Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta Babišova firma. Všichni se chovají jak ve firmě. Ukrást co není přivařené! Nahradit ze své kapsy Vážení z ministerstva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hlavně že chtějí šikanovat pokladnami. MĚLI BY NEJDŘÍVE ZAČÍT U SEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • a nemůže za to náhodou Putin? *15* *15* *15* *15*
    • No jisťééééé *3* . Putin může za všechno *4* . Za Vondrovo Promopro, Parkanové CASA, miliony na kontech Rittiga a Janouška, myslím, že i za pražské Open card *3* . Kurwa nebýt Vladimíra Vladimíroviče, na koho by se to dalo ještě svalit? Možná na babičku Boženy Němcové nebo Brouka Pytlíka *4* .
  • Běžné tunelování, které tady probíhá již mnoho let.
    Je přeci naprosto normální, že když se bude soudit nějaký státní orgán, tak si najme externí právnickou firmu, přestože každý z těch st. orgánů zaměstnává jistě mnoho právníků.
    Nebo se pletu?
    Ovšem proč chtít po vlastním zaměstnanci, aby dělal to, za co ho platím, když mohu vyplácet miliony a desítky milionů někomu externímu, že? *1*
  • Berou nehorázné mzdy z našich daní, měli by mít tudíž zodpovědnost za konanou práci. Vše dát plně k úhradě a hlavní viníky pozavírat jako odstrašující případ. Takto se tunelují státní peníze *16* . Pak to má tady v tom bordelstánu vypadat. Ve státní správě si dělá každý co chce a hrabe a hrabe pod sebe. Tomu by se měla jednou pro vždy udělat přítrž. Zkuste toto udělat v soukromém resortu. Na hodinu padáka a náhrada škody v plném rozsahu.
    • Jenže jak to změnit? Stalo se z toho téměř standardní jednání a na morálku už se dávno nekouká.
      • Tady zopakovat rok 48. Ukaž výplatní pásky. Kde jsi nabral milionové (v některých případech miliardové) majetky. Neprokáže původ - zabavit ve prospěch státu (z tama ty majetky ostatně určitě pochází) a zavřít kurwu až zčerná. Jednoho po druhém. A žádné sezení na cele jak Janoušek nebo Rath. Tvrdě makat třeba v dolech, aby si na žvanec vydělal! Lidé si musí uvědomit, že mají společnou škodnou. Pár stovek, možná tisíců tunelářů, kteří jim rozkradli stát pod rukama. Již dost velká část národa dře bradou zem a žije od výplaty k výplatě, možná jim to jednou dojde a vzchopí se.
  • Tak takovým způsobem chybí peníze ve státní pokladně. Tohle registrační pokladny nenahradí *14* Ale jednodušší je kontrolovat ovčany.
    • Samozřejmě .ty miliony jsou už u Kalou. a spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit