Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stát nepotřebuje "vize", ale jasnou definici "veřejného zájmu" , který je povinen hájit. Politici jsou tu od toho, aby tento veřejný zájem definovali, obhajovali a korigovali ve střetu se zájmy jednotlivých občanských skupin, firem, sousedních států případně zájmy tzv. "globalizace".
    Tento veřejný zájem nebyl dosud v ČR nikdy veřejně deklarován, proto zde bylo možné vést řeči o "neviditelné ruce trhu", která určitě není ve veřejném zájmu, nereagovat na zhoubné bujení supermarketů, které také není ve veřejném zájmu, 12 let zdržovat služební zákon, nebo aby Zemanova vláda schválila exekuční zákon, který flagrantně porušuje ústavu, což by také nemělo být ve veřejném zájmu.
  • Situace je bohužel taková, že reálný socializmus padl a tzv. tržně - ekonomické ideje nemají další řešení. Tento problém je řešen návratem poměrů a vztahů někam do období anglických manufakturních přádelen.
  • Vize je nafukovací panna. Kdo ji nemá, je nafukovací panák. Tak už to v našem virtualizovaném světě zkrátka chodí.
  • Právě s gumovou pannou má tenhle nervózní varietní kecal asi nejlepší osobní zkušenosti. Měl to ale raději utajit, tlučhuba.
  • Stejnej komous jako Keller. Za erarni prachy puste zvani, jak kazdej druhej Venca u piva.
    Jenze ten Venca to ma v hlave lip srovnany a taky zvani za svy.
    S nasim veprovym prezidentem se panove muzou poplacavat po rameni.
  • Nevím sice jak se na něj podepsala padesátá léta,když mu bylo pět let ale budiš.Asi má rád symboliku,když se nechal vyfotit u bouračky jako symbolu "republiky" ale to si měl vzít pořádný černý kvádro a taky se oholit.Jinak s jeho názorama moc nesouhlasím ale to je jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit