Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejvyšší čas aby přišel nový ADOLF. A síg heil mi vůbec nevadí.At žije KAREL.!!!!!!!!!!!!
  • Volit, či nevolit...??? A nyní mluvím o obou kandidátech.....
    Pokud jde o kníže Schwarzenberga, tak jednoznačně jde o člověka, který káže vodu a pije víno. Sedí v pravicové vládě a podporuje jejich brutální a hlavně nikam nevedoucí reformy. Možná má připomínky, dokonce ani nesouhlasí, ale hlasuje stále pro !!! Je tedy otázka, jak myslí své dnešní sliby? Mluvit o změnách a potom hlasovat a podporovat opačné věci, to je panu K. Schw. blízké. Vidíme to každý den. ONY ,,změny,, je také velmi široký pojem. Totiž nikdy neřekl, o jaké jde? Já už mám silný pocit, že jde o ,,změny,, k horšímu!!! Dělá politiku pro své statky a pro tzv. horních 10.000 lidí. Těmi je také podporován a všichni vidíme média, jak stále upřednosňují ,,Karla,,. Je jasné, že jsou v tom velké peníze a loby.
    Ovšem, kde vzít hlasy pro politiku, která slouží jen bohatým?? Tak je třeba ovlivnit média a vymývat lidem mozky (již provedeno), dále je třeba ovlivnit voliče a to ty, kteří se ovlivnit dají!! Důchodci - těžko, lidé stř. věku? - moc ne, protože pracující, ale dnes už i podnikatelé ze střední třídy vidí, že silná pravicová politika k ničemu nevede a je i proti nim. Zbývají mladí, nezkušení a studenti - tam to jde, udělají proto z volby Karla moderní věc!!! A taky, kdo ho nevolí, je pitomec a vidlák...!!?? Myslím ale, že tímhle stylem rozumné lidi nezískají....Prosím, připomeňte mi, co Karel udělal pro mládež a studenty dobrého??? Školné??
    Miloš Zeman je ČECH a tím zůstane. Jeho slibům se dá věřit mnohem víc. Nepodporuje tuhle vládu, za jeho éry ekonomika rostla a pokud i já sám vzpomínám, bylo podstatně lépe a mnohem méně korupce, bezdomovců a zoufalých sebevražd.
    No, že občas pochlastá, ?? ...už jsem psal - je Čech. Źe je podporován východem? Možná ano, ale každý odněkud..!! A pokud jde o jeho inteligenci, není pochyb o tom, že je velmi a velmi vzdělaný člověk. Pro mne samotného je důležité, že odešel z politiky a nikdo na něj nepodával trestní oznámení pro rozkrádání peněz daň. poplatníků. Vlastně zůstal čistým. Nepamatuji si, že by se to komu povedlo... tedy opustit post předsedy vlády a nekrást.
    Pro mě je tedy volba jasná. Ale dovolím si upozornit, že pan Schwarzenberg je pro mne velmi solidní člověk, vážím si ho. Ale jako svého presidenta jej volit nebudu.
    ....a ještě jedno přání si dovolím: Rodiče, promluvte si prosím s vašemi dětmi a studenty.... ale vážně. Děkuji.
  • Podle mě Fischera zradili. Tak se není co divit. Jenom posloužil......
  • Je to jako v životě...Zajímavé, jak jsou tito politici, když se jim to hodí, že z toho sami něco budou mít kamarádi a když se "změní situace", tak se otočí úplně naopak a v pohodě kopou zas za někoho jiného. Na tuhle "práci" asi člověk fakt potřebuje žaludek..., ale jak říkám, je to jako v životě...tam taky, když někdo něco od někoho potřebuje, tak toho člověka zná i přes půlku náměstí...a když už ne, tak každý dělá, že "jako nevidí" a nemá čas či ho dokonce ještě pomluví.....
    • Souhlas, je to jako u fotbalistů či hokejistů atp. Neví, za koho by kopali, pořád hledají, kdo dá víc a pak jednou odpadnou a fňukají, že jsou zneuznaní a nikdo je nechce....To je klasický příklad vlády peněz a u obyčejných lidí je to obdobné, jenom v malém měřítku a nikdo si toho nevšimne...
  • http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje-.aspx Tak tohle už je moc. Na hradě Schwarzenbergovy manželky se hajluje!
  • fantastická zpráva, šiřte to dál, posílejte, komu jen můžete, hlavně na FB, převrat, který rozhodne volby ... Britští vědci zjistili, že Karlovi Schwanzerbergerovi voní i h o v n a ...
  • Novinář o nacistické minulosti Schwarzenbergovy rodiny a pozoruhodném obraze http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Novinar-o-nacisticke-minulosti-Schwarzenbergovy-rodiny-a-pozoruhodnem-obraze-260228
  • Fišer opět nezklamal - když mohl počítat s hlasy Schwarz. voličů, tak ho podporoval a teď ortočil - bližší je mu kamarádíček Zeman, co jede v ruským žoldu. Jeden vychc. než druhej.
    Eště že se nemusím rozhodovat mezi nima dvěma.
  • Ale podívejte se. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje-.aspx Tak tohle už je moc. Na hradě Schwarzenbergovy manželky se hajluje!
  • Řekl bych, že se magnáti už dohodli, koho bude Fischer podporovat. Kšeft je kšeft.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit