Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tajné vědecké výzkumy a vojenské experimenty celá desetiletí hledají způsoby, jak kontrolovat počasí, nedělejme si iluze, že by tomu tak nebylo jen proto že o tom neinformuje zpravodajství splaškovize českoňské, ZNOVA nebo RÝMA. Je to jako by například v roce 45 po bombardování Drážďan někdo tvrdil, že "není možné" aby jedno letadlo s jedinou speciální pumou zničilo celé město. Že vědci nezůstali u střelného prachu, dynamitu či tritolu ukázala Hirošima a Nagasaki. S klimatickými experimenty je to stejné. HAARP a jodid stříbrný jsou jen nejznámější projevy těchto pokusů.

    Rovněž tak vliv člověka například výstavbou "umělých překážek" a jiných vlivových faktorů má podobný efekt jako přirozené přírodní struktury, např. hory, kopce atd.

    pak jsou zde ještě jiné zvláštnosti.....vždy když u nás v okolí byly větší povodně 1997, 2009, zvláštní bylo, že masová destrukce začínala přesně na hranici bývalých Sudet a Protektorátu. Jako by tam byl nějaký karmický dluh a snaha o energetické vyrovnání. Nevím, jak to bylo jinde, ale v mém okolí to tak vždy probíhalo a přesnost té destrukční hranice s historickou mne znovu překvapovala. 

    Pak je zde ještě pár jiných faktorů, to už je ovšem JEŠTĚ VYŠŠÍ LEVEL který by patrně většina lidí měla problém přijmout, poněvadž, i dříve uvedené možnosti mohou některým připadat nepochopitelné a nepřijatelné. 

    a pak je tu ještě jedna možnost.....PROSTĚ NÁHODNÝ KLIMATICKÝ VÝKYV, KDY MIMOŘÁDNÝ EXTRÉMNÍ DÉŠŤ JE TENTOKRÁT OPRAVDU JEN MIMOŘÁDNÝM EXTRÉMNÍM DEŠTĚM a v pozadí za ním nic skrytého není....

    Je otázka, co bylo tentokrát ve hře.......?

    • mun.go

      " ... vždy když u nás v okolí byly větší povodně 1997, 2009, zvláštní bylo, že masová destrukce začínala přesně na hranici bývalých Sudet a Protektorátu..."

      Třeba za to může geografické / výškové utváření terénu a hranice rozvodí řek ...

      • To mne taky napadlo. Geografie terénu k tomu bezpochyby přispěla. Nicméně přesnost bývalé sudetské hranice v okolí mého bydliště doslova na metry, která opakovaně přesně korelovala s likvidační hranicí povodní  byla velmi překvapivá a zdálo se mi málo pravděpodobné, žeby to rozhraní Henlainovci před osmdesáti lety tak trefili. Tím spíše, že povodně 1997 byly plošné třídenní a povodně 2009 byly v podstatě víceméně "lokální" dvouhodinová průtrž......v jiných oblastech mimo hranici se chovaly jinak, u nás byly ovšem jako přes kopírák.....

  • Koukám na to shora a v ruce mam netopýra z  tibetské jeskynky aby ho nechytili , tak napadá oblaka nebeská co se to slavilo na Náměstí Nebeského klidu nějaká oslava 100letá kapitalisticko- komunistická banda hulákala do světa že ocelová zeď tu stojí , nechtěli oni počasí bez deště (něco z historie - r.2008 "Začíná slavnostní a dlouho utajovaná zahajovací ceremonie XXIX. letních olympijských her. A z nebe se již nějakou chvíli na vše snáší hustý déšť. Ne, tak takhle si čínské vládní úřady start olympijských her nepředstavují. Nebe nad otevřeným stadionem totiž musí zůstat bez mráčku.",a také tak bylo , možná že už se pokročilo a nebylo to nad jedním stadionem ale nad celou zemičkou středu , no a když je někde hezky tak to někde je poté hodně ošklivě tak už to na tom světě chodí )

    (konec konců nebylo by to poprvé co nějaký patlal vypustil do nebe třeba jodid stříbrný nebo něco jinšího , nebylo to stříbro před pár týdny drahé?)

    Tak předávám netopýrka Cirrusovi ať na něj nedošáhnou , prej na něj chtělii svalit nějakou epidemii syntetické chřipčičky , chudák tvoreček.

  • mun.go

    Za extrémní srážky v Německu může nehybná tlaková níže Bernd

    Nevím. Zastávám kacířský názor, že pokud se lesem offshoreových větrníků v Severním moři [na linii Esbjerg (DK) - Cuxhaven (DE) - Eemshaven (NL)] odebere byť i jen malé množství energie (ve srovnání s energií v celkové mase atmosféry) přízemnímu proudění, pak se to musí nějak projevit - třeba nehybností tlakové níže nad střední Evropou  / Německem.  

    List of offshore wind farms in Germany

    • no taky uvaha

  • Příroda je silnější člověka a vždy byla jen to človíček nevěděl online a ještě z druhého konce světa .Je otázka jestli si k těmhle věcem přispíváme sami a jakou měrou - zda zásadní . No a omezování populace - se to kecá když to omezování nezačne u dotyčného.😎

  • Ten homo 2x sapiens (vědoucí, moudrý) se holt přemnožil za posledních 200 let na osminásobek a chce poroučet větru, dešti, jak se za komunismu zpívalo v jedné dobové písni. A jak vidět, tak Gaia (Země) si poroučet nenechá a počty toho přemnoženého parazita zredukuje na přijatelnou míru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit