Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čarodějnické procesy byly mimořádně temnou kapitolou naší a evropské historie. Pak v různých mutacích byly tyto čarodějnické procesy opakovány, například v době jakobínského teroru ve Francii nebo v období po tzv. vítězném únoru u nás. Vzedmutí vlny nespravedlivě odsuzovaných osob vždy předcházel  společenský a politický kvas, jehož hlavním atributem bylo pokrytectví. Obdobný společenský kvas nyní probíhá v EU, kde je stále více potlačována svoboda slova, stále více uplatňována cenzura atd. Ti, co byli kdysi nálepkováni jako kacíři, čarodějnice, tedy heretici, jsou dnes označováni za xenofoby, rasisty apod. Už nyní jsou zřejmé snahy kriminalizovat občany, kteří svým statečným občanským postojem vzdorují bludům v duchu eurohujerské politické korektnosti. Čarodějnické procesy nemusí být jen smutnou kapitolou minulosti. Fanatismus, touha po moci a absence morálních zásad jsou součástí i přítomnosti.

    • Zapomnel jsi na zmanipulovane komunisticke procesy...


      • Nezapomněl, jasně píši o době po tzv. vítězném únoru u nás. Tedy, polopaticky řečeno, píši o době po únoru 1948 v Československu, kde se tehdy odehrávaly zinscenované politické procesy proti nepřátelům totalitního stalinsko-gottwaldovského režimu, jenž se snažil uvést do reality komunistické ideje a k smrti nenáviděl demokraty.
      • KIMCID

        Nezapomněl komunisti jen převzali praktiky katolické inkvizice

      • Otázku zůstává, jestli ten soudruh z Vejprt je pouze "méně soudný" nebo jestli je za tu jeho protievropskou propagandu placen (v Kč nebo v rublech).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit