Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dělal jsem u společnosti a platili mne a mé podřízené vcelku slušně 160,--Kč na hod), pak přišel Mira Topolánek a min. financí Nečas a šli na ruku podnikatelům, prodali nás a ta nová firma (IZROS), nám dala 40,--Kč na hodinu a ten hňup, co je zastupuje v Š-, mi povídal, že mohu dělat i 300 hod měsíčně, to nějak uděláme, že to bude super, tak tohle dovede ODS, že se nynější vládní vypič nestydí, co udělal pro tento lid,co udělal a dělá, to skvost.
  • takže překvapení se nekoná a opět žádná novina, normální upocený hraboš jako všichni co se dostali k lizu.. nebo že by u ČD hledal "přítele"? potenciálních zájemců je tam dost.. *3* *1*
  • Zas tak schopný asi nebude, viz třeba jeho "úspěšná" činnost v USA a koneckonců i to logo pražské ZOO, ve světle odhalení jeho pravých morálních vlastností, nejspíš opradu ukradl..
  • Pan Fejk za to nemůže. A na rozdíl od jiných, on skutečně něco umí, což dokázal v době, kdy řediteloval pražské ZOO. V jiné nejmenované státní firmě manažeři udělali ztrátu cca 4 mld korun, rozdělili si odměny a byli odejiti. A o "zlaté padáky" se chtěli soudit.

    Není nemravné, že pan Fejk považuje to, co měl ve smlouvě za svůj nárok. Nemravné je to, že manažeři, specielně firem s většinovou státní majetkovou účastí, mají takto nastavené manažerské smlouvy. Vždyť berou víc než prezident republiky. A to není jen u ČD. Stejné je to u ČEZ, ČSA, letiště Praha, prostě u všech. Hrůůůůůza. Daňový poplatníku, ty to vydržíš.
    • Thttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/10.gifaková argumentace velice vypovídá o morálních kvalitách diskutujícího.
    • Presne tak! Klidne mne nazivejte komunistou, ale ve statni nebo polostatni ci jakkoliv z dani dotovane firmy ma byt nastaveno platove ohodnoceni dle prumerneho platu v dane zemi napr. max trojnasobek ono uz jen ty vyhody oproti beznemu zamestnani, vetsinou jeto k platu navic sluzebni auto, telefon, bydleni, proplacene diety atd.
  • Proč vám vadí najednou jen Fejk a přehlížíte stovky jiných státních darmožroutů. Vysoké platy a zlaté padáky jsou tu od revoluce. Vina není ve Fejkovi ale v lidech co mu tu smlouvu nabídli. On si jí přeci nenavrhoval nebo nevypracoval sám. Vem te selský rozum do hrsti a pojdte stávkovat.
  • Coze polstatni firma dotovana z nasich dani plati managerum 9 platu odstupne a 270tisic mesicne??? To je nejakej FAKE ne? *1* Chce se mi zvracet ne z Fejka ten za to nemuze jen vyzil situace jako by to UDELAL KAZDEJ chce se mi zvracet z nasich zakonodarcu ze nemame zakony ktery by takove sprostarny znemoznily *11*
  • Nejsem si jistý, ale asi mu už dochází, že morální kredit je nadevše peníze. Po právní stránce je vše v pořádku, ale z morálního hlediska je naprostý gauner. A co bude u toho soudu prohlašovat, když je naprosto se svým myšlením a jednáním mimo.
  • Fejku provaz čeká-já bych Tě hnal klackem a přidal kopanec do pozadí. Lidi berou 15 táců a Tobě se zdá moralní 270 tis.
  • Je fakt, že takových jako pan Fejk je v Česku spousta. Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Jenom ta sociální spoluúčast se z našeho života jaksi vytrácí!!!
  • ... nic nedostanete, nejste "Stálice" za 14,5 milionu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit