Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaroslave, Jaroslave. Tys to pohnojil... dělá se mi s tebe zle. Už od pohledu, je vidět, že nejsi dobrý člověk. Litují tě. Měl by ses léčit na psychiatrii.

  • dante

    TO jsem se posmál-že do armády USA nesmí nikdo kdo nemá alespon IQ 80 % ale České základní školy jsou plné  žáků pod hranicí IQ 60% a to jdou i do středních škol--to v USA nemají--inkluzi-??? Demokraté Česky --populisté--to přehánějí-a poslušně jak loutky neberou v potaz zkušenost jedince z jiným etnikem špatnou zkušenost--kecáním o lásce a porozumění nenahradíte -vždy doporučuji -Latinsko--Český --Česko --Latinský-slovník-a vyjasnit si slovo ---POPULISTA--které se v ČESKU--zcela nesprávně překládá a jehož význam si naši novináři a politici jak hlupáci pletou--ale v Česku je to zcela normálni a dokládá to zoufalou inkluzivní vzdělanost národa-bohužel-!!!!

  • "Extajemník SPD musí za urážení Židů a homosexuálů před soud"

    .

    To ta palestinská teroristka, která přednášela v europarlamentu minulý rok a vedla protisionistické kecy, včetně toho, že přirovnala Židy k nacistům jistě k žádnému soudu nemusela, že?

    Ach ty naše "evropské hodnoty".

  • b.svacina

    hmm

  • Prominte, jestli chce homosexualy strilet a to dokonce uz po narozeni tak je to hodne slabomyslny jedinec.

     Do americke armady nesmi pustit nikoho s IQ pod 80. Podobne kriterium by melo byt kdyz ne u vsech uredniku, tak aspon u poslancu a senatoru.

    Jinak posilat ho do vezeni za tak ocividny projev slabomyslnosti je nanic... snad nebudeme zivit ve vezeni vsechny podobne inteligentni. Prohlasit ho uredne za blba a seberat mu svepravnost by bylo adekvatni.

    • Máte skutečně plnou pravdu - představte si ten zástup basistů - v čele babiš, za ním smečka komoušských grázlů, pitomia kanimůra tlačí na vozíku hradního gaunera zemana, průvod uzavírá ovčák, ...

  • Má to ta OkatáMůra "demokraty" a "lidumily" v té jeho Sozialistische Partei Deutschlands".

    Kdyby žil v Japonsku, musel by vstát před svítáním, vykoupat se, obléknout bílé kimono, vystoupit na posvátnou horu a při východu slunce spáchat hara-kiri. Jedině tak by očistil sám sebe a svou rodinu.

    • Skoro pochybuji, že by vás někdo v Japonsku popotahoval za výše uvedené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit