Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco se děje, už i STOP SPOZ alias tečka začíná fandit Zemanovi, poznal že se mýlil!!..
  • STOP SPOZ je hloupý blb!!
  • Pravičáci a i ČSSD jsou teoreticky dvě různé firmy.Ale pokud se podíváme na podíl na zbídačení této země,tak obojí jsou stejný politický dobytek.Právě u straníků ČSSD se dá předpokládat,že až jim pořádně poteče do bot,budou se chtít spřáhnout s komunisty,aby si zachránili svojí kůži,za podíl na zbídačení této země.Nejlépe národ udělá,když,při revoluci,proklepne kalmuk politickým lumpům všem.
  • Vykopejte Sobotku z předsedování ČSSD i s této strany.Tento člověk vede tuto stranu k zániku.Určitě se najde mnohem lepší předseda této strany a nebude podkopávát autoritu.Vymlouvá se na presidenta Zemana a přitom štěpí tuto stranu jedině on.Proč asi odešlo mnoho členů ČSSD k Zemanovcům,díky postojům Sobotky ve vedení této strany k politické situaci a jestli bude pokračovat v této straně dál,půjdou k Zemanovcům další a další.Odsuzuji kvůli Sobotkovi tuto stranu a při volbách volím buď KSČM nebo Zemanovce.
  • Sobotku už snad nikdo nebere vážně,domnívám se že u socdemáků je spousta jiných kvalitních lidí kteří by byli daleko schopnější.Je pravda že u ČSSD je docela běžné měnit třikrát denně názor,nedodržovat sliby a kecat,no nehorázně žvanit o demokracii,ale to je u všech stran,plnou hubu demokracie která tady fakticky neexistuje.Odbory jsou leda na dvě věci,na h....o a na nic,svoboda slova jen jak kde a jak kdy,cestování pouze pro zaměstnané a to ne všechny,soudy které si běžný občan nemůže dovolit a navíc jejich ne\závislost je přinejmenším diskutabilní.Pánové politici přestante už prosím vás kecat ty infantilní žvásty,někdy to jsou opravdu perly hodné dítěte 5 ročníku základní školy,ted nechci urazit dítě.a takhle bych mohl pokračovat v psaní celý den a druhý den a týden a pořád by bylo o čem psát a nebyly by to žvásty a demagogie jako je tomu u velmi vzdělaných politiků,např. Němcová,,Gazdík může aspon učit,ona by měla především učit sama sebe,oficíální vzdělání nic moc ale keců vydá za universitního profesora,ovšem už ne tak kvalifikovaných ale zase jen politických keců se který má běžný občan prd,jen starosti.
  • Na korýtkáři Fischerovi nejvíc prodělal ocelářský magnát T. Chrenek který
    mu v rámci kampaně věnoval 14 melounů. Snad jako poděkování za fůzi
    jeho zadlužené pojišťovny Agel s veřejnoprávní Hornickou.
    Tu podepsala ministryně zdravot. někdější Fischerovy úřednické vlády ve
    stejný den kdy PS přijala zákon který to zakazuje.
    Chrenek který Fischera velebil kudy chodil přiznal že vsadil na špatného koně.
    Předtím podobně špatně vsadil i na Grosse ze kterého udělal padoucha
    i milionáře.
    ( Převzato z Reflexu)
    Pěkného ptáčka Zeman dosadil na min. kde se točí naše veřejné peníze.
    • Nepřebirej hámoty od negativistů a řiď se vlastním mozkem!
  • Něco se děje, už i STOP SPOZ alias tečka začíná fandit Zemanovi, poznal že se mýlil!! *14*
    • Plácáš zde pěkné hlouposti. Máš zřejmě pořádnou hradní alkoholovou
      virozu. *2* *2* *2*
  • V parlementu se jen handrkují jako pavlačové klepny kdo co řekl a jak řekl a dělali raději pořádně svou práci ve svém oboru.Při zasedání se čtou noviny ,esemeskuje a spí.Bylo by třeba zrušit všechny strany a všude byli odborníci ve svém oboru to by bylo peněz co? *1*
  • Pan Sobotka už neví co mluví. Je jako kafemlejnek. Kam přivede soc. demokracii? Jeho postoje jsou již naprosto negativní. Myslí si že je nepostradatelný. Už ho mám plné zuby.
  • A rudá pakáž v KSČ(m) jen čeká v závětří na svoji příležitost. A až se naskytne, tak zase začnou slibovat komunistický ráj a jistě se najde dost tupců, kteří jim na zase skočí. Jenomže už není rok 1948 a tak doufám, že komunisti konečně dostanou co jim patří, protože se vůbec nepoučili z generálního pardonu, kterého se jim dostalo za jejich zvěrstva.
    • Pane Petře daj si kontušovku a dou se nechat vycpat.Jednou vás třeba vystaví v Národním muzeu jako ukázku nejprimitivnějšího antikomuniaty, který naopak svojí hloupou propagandou, bez argumentů komačům hlasy přihrával!Jednu jistotu ale máte, trvalé místo v "Království nebeském"!
    • Máš pravdu, proti dnešku to byl opravdu ráj, to ti potvrdí 80 procent slušných lidí, v tom zbytku jsou různí podvodníci zloději a kriminální živly, těm se to líbí, jsou ve svém živlu.
    • Kolik Vám je roků???????Vy jste zažil rok 1948????? *2* v roce 1970 měli všechny děti sunar zadarmo a dnes???????????nemají ani porodné
      • Jaká byla životní úroveň tehdy a jaká je nyní,za vlády Nečase dokonce poklesla o další 3 %,ale platy poslanců a ministrů se zvýšili.Kde dotáhla Nečasová vláda Český národ je k nevíře a je obdivuhodné,že mají tu drzost a ještě dělají vše pro to,aby opět vladli a devastovali tuto zemi a obyvatelstvo.Při jejích neuvěřitelně vysokých platech dokáži brát navíc uplatky,pracovat za další vysoké obnosy v dozorčích radach a dokonce krást a podvádět že paní Němcová,která kydáte špínu na druhé,ale co tropíte sama vás nezajima.Styďte se paní předsedkyně poslanecké sněmovny.je mi z vás k blití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit