Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívejte se na to jinak, některým to jde a prosperují, a některá postsocialistická družstva neprosperují, čím to asi bude? Nekradou si sami sobě, špatné hospodaření nebo vedení?
    Posuďte to každý sám.
  • Zemědělci brečeli i za komunistů, v tom se nic nezměnilo. Jedině , že teď můžou demonstrovat a dříve byl zákaz
    • Zemědělská produkce je závislá na počasí a zemědělci brečeli skoro vždycky, větru a dešti nelze poručit, na rozdíl od dobové písně. *2*
  • Tato vláda a režim okrádá lidi, kde se jen dá a už neví co všechno by zpoplatnili a snaží se akorát takto rozeštvat lidi mezi sebou,aby se lidi takhle hádali a na ně už nebylo tolik vidět...Na zemědělce bych tak nenadával, to co oni totiž dělají dnes by měli udělat všichni lidi a to ve velkém, jinak si z nás panstvo bude dělat akorát "zadek" a vysmívat se. Pevně věřím tomu, že by zemědělci raději dnes dělali doma či jen tak prostě seděli a oni místo toho jdou do téhle akce. Asi to nedělají jen tak z nudy a nicnedělání, ale proto, aby si nenechali dělat na hlavu, tak jako druzí co jen mlčí, brblají ale jinak jdou jak ovce tam kam nás páni chtějí mít...pěkně do chlívku a držet pusu ! Každý si má hájit svoje a nenechat si všechno líbit a oni to prostě dělají sice po svém a svými prostředky, ale dělají..!
    • Mně se nezdá, že by mě
      vláda a režim okrádaly. Všechno se musí zpoplatnit, protože nic nepadá samo s nebe, ale musí to někdo vyrobit, vyhodnotit, rozdělit atd. Když se mi něco zdá drahé, tak si to nekoupím nebo si koupím věc levnější. Nemusím mít, a ostatně ani nemohu mít všechno co uvidím. A když něco chci, tak si na to musím nejdřív vydělat a ušetřit. A abych si vydělal, nestačí jenom sedět na zadku a natahovat ruku a řvát dej, dej, dej, ale musím se naučit takovou práci, kterou někdo potřebuje a nabízet ji tam, kde ji někdo koupí.
  • Podle mé evidence je to 89. demonstrace za návrat k tomu, co bylo před rokem 89.. Demonstrace za posílení moci buržoasie´= 0. Je načase v ČR nastolit demokracii, tj. vládu lidu, lidu,kterému se u nás řiká lůza.
    • Soudruhu, ty si nejdřív vypláchni z mozku ty komunistické nánosy ("buržoasie") a pak teprve piš. Jinak bys mohl vypadat jako hlupák. Demokracii máme, k té jsou ovšem potřeba samostatní soudí a odpovědní OBČANÉ. A těch se nám pohříchu nedostává, stále převládají ovce.Vládu "lidu", správně lůzy jsme měli za komunismu. A těmi následky budou trpět ještě naši vnuci.
  • Doufám, že policie bude postupovat v souladu se zákonem *16*
  • Silnice jsou k tomu, aby po nich mohli občané jezdit. Jestliže je někdo blokuje, dopouští se trestného činu omezování svobody a práv, případně útisku jiných osob a braní rukojmí. Je to zločinec a mělo by s ním být naloženo po právu: vzít do vazby, aby nemohl pokračovat v trestné činnosti a předměty, jimiž byla páchána trestná činnost, tj. traktory a další zemědělské stroje zabavit a prodat v dražbě. A oni by si ti odborářští zločinci podruhé rozmysleli podobnou trestnou činnost.
    • Mají jezdit na zelenou trávu ( kuň) a nerozlévat naftu do nádrží příbuzných , žádný živnostník nemá
      slevu na phm. Všichni chtěli stejné podmínky a někde se začít musí. *16*
    • Řidiči prosím nestřílejte jim do pneumatik , chtějí jen výhodu kterou vy nemáte a protože jsou to jednoduší myšlením domáhají se na vás dosáhnout větších zisků pro sebe a příbuzné *12*
    • ale pozor,to nebudou blokovat soukromí zemědělci.To budou JZDÍCI.
      • No jo. JZDÍCI byli zvyklí, že za ně lidé z továren sklízeli slámu když si o žních jezdili po výletech a když už na podzim začaly mrazíky a oni měli na poli ještě brambory a řepu, tak to za ně také museli sklízet lidé z továren. Také jsem chodil na "zemědělské brigády".
  • Akorát naštvou ty, kteří tam budou muset jet. Těch nahoře se to nedotkne. Ale na zelenou naftu pojedou jistě všichni.
  • Souhlasím s nimi, jsou potřeba protivládní demonstrace, stávky, blokování silnic apd. lza účelem vyjádřit nesouhlas s politikou a ekonomikou naší zlodějské trojkoalice, destabillzovat republiku s cílem odstoupení vlády a vyvolání předčasných voleb. *12* *12* *12* *16* *16* *16*
    • Mně se politika této ani minulých vlád nelíbí, ale nějaké blokování silnic nepomůže. Destabilizace republiky poškodí všechny. Bohužel země je rozkradená a nelze se vrátit do r. 1989 a začít znovu. Musí to tedy být akce, které tvrdě poškodí ty šmejdy a jejich pomocníky, kteří nás do tohoto svrabu dostali. Ale to bychom se dostali až k jejich fyzické likvidaci. Osobně si myslím, že mnohých by škoda nebyla.
    • A zvolit KSCSSD,a bude vse jeste horsi!
      Vlastne ne,natahaj sem dalsi negramotny cikany ze Slovenska,aby sve kradeze hodili na tuto dementni pakaz!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit