Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, bude líp... ale komu... už vlastně líp je.

    • KIMCID

      tobě je špatně?

  • Jestli tím odborníkem myslí Míru Kalousků,tak odporník větší není😀

  • Tak podle posledních zpráv prý přinesli tu hradní rozpadající se komoušskou konfidentskou zrůdu aby svým "duchaplným" výblitkem podpořil svého spolustraníka a spolupráskače komoušské STB - soudruha kobliháře babiše, při projednávání tématu - jak zaseknout co nejhlouběji dluhovou sekeru v příštím roce.

    Takže vše je "zdárně" upečeno a megazlodějský koktající čobolák může dál drancovat české hospodářství.

    • Ty se jednou v těch komoušskejch obratech uplácáš sám ruďochu😀

  • No ale Áááááno přece, bude hůř - nebuďte na soudruha konfidenta STB - megazlodějského kobliháře babiše tak oškliví.

    Čím pak by vás tak asi uplácel teď před volbami než zcela nesmyslným rozhazováním ze společného - naslibuje pověstné "hory-doly", vy ho na oplátku za guláš s koblihou podržíte s tou jeho smečkou ve volbách a dále po něm potopa.

    Podstatné je že tomu křiváckému koktavému čoboláckému zmetkovi zatím běží úspěšně promlčecí doba nad jeho finančními podvody, neb jako tzv. "premiér" je v podstatě nedotknutelný.

    • KIMCID

      řekni nám kde přesně se máš hůř,co ti je upíráno nebo oč přicházíš?

      • "řekni nám" když už si placenej z Agrofertu tak aspoň vystupuj jako jednotlivec.Vy jste stejně jenom hlasy prolhanýho čobola z PR oddělení ANO (asociace nenažraných oberymrdů) a ještě jste tak stupidní že se prásknete.Že nám rovnou nedáte číslo na toho oligarchokomunoestébáckýho čobola.🙂

      • Já osobně - v podstatě o nic, naštěstí nejsem na to  -píííííp- odkázán . Jen mě ale dost podstatně s..re jak nesmyslně rozhazuje daně, které mu já blbý poctivec cpu do jeho nenasytného chřátnu.

        Ano - samozřejmě je správné - zdravotně postižení, děti, důchodci ........  - musí důstojně žít o tom není pochyb.

        Zaseknout ale v době hospodářského růstu (tak to alespoň to hov..do tvrdí) takovou sekyru jenom proto aby nasliboval na dluh takové "krávoviny", které je možné z jeho chlubivých chlístů číst na každém rohu je velmi velmi umírněně řečeno na zvracení.

        • Sekera 40miliard,bohužel je potřeba,po rocích tunelů a trafik vlád pravice,nic jiného nezbývá.Kdo říká že bylo vše v pořádku,je slepý a hluchý.

        • Novák hrubě ale pravda.

  • Schopný estébák neznamená dobrý podnikatel, natož premiér. Vede stát, tak jako ty své firmy.  Blbě a z dotací určených pro někoho jiného - 6 MILIARD ROČNĚ. Takhle hospodaří šmejd a ne podnikatel.
  • Ukažte mi jakoukoliv "Radu", která kdy považovala jakýkoliv rozpočet za optimální? Rozpočet je jen plán, důležité je jak to nakonec sečteme.

    A všichni rádi dostáváme - i když víme, že to není moc rozumné, ale.......

    Pokud by "rada" byla u kormidla a jen nemudrovala, rozdávala by taky. 

  • Dokud budou unijní dotace,do té doby by neměli kritici schodkového rozpočtu remcat,neboť čerpání těchto peněz je nerovnoměrné,často i nečekané v obou směrech.Nechápu tu kritiku,která v opozici vytváří dojem,že pouze vyrovnaný rozpočet je pro ČR jedině možný.Nějaký polštář si stát musí vytvořit pro nečekané výdaje a tím  polštářem může být i mírně rozpočtový deficit.Veledůležité je to,jaký bude závěrečný výsledek HDP. Mám  někdy dojem z té přílišné kritiky,že i při vyrovnaném rozpočtu by si opozice našla důvody k protestu a to jenom proto,že chválení se od opozice neočekává.

    • No on bejt estebečobol v opozici tak se chová zrovna tak.Nebýt podražené koruny tak by čísla vypadala jinak,to je jako když vím že mi přidjde doplatek z EU a prezentuji to jako výsledek práce etebáka a spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit