Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dobře potřebuji JUDr. rychle za měsíc, kde se to platí?
  • To snad není možné! Kdo půjde studovat práva do Plzně tak by měl být zbaven svéprávnosti. V civilizovaném světě není ani tak důležitý titul jako kterou universitu dotyčný absolvoval. A "vystuduje" práva v Plzni tak je tak dobrý tak do prdlamentu nebo k policii, tam jsou také takoví júdři.
    • A kde jsi studoval Vy "JÚDre"? V praxi právníka např. u soudu jedno zda u našeho okresního, nebo mezinárodního soudu nikdo nebude zkoumat Váš diplom, zda je z ZCU nebo z Karlovky. Když Vás chytne žlučník na ambulanci také nebude v agonii volit mezi lékařem s diplom odtud nebo odjinud. To co právník umí se naučí právě ve své praxi, nejlepším případě jako koncipient.
      Myslím že já i moji kolegové studenti jsme si toho užili dost a učili jsme se i někdy za značně stížených podmínek, zvláště pak po dobu Eliášových alotrií, "mouder" pí Dvořákové a myslím že bychom mohli konečně bez zbytečných strachů dostudovat.

      P.s.: Věštecky vidím další příspěvek, tak proto ho donquichotovsky rovnou napíši:
      "Áha, další všivý a podvodný student z Plzně" *6*
      • Milý Ulpiniane, zjevně jsi student práv, nebo snad už vystudovaný? Samozřejmě i na té plzeňské fakultě byli jistě studenti, kteří studovali poctivě a ti to mají o to horší. Jinak pokud jde o diplom, tak mám zkušennost např. z USA, že samozřejmě diplom a titul uznávají, ale hlavně je zajímá na které universitě byl získán. A Universitas Carolina tam rozhodně má zvuk. Jinak samozřejmě právníkem se stane absolvent právnické fakulty teprve praxí v daném oboru práva.
        Samozřejmě pacient si v agonii nebude vybírat lékaře podle diplomu. Ale toho vybírá primář a především v praxi zjišťuje co umí a podle toho ho ne ten žlučník pustí nebo nepustí.
        Pokud ještě studuješ, tak hodně úspěchů a pokud jsi už v praxi, tak neméně tolik úspěchů. *4*
  • Takovýto "pořádek" je v tomto státě na všech úrovních. Všude samý krizový manager,
    vše co řídí tak dostane do krize. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit