Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Armáda má spoustu nevyužívaných objektů,tam by se tito lidé bez domova mohli před extrémními mrazy skrýt,na oplátku by se o tyto objekty postaraly a ty by tolik nechátraly.Je to ostuda,postavit pár stanů těmto lidem příliš nepomůže.
  • dneska je takový trend, že se lidé bojí aby se nějakému péjsku něco nestalo a hned volají MP aby se o něho postarali. Vzápětívolají na MP,že si nějaký bezdomovec chystá madraci pod jejich schodama a nejradši by byli kdyby jsme ho zastřelili
  • I před rokem 89 byli bezdomovci,ale bylo jich jen několik stovek v celé ČSSR a byli to lidé,kteří si svůj způsob života zvolili sami.Teď je bezdomovců údajně 100000 jen v ČR a každým rokem přibývají další.I v dnešní době jsou mezi nimi také lidé,kteří si takový způsob života zvolili sami,jenže těch je podstatně méně než lidí,které do bezdomovectví uvrhl současný,zvrhlý mafiánský režim.Teď posuďme,který z režimů je lepší a spravedlivější k obyčejným lidem,ten před rokem 89,který podporoval lidskou solidaritu silnějších se slabšími,nebo po roce 89,který se řídí zákony džungle.
    • Přesně..a to našim pánům vůbec nevadí, že lidé stejné rasy umírají na ulici,hlavně když máme demokracii. I když jsem si sám dlouhá léta myslel něco jiného, už pár let vím, že když jsem začal vidět i lidi, které dlouhá léta znám a přišli k tomu jak slepí k houslím, což při nějakém "blbém dnu" se může stát časem komukoliv z nás i když budem tvrdit, že ne, tak jsem si říkal hernajs tady kur.a mezi náma něco nehraje ! No hlavně, že námTV oznamuje že našel někde někdo na Kamčatce ztracenou kočičku..a dokonce někde na ostrově objevili nového broučka..
  • Chudáci bezdomovci v těch mrazech se jim daří moc špatně. To za komunistů nebylo. Všichni měli svůj domov. Je to ostuda této vlády. Nedovede se postarat o chudáky a jejich počty budou čím dál vyšší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit