Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé dřív než dali hlas VV,tak si měli prostudovat něco o dinosaurech.Tak by zjistili,že vyhynuli už v pravěku.Takže proti nim John bojovat nemůže.Zbývalo mu přijmout náhradní práci a to honit poslanecké a ministerské koryto.Děláním světce z Kalouska,mnohé lidi pobavil,ale některé na....
  • Myslím, že nazrál čas, aby John šel do prdele. Jinak to nemohu říct a s ním celé VV, které měly plnou hubu boje proti kokrupci a přitom, nečinně přihlížejí, včetné té košer gapy Kočí *11*
  • Vážení já bych toho Johna z nečistých úmyslů nepodezíral. Jeho povinností skutečně bude ochránit vyšetřující tým před politickým ovlivňováním. Jde jen o to, aby se nedal zkorumpovat tento tým.
  • Kníže rovněž mlčí, nebo snad opět spí ? John je trapná figurka, která nic nevyřeší. Zde je ovšem fenomém důvěryhodnosti bývalého velvyslance USA, takže by asi bylo vhodnější obětovat Napoleona Bartáka, než poškodit naše vztahy.
  • Vzhledem k tomu, že Kalousek Bartáka kryje, tak si myslím, že se opět vyšetří prd. John by totiž přišel o ministerský post, kdyby Nečasova vláda padla. A to by Napoleon Bonabárta asi těžce nesl, proto John dostane befel, ať se nic nevyšetří, protože by řada na politiku napojených "Dalíků" přišla o těžce vydělané prachy. To přeci nelze připustit. Bylo by to nehezké vůči Kalouskovi a vlastně i Nečasovi. Tak jim okamžitě přestaňte závidět a chápejte ministra Johna, který reaguje jen na červené světlo rozsvícené na kameře. Je přeci na Vaši straně. Nebo na naší? Na jejich?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit