Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy už se dočkáme vlády, která bude prioritně hájit zájmy obyvatel ČR?

  • Fialova ortodoxní proeurohujerská vyhraněnost spojená s proukrajinským fanatismem nevěští nic dobrého pro naši republiku. Fiala by si měl uvědomit, že je premiérem ČR, že nemůže protežovat zájmy bruselských eurohujerů či další parciální zájmy, které poškozují zájmy ČR.

  • Sami na tom nejsme morálně nijak dobře. V Praze 6 je socha Bandery.

  • Máme ještě vůbec premiéra? Jak otevře ústa, hned z toho padá Ukrajina. Haló, my jsme tady pane Fialo. 

    Zbytečný premiér, neviditelná vláda, najednou hodná a němá média - klid před bouří? 

    Malý kvíz - vyjmenujte čtyři členy vlády (Fiala, elektrikář Staňůra a??????)

    Někdy přemýšlím, jak může třetina dospělých (svéprávných) voličů volit tuhle spodinu. 
    Všichni proti Babišovi není program. 

    • ...správkyně penzionu Langšádlová, nyní ministryně pro vědu a výzkum.

  • gaheris

    Fiala bude vyslán pomáhat budovat Ukrajinu, dostane lopatu a na krk ceduli návrat nežádoucí!

    • Lopatu mu koupím ze svého.

      • Já mu vytisknu tu ceduli ve zlaté barvě.

  • Čím víc bude Ukrajina rozbitá, tím větší kšeft pro západní firmy. Někde kšefty najít musí. Pokud se má do obnovy Ukrajiny investovat, potom se musíme ptát, do jakého stavu chceme tuto zemi přivést? Do původního před válkou? Kde na západě v Zakarpatsku nebyla ve vsích elektrika, kde neměli kanalizace, silnice ani vodovod? Nebo budou ambice na moderní stát za cizí peníze?

    a) Velmi přísně střežit komu ty peníze svěříme, aby na nich nebohatli oligarchové z Ukrajiny, které už svědí prsty. 

    b) z veřejných prostředků posílat peníze jen se souhlasem daňových poplatníků v referendu. Volení politici k něčemu takovému mandát nedostali, aby rozhazovali peníze zchudlých domácností v zahraničí. 

    • Ukrajina už není ta země na mapě. Osvobozené země, tedy ty roztřískané - kde se bojovalo a bojuje - jsou proruské. Po referendech se tyto oblasti připojí k Rusku. Tady se tvořilo 80% HDP bývalé Ukrajiny. Zbytek Ukrajiny bude tedy jen zemědělká země, produkující těch zbylých 20% HDP. S tou obnovou to nebude tak horké, protože z toho nebude koukat velký zisk. Ukrajina bude nová, daleko menší a hlavně POUZE VNOTROZEMSKÁ země, produkující daleko menší zisky. Tam se banderovcům a nacistům moc dařit také nebude.

  • V 85% země se už nebojuje ať se vrátí ukáčka domu s můžou začít 

    • Chudáci obyvatelé Kyjeva se musí koupat v řece místo aby jeli k moři. Ta válka je ale hrozná věc.

      Na rekonstrukci takové Ukrajiny osobně přispívat nechci. 

  • kocourXL

    Co takhle sjednotit EU proti válce na Ukrajině a snažit se
    vyjednat mír.S obnovou Ukrajiny se může začít hned,posláním uprchlíků zpět do
    vlasti pomůžeme Ukrajině s nedostatkem pracovníků.

  • josef.chmela

    Ten náš fialový komediant asi dostal noty od USA teroristů jak se rozdělí Ukrajina mezi EU a USA.  A to ještě nikdo neví jak válka dopadne a kdy skončí. Osobně si myslím, že tyto imperialistické plány jim hravě zhatí Rusko.

  • Petříku Petříku ale nemůžeš mluvit za nás všechny. Musíš se pěkně přeptat KDO se chce zapojovat.Protože pokud sáhneš na společné peníze tak to by tady bylo moc moc zle. Všichni platíme daně, sociální i zdravotní pojištění.A ty by jsi chtěl sáhnout do systému a vyčlenit peníze tam těm? Těm kteří si tady měsíce lebedí zdarma v našich bytech a za naše královské kapesné? Těm kteří byli bezostyšně zařazeni do zdravotního systému? Na odborné vyšetření čekáš běžně i půl roku? Pro zahlcenost systému UKáčkama? Když oni jsou z drtivé většiny z míst kde se nebojuje? Sypat pomocné peníze do země, kdy si finance především rozdělují oligarchové? Dlouhé roky před válkou, nyní a rozhodně v budoucnosti též?To vy si tam ve Strakovce vyprávíté takové bajky o pomoci? To můžete ale bez nás!

    • K čemu všemu mají podvodníci z koaly mandát? Aby utráceli naše daně za obnovu cizí země? Za její modernizaci? Proto odvádí naši lidé daně a drahé energie?

      Pan Fiala by mohl být brzy považován za zrádce své vlasti. (Pokud už mnohými není). Agentem cizí mocnosti. (Pokud jím není) 

      • znrd na odstřel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit