Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slovákům je hej. Nemají ve vládě Babiše a tak nepřijdou o dotace na biopaliva, o které by ČR mohla přijít. Proto jim může jít o vlastní lidi a ne o prachy jako naší vládě. Je to smutné.
    • vanhorne
      Nebyly prachy z EU dotaci a prece jste neumreli hladem.Jestli ceske vlade jde o lidi to nevim, ze ji jde o prachy to vi kazdy.Mozna nebyt dotaci uz by nebylo z ceho krast?Nezda se mi, ze by se ceska vlada nejak zvlast vyznacovala svou lidumilnosti.Jak by asi ti bruslari z Brussel pokracovali kdyby se vsechny zeme unie proti jejich rozhodnuti postavily?Mozna by se sami ocitli na tenkem ledu.
  • Celosvětově je problém někde jinde ale jak říká Bolek Polívka je to chlap s "koulema"!
    /taky mu fandím protože i když nic jiného tak chlap musí být s koulema !!!/
    • Víš on zas Polívka krom toho že je ožunk tak i kvalitní zloděj.Někdo úplně jiný vymyslel projekt Valašského království.A tady ožhrala si to jakože bleskově přivlastnil.V mžiku byly ochranné známky - od slivovice až po ponožky.A pak se dlouho soudilo.Až ožhrala dostal od soudu lekci slušného chování.
  • Jsi pořádný frajer! Protože islamáky nemá nikdo rád.Ani je nebude mít nikdo rád!Přišli parazitovat do cizích zemí.Sami zbabělí a podlí si vymýšlejí dojemné bajky.Místo toho aby bojovali doma sami za sebe.Jo panečku bojovat profesionálně s maďarskou policí jim jde.To se umí vzorově sešikovat.Dopředu nastrčit matky s malýma smradama.Za ně teprve dav a házeče kamení a železa.A jak jsou doma zvyklí - okolo zapálit pneumatiky.A taková svoloč tady jako skuhrá o azyl?Už se začínají profilovat i v NDR.Policajti tam neví kam dřív skočit.Takže kluci slovenští a maďarští máte sympatie Evropy!
  • Tleskám Maďarům a Slovákům. Ostatní nemají gule. Defenestraci s těmi kolaboranty a zrádci VLASTÍHO NÁRODA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ H A N B A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Slováky a Maďary, kteří se jinak historicky příliš nemusejí, snad problém s uprchlíky ještě nakonec dokáže poněkud sblížit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit