Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dluhy, dluhy, dluhy, dluhy,......................., hurá do Řecka! *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *16*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,,, *14* *14*
    • Necelé 3 miliony nejni 80 %, nauč se počítat trotle, bylo to sotva 55 %. *1* *1* *6* *16*
  • Nedá se zapřít že to je vláda odborníků (z KSČ). Fischer mezi nima vyniká svojí křivostí.
  • Česko potřebuje jedině takovou vládu,která začne,místo dalšího dlužení,dluhy svižně splácet a to i za tu cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Všem vládcům,kteří budou nadále zadlužovat tuto už dost prodluženou zemi,je třeba znárodnit veškerý majetek jejich rodů a je samotné odporazit na katovské mučírně za vlastizradu.Ukazuje se,že i se stávající vládou bude cesta ke státnímu bankrotu pokračovat.Tedy i k tomu,aby po státním banorotu,byli Češi v dobytčích vagonech odlifrování na stávající území Izraele a tam vybiti Araby.Mezi tím by si už Česko parcelovali naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.To už by vybitým Čechům nevadilo a těm našim lumpům,kteří už mají koupeny domy na Floridě ,také ne.
  • hele na ŽIDA jak rozhazuje,vlastní prez.kampaň neuhlídal a nyní šéfuje
    státní kase.Vondru disidenta a Šnajdra taky nechal v trafikách místo,
    aby je hnal.Hold komunistický karierista a prospěchář.
    Jinak řečeno ŽID.
    • Spíš komunista než Žid. Žid by zacházel s penězi hospodárněji.
      • Se svými penězi určitě,ale vzpomeňte si na jeho úřednickou vládu,dluhů nadělal nejvíce ze všech fotovoltaika ho nezajímala a ještě k tomu byl prý"nejoblíbenější"ze všech úřednických vlád.To už si snad vyvolený dělají srandu,když se to,ale vezme tak snad horší byla jen"také oblíbená",aspoň podle průzkumů v té době úřednická vláda Tošovskýho ta vyměnila zlato za bezcené papíry,asi proto měla takový úspěch sám veliký bobarďák ji v tý době blahořečil.
      • Typický žid zachází hospodárněji pouze se svými penězi, z cizího se ty peníze snaží nějakým způsobem přesunout na své konto a když to nejde tak klidně je rozfofruje na chujoviny.
  • Paráda!! Tady všichni můžou vidět, jak bude jednat SPOZ po volbách. Teda až na ty, kteří na účet svých dětí a vnuků vyžíraj tenhle stát. Teda spíš dožíraj těch pár kostí, co tu ještě zbylo.
    • Jako který prezident chlastáš, jako Havel??
    • Souhlas až na tu poslední větu. Každý rok ta pakáž vybere na daních a ostatních odvodech tolik peněz, že kdyby jich rozkrádali jen polovinu, tak jsme za pár let bez deficitu a s královskými (standart v nezlodějských skandinávských státech) důchody a zabezpečením.
  • Celé se dalo čekat-"Sliby,chyby" levicových kandidátů a levicových stran. Zyčalo to v roce 1997 panem Zemanem(akce čisté ruce,boj proti korupci,atd),pokračovalo to dalšími obnovenými sliby na zahájení reforem(penzijní o které v roce 2000 tvrdila tehdejší vláda levičáků.že musí být,neboť v roce 2030 jinak nebude na důchody,zdravotnictví,zúžení státního aparátu,stabilizace důchodů-Prot průměrný důchod klesl z 49,5% v roce 1998 na 40,5% v roce 2005,atd.). Kam se poděly sliby,které dal premier sněmovně při žádosti o důvěru.
    Národe probuď se a pochop konečně,že ze slibů se nenajíš ani neuživíš rodinu.,ale jen pomůžeš několika korytářům k lepším zítřkům,které oni slibují tobě,ale ty na ně budeš čekat do dalšího tisíciletí,oni ihned po volbách. Zatím nám levicoví politici(myslím ty,kteří pracují a nežijí jen z podpor) to co naslibovali nesplnili(zrušení polatků u lélaře ( krajské volby 2008),zvýšení minimální mzdy (neprosadili levicoví politici v době normálních vlád),ale zajistili Vám všem zvýšení regulovaného nájemného( v roce 2005),spotřební daň na pohonné hmoty,zadlužení státu v době jeho ekonomického růstu,sliby-"máme řešení na zvýšení zaměstnanosti,na krizi,na nárust ekonomiky ( Paroubek v letech 2008-2009) a jejich útěk do kanálů (březen 2009),aby se neprojevilo to,že všechny sliby byly jen slova bez podkladů a konkrétního návrhu řešení.
    • Jo jo dědo, pravdu díš. Mastné huby jsou prolhané, neumějí nic, než slibovat, nadměrně zasahovat do financí a uplácet si důchodce. Nikdy to nebylo jinak. Státní aparát za nich nikdy nezeštíhlel, naopak vymýšleli vždy desítky administrativně náročných zpracování poplatků a daní, bez ohledu na neefektivitu celého konání, protože si to vyžádalo nové úředníky, nové prostory a peníze, takže nula z nuly pojde. Tlučení hubou, to je jejich program. Kdyby alespoň představili někoho, na koho se dá dívat, ale takové ksichty, to je na vypínání televize.
  • Hlavně, že je to pod 3% HDP, jak vyžadují Evropská kritéria abychom mohli co nejdříve platit Eurem, protože koruna je příliš malá na to aby si s ní třeba Americké fondy kdykoliv se jim zamane nevytřeli zadek.
    • Ty hlupáčku, euro je před zhroucením, co nás tady oblbuješ? Buďme rádi za samostatnou měnu, která nepadne. Eurozóně dávám tak maximálně 5 let přežití. Nepadne-li sama, tak to bude s dolarem.
    • Takže když to bude každý rok -2,99 tak jsme O.K.?
  • Řecké pobřeží na dohled!
    • Naopak. Pádem zlodějské Nečasovy vlády jsme se začali Řecku a ještě větší chudobě vzdalovat. Teď ještě nepřipustit ve volbách návrat pravice a některách socdemáků k lizu a máme nakročeno s prezidentem Zemanem k lepším zítřkům. Zlatí komunisti, zlatý socík.
      • Btw. Máš na mysli "zlatého" zákonodárce komunistu Dolejše, ochotného za drobný poplatek upravit příslušný zákon ve prospěch sponzora? Pokud ano, tak to budou poněkud masochistické "lepší zítřky".
      • Svatá prostoto!
        • Zřejmě se bojíš právem, asi jsi také pravičácký zloděj a podvodník. Teď budeš mít utrum a můžeš si jen moci vzývat ty své "svaté" pravičácké sv*ně.
          • Když jsi tak bystrý, prozraď mi podle čeho z mého příspěvku usuzuješ na mou tzv. pravicovou politickou orientaci? Podle mého názoru je Čechách dělení na pravici a levici pouhá chiméra. Naši politici se dělí na ty u koryta a čekatele na koryto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit