své vlastní "reformy" ale ve svých vlastních stranách. Je na to nejvyšší čas, jinak "zájdou na úbytě".
  • Copak se asi stalo s tím ukrdeným chilským perem?
    • Pero blbe nebylo ukradeno, protože při podepisování takových smluv ti ho věnují!!
      Nebylo ani ukrdeno jak uvádíš.
      • Jistě píšete pravdu. Náš prezident nepočkal až mu ho darují. On si rád dělá co chce. Společensky velmi ujel a zaslouží si stejnou kritiku jak kdyby kradl. *1* *1* *1* *1*
      • http://www.stream.cz/bestof2011/576383-vaclav-klaus-krade
      • Vím z vlastní zkušennosti, že při mezinárodních jednáních se dávají pera, bloky a různé drobné suvenýry. Každý podarovaný si ty dárky veřejně odnese a to v přípdě pera i včetně pouzdra. Vyjmout pero z pouzdra při projevu partnera, znalecky pokývat souhlasně hlavou, "nenápadně" ho s vítězoslavným úsměvem strčit to kapsy, pak zavřit pouzdro, aby nebylo vidět, že je prázdné a "nenápadně" ho odsunout od sebe, to svědčí o něčem jiném.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit