Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak do Duchcova letos na výlet rozhodně nepojedeme. Jenže- kolik už je to u nás měst, kam se bojíme jet, abychom nepřišli k finanční ztrátě, nebo dokonce fyzické úhoně ? To už vážně není legrace, když se člověk musí bát vystrčit bílý nos /někdy i s pihama/ i za bílého dne.
  • Kdyby policie dělala podle rovného zákona "pani komu padni" to co má dělat a je za to placená z peněz většiny lidí v zemi !.., tak se nemusela teď setkávat s "extremisty" a lidmi co je ze samého zoufalství přišli požádat o pomoc, protože většina národa je tu šikanovaná i diskriminovaná a ponižovaná svým státem-úřady.., který platí ze svého na jedné straně a z té druhé je zas terorizují a diskriminují potulné tlupy parazitní, cikánské menšiny, kteří žijí v jistotě a naprosté drzosti i sprostotě, že se jim nemůže nic stát a mají právě naprosto paradoxně až absurdně větší ochranu a práva, než ta většina obyvatel státu, která je dokonce místo řešení situace a pomoci, mlácena vlastní policií !!! co je má "chránit a pomáhat" a je s nimi následně jednáno, jako s hlavními viníky všeho a lidmi druhé kategorie. Ti lidi tam nepřišli ve svém osobním volnu jen tak proto, že nemají nic jiného v plánu či na práci, ti tam přišli žádat stát, který ve všem i s chlupama platí a další věci i trpí a doslova se na ně "vykakal".. o spolupráci a pomoc, protože na to mají právo a místo toho dostanou doslova a do písmene po hubě. Jednou přijde den !!! a pak bude moc a moc zle na obou stranách !!!
  • Žádní nepřizpůsobiví občané, či romové, jak je nazývá naše vládní elita gaunerů z vlády a obou sněmoven, byli to a vždy to budou jenom cigáni. Nejhorší je na tom to , že naši moci páni na jakékoliv úrovni státního aparátu, jsou z nich těžce vybobkovaní a dovolím si říct, že jim lezou svým způsobem do zadku, aby náhodou nepřišli o svá teplá místečka.
    Co se týče napadení manželského páru na křižovatce hordou cigánů, měla by se veřejnost dozvědět o tom jaká je opravdová skutečnost tohoto napadení, a ne ta co byla v televizich promítnuta v krátkém šotu, že existuje cca 20ti minutový záznam o tomto bestiálním zločinu.(buhužel já ho nemám). Nehledě na to, jak byla akční naše udatná policie ! Ta která má chránit slušné občany a ne parazity jejichž drzé a arogantní chování nabývá stále na intenzitě. Jejich výhoda je i to, že jsou v pohybu stále ve skupinkách a ne sami, to by se vám cigoš vyhnul obloukem, a že ve večerní či noční době nenajdete ve městě naši udatnou policii, to musíte zajít za hřbitovní zeď podívat se jak pěkně chrupkají v autě.
  • Všiml jsem si že když cigoši napadnou bílého je to přestupek,ale když se bílý brání je to rasizmus......už aby se český národ konečně nasral,nakopal ty černý příživníky do tech smradlavých černých riti a hnal je svinským krokem do Indie kam patří.....hezky jednu špínu za druhou hnát pryč aby již dále tyhle špíny neotěžovaly slušné lidi této země..........STOP ČERNÉMU RASIZMU,STOP NAPADÁNÍ MAJIRITNÍ SPOLEČNOSTI TÉTO ZEMĚ....ČESKO BYLO JE A BUDE BÍLÉ
  • pěkně varuje jeden poslanec za VV - cikáni nevážíte si.A bude hůř.Prostě to co nevidět rupne.A pak tu bude taková Jugoslavie.A cigoši budou brečet.Pozdě.Ve Vítkově se stala strašná tragedie.Vypalili hnědočechů dům.Ale nikdo nenapíše co ve městě ví každý.Že ta banda kradla auta a na dvorku je rozebírala na náhradní díly.A že policajti to nechávali dlouhodobě tak.Prostě "ono o nic nejde".Tak na co tady máme takovou srandovní PČR?
  • Taky jsem tam byl a dostal jsem pres rypak je to hnus.
  • Byli tam jenom samí extremisti. Bylo to v televizi, tak to je p r a v d a, pravdoucí.
  • Extrémisté z řad policie s podporou rasistických cikánů napadli v Duchcově slušné lidi, kteří už mají dost rasistických útoků na pokojné bílé obyvatelstvo!! Ozbrojení rasisté v policejních uniformách vždy útočí proti bílé, pokojné většině!! V případech rasistických útoků, kdy cikánské tlupy přepadávají pokojné bílé občany, rasisté z řad policie nikdy nezasáhnou!!! V době útoků na bílou majoritu nejsou rasističtí policajti k nalezení, nelze je přivolat, jsou zalezlí ve služebnách a pokud se náhodoéu nachomejtnou při rasistickém útoku cikánů na bílé, tak místo, aby použili zbraně proti rasistickým útočníkům, buď zbaběle prchnou nebo zatknou pokojné bílé spoluobčany. Tento rasistický sbor je třeba ihned rozpustit a všechny velitele okamžitě soudit za rasismus vůči majoritě!!! Přece si nebudeme platit a vydržovat policejní bojůvky, které nemají na práci nic než terorizovat většinovou, bílou společnost, která je navíc ještě živí!! Pokud má policie i nadále fungovat jako ochranka rasismu a cikánů, nechť si je cikáni platí ze svých daní a uvidíme jak dlouho to ti policajti vydrží!! STOP CIKÁNSKÉMU RASISMU PODPOROVANÉMU VLÁDOU A POLICIÍ ČR!!!
  • Všiml jsem si, že když romové napadnou bílého, tak se bílí napadnou mezi sebou.
  • To je ta "Svoboda"! Před převratem museli všichni pracovat je sice pravda,že někteří se nepřetrhli ale taky neměli závratný výplaty.A když nepracovali tak nedostali ani přídavky na děti.A každý kdo nepracoval byl příživník a šel do basy a tam musel makat!No a když odmítal práci tak dostal opravdu jen suchý chleba a vodu a ještě třeba tu samotku a i nějaké to "pohlazení" pendrekem. Jinak nejsem rasista s některými se i zdravím ale těch je málo.Jinak jsem to už psal jinde ale nevycházím ven bez pepřáku v kapse což je ale smutný kam jsme došli!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit