Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivannavratil386

    Tak to majitelé dopadli ještě celkem dobře. Mně se před pár lety stalo, že mi zloději ukradli traktor (částečně to byla i moje chyba, neměl jsem ho dostatečně zabezpečený) a po několika kilometrech se s ním vybourali. Škoda naštěstí nebyla nijak vysoká, stačilo vyměnit jen nějaké traktorové díly a jezdil jako nový. :-)

  • ano, Skoda za 4 miliony je drobná kriminalita. Hlavně že jste v článku nezapoměli na dobrou přeshraniční spolupráci a další budovatelské úspěhc.y
  • ...a ten druhej bude ještě o kousek dál na východ.
  • Změňme, aby bylo jídlo levnější!

    Nový zákon, který navrhnou Věci veřejné, se bude vztahovat na všechny subjekty na trhu a bude chránit malé a střední dodavatele před vertikálními monopoly. Každý obchodní vztah bude zkoumán individuálně, aby se zjistila skutečná vyjednávací síla obou stran. Novela jednoznačně definuje malého dodavatele, a to obratem do 200 mil. Kč, čímž přispěje k ochraně malých a středních českých dodavatelů a v konečném důsledku povede k rovnému postavení velkých dodavatelů a obchodních řetězců.
  • Potravináři „obelsťují“ zákazníky. Většina ceny základních potravin po novém roce vyrostla, a to nejen kvůli zvýšení spodní sazby DPH, kterou prosadila Nečasova vláda, ale také kvůli jiným aspektům. U hromady potravin, zvláště pak u čokolád, došlo k nenápadnému snížení gramáže.
  • Zákon určuje silné postavení na trhu absolutní hranicí obratu 5 mld. Kč bez zkoumání skutečné síly vyjednávacích pozic.Nedefinuje jednoznačně malého dodavatele.
  • Kde je problém současného zákona a proč je jídlo tak drahý?? Zákon o (VTS) se dnes vztahuje jen na obchodní řetězce, nevztahuje se na vertikální monopoly
  • Změňme, aby bylo jídlo levnější! Nový zákon, který navrhnou Věci veřejné, se bude vztahovat na všechny subjekty na trhu a bude chránit malé a střední dodavatele před vertikálními monopoly. Každý obchodní vztah bude zkoumán individuálně, aby se zjistila skutečná vyjednávací síla obou stran. Novela jednoznačně definuje malého dodavatele, a to obratem do 200 mil. Kč, čímž přispěje k ochraně malých a středních českých dodavatelů a v konečném důsledku povede k rovnému postavení velkých dodavatelů a obchodních řetězců.
  • a kvalitní český traktor je v polsku a za to nam poslou nekvalitni polske potraviny. a my si pojedeme nakupovat levnejsi do nemecka?
  • to uz je ´teda rana pod pas.chudák český farmář. stát mu háže klacky pod nohy,a ještě ho okradou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit