Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • padajíci letoun asi namalovat neumí co?
  • Nejste daleko od pravdy.Ale poděkujte svým soukmenovcům a všem těm hadrákům, kteří zaútočili na Evropu.Tady už jsme se přizpůsobili.V arabském světě nemá život člověka žádnou cenu.Takže i tady v EU už to tak bereme.Navíc život islámského psa nemá naprosto žádnou cenu! Pokud by se mělo jen nepatrně začít účtovat za pátek 13.11. muselo by natáhnou ráfy v prvé řadě 1290 islámských psů.Jen tak.Náhodně povybíraných na ulici.Aby to bylo spravedlivé. Ovšem tady v Evropě se pevně věří, že to bude podstatně, podstatně více!
  • Alino, Rusové jsou negramoti takže oni nezvládnou ani zapnutí počítače. *2*
    • Nejen negramotní, ale hlavně trvalé ožralí. *1* *1* *1*
      A to co jsou gramotní, nechlastají a hlásí se k evropské civilizaci, ty už sto let soustavně zotročují a vraždí. *16* *16* *16*
      • Soudruhu klikači chápu, že se ti to nelíbí. Ale každý kdo v té východostepní říši byl potvrdí, že je to pravda. A podle formální logiky, kterou se řídí evropské myšlení je pravdou shoda daného výroku se skutečností. Nikoli to co za "pravdu" prohlásí gosudar. *2* *2* *2*
  • To je zas tyjátr, jak o Matějský.
  • my v CCCP Facebook vůbec nepoužíváme!
    • Už vám ho nácek Putin zakázal, že?
  • ...Jak jsem již dříve napsala...humanita a solidárnost by měla být vždy pro všechny a za každých okolností!!!!!!!!!!!!!!!...A nejen to...vinu na všem, co se stalo mají politici a jejich špinavá politika. Špína o které ani nevíme!!!! A pak se ohrazují slovy jako solidárnost a humanita! Fuj, že jim není hamba a další a další.Mohla bych napsat knihu a myslím, že nejsem sama, kdo má stejný názor!!!Humanita a solidárnost, ale se všemi a za každých okolností!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • A já bych chtěl říct, že na prvním místě by měla být naše bezpečnost a až na dalším humanita a pomoc.
      Obrácené pořadí nepovažuji za správné.
  • Charlie Hebdo si může zas z něčeho udělat legraci, ne?
    • Už plánují kreslený seriál karikatur o pátečním útoku. Bude se to jmenovat "Konečně francouzské porno". Humus.
  • Lidský život stojí okolo 1 US dolaru. Lidí je na světě jak sr*ček. Hlavní je zisk mamon, nerostné suroviny všeobecně, ropa, zlato atd. A tyto komodity jsou nad lidský život. Tyto zásady k nám vyvezly USA a západoevropské státy jako tzv. "demokracii" už v roce 1989 s požehnáním a pozváním vlastizrádce Havla a jeho poskoků.
  • Ano jsou na světě lidi různých kategorií. 1. Američan, 2. Západoevropan, Japonec, Australan apod.. 3. lidi bývalé východní Evropy, 4. Rus, a 5. je ten zbytečný plebs.
    Bohužel i my v ČR žijeme v permanentní válce a to od roku 1989 do které nás zatáh mírový bombarďák Havel a potvrdili jsme to vstupem do agresivního NATO.
    Americká vojska se po našem území prohání jako vojska ruská v roce 68. Někteří pravicoví mírotvorci zde chtějí stavět americké základny a radary. Toto jednání nás stále více zatahuje do války.
    Ten parchant Havel škodí i po své smrti. To by se za komunistů nestalo, byly jsme spolu s Varšavskou smlouvou mírumilovný stát, dnes jsme zařazeni mezi agresory a proto můžeme očkávat i válečnou činnost nepřítele a oběti.
    Dobře totiž už bylo - za socialismu.
    • Soudruhu "vojáku", divím se, proč si nesbalíš čemodan a neodcestuješ do své východostepní země zaslíbené.Bůh zaplať, že jsme v NATO. Jinak bychom tady měli Putinovy mongolsko-tatarsko-chazarské nájezdníky se všemi těmi zvěrstvy, která jsou pro Rusa "normální".

      A neotírej se o památku V. Havla. To je osobnost jako T. G. Masaryk. Ctí ho celý civilisovaný svět.

      S Varšavskou smlouvou jsme byli mírumilovný stát??? Varšavský pakt se připravoval na nájezd do západní Evropy, to potvrdí každý kdo dostal za komunismu dva roky nepodmíněně jako voják v ZVS.

      Tobě možná bylo dobře za socialismu, protože jste z ostatních lidí udělali tzv. "pracující", ve skutečnosti otroky.
  • pokud budem rozdělovat letadlo od paríže tak určitě něco váží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit