Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak že to nejde *1*
  • Ale jděte. Amíci soustřeďujísíly a peníze na centrální útok na Rusko, takže nezbývají peníze ani na udržování bordelu v Afganistánu, Sýrii, natož pak na vydržování mudžáhedínů z jakékoli strany.
  • Svůj k svému. Socialista Hitler se taky dohodl s komunstou Stalinem (Pakt Molotov-Ribbentrop)...
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy plné smradlavých ropných lagun vidíme velmi bledě a negatívně. Doposud byl zločinný stát Izrael držen v šachu a v permanentní nejistotě. Nijak jinak si nelze totiž vynutit bezpečí, jen s použití strachu a síly (koneckonců taky proto má policie zbraně aby prostý lid držela v šachu a strachu z represí a vynutila si poslušnost...). Pokud přestanou útočit na zločince a krvelačné židovské bestie, tak budou vyšachování ekonomicky a militantně zhruba stejně jako Klaus a banda tunelářských zmetků vyšachovala celý český národ. Tohle je nejhorší informace za posledních 20 let (pokud je tedy pravdivá...)
    • A co zdraví, slouží?
      • Zdraví slouž jakž, takž. Ale nechápu, proč se ptáš na zdraví (asi máš na mysli duševní, když mám jiný názor než ty). To je podivná forma demokracie, kdy každý, kdo má jiný názor na politiku je označen jako někdo komu to nemyslí. Je mi srdečně jedno, co si myslíš, ale je pravdou, že někteří lidé otevřou hubu a okolí okamžitě ví s kým má tu čest. ty určitě patříš k magorům typu Pravý blok a jsi schopen za drobný peníz zavraždit kohokoliv a kdekoliv. Je mi tě upřímně líto, ale psychiku bych viděl značně narušenou u tebe a není to choroba ve smyslu zdraví. To co prezentuješ je chabý duch a na to není lék a tudíž to ani není diagnoza. S tím se musíš naučít žít. Bůh tě ale miluje stejně jako kdejakého krypla - to by tě mohlo hřát u srdce, ale pochybuji, že jsi schopen empatie na úrovní hmyzu ty kozomrde alias tečko anebo note...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit