Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuná?
  • komunistické zdravotnictví rovněž výrazně zaostávalo za vyspělými západními státy. Důkazem je statistický údaj z roku 1988, podle kterého lékaři v Česku ročně provedli 150 kardiochirurgických operací na milion obyvatel, kdežto na v USA a v západních zemích činil tento údaj 700 - 800 kardiochirurgických operací na milion obyvatel za rok. V současné době se u nás i ve vyspělých zemí provádí tisíc kardiochirurgických operací na milion obyvatel ročně. Čili na rozdíl od komunistických ideologických hesel dohnat a předehnat, jsme se skutečně Západu v kardiochirurgii a kardiologii dokázali vyrovnat. Operace srdce jsou velmi důležité, protože na nich závisí lidské životy.

    A na závěr taková perlička z období raného budování socialismu. Brněnský spisovatel Čestmír Jeřábek ve knize V zajetí stalinismu píše o tom, jak v roce 1952 odmítlo ministerstvo zdravotnictví žádost matky dítěte nemocného tuberkulózou na devizy k zakoupení potřebného léku ve Švýcarsku, a ve stejné době si nechala manželka komunistického prezidenta Marta Gottwaldová dovézt z Belgie krajky za 70 tisíc korun. To byla skutečný obraz socialistické péče o pracující.
  • Můžeš se tady klidně póósrat Americký Teplý Simone deebile
  • Komunistický předák Jiří Dolejš byl v září 2009 usvědčen novinářem z MF DNES z pokusu o korupci a praní špinavých peněz. Spolu s dalším tehdejším místopředsedou KSČM Čeňkem mIlotou byl ochoten lobovat za úplatek jednoho milionu korun za změnu loterijního zákona. Tyto peníze měly být vyprány přes inzerci v Haló novinách. Čili údajná neúplatnost komunistů patří do říše pohádek.
    • Simon s koňskou nohou, který podvádí s hlasováním, lže a krade nicky. Pozor na toto odporné stvoření, svým zjevem připomíná zvoníka Quasimoda.
      • Ano ruský teplouši BTW břehu - smrdíš tu nonstop, podvádíš s hlasováním a kradeš lidem nicky. Jsi prostě klasický ruský komunistický haajzle.

        Komolíš moje jméno Simona. Ty ruský deebile - když měníš jména hrdino Putine BTW břehu tak musíš také změnit slovník blbe. 20 lidí za které se chceš vydávat nebude nikdy blekotat to stejné jako přes kopírák *15* *15* *15*
        • Ty odporný, smradlavý hnuse s koňskou nohou a kriplkárou, který si necháš říkat Simona. Jsi podvodník s hlasováním, lhář a zloděj nicků a taky teplý prase. *1* *1* *1*
          • Já jsem Simona. Ty pořád komolíš moje jméno ruský teplý BTW deebile - ano podvádíš tu s bodováním ale moc okatě ty plus mínus 4 za vteřinu neschopný ruský deebile.

            Jsem zdravá. Kriplkáru si schovej raději pro tvého ožralého kookota padajícího ze schodů Miloše Zemana *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *15* *15*
            • Jsi odporný teplý prase Simone deebile, podvádíš s bodováním ale moc okatě ty plus 10 za vteřinu neschopný americký deebile. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15*
  • Simon jede
  • alias fake Simona nonstop tu?
    • Nonstop jsi tu pouze ty ruský teplouši BTW zlej trole hrdino Putine.
      Simona je Simona. Tvoje aliasy které jí přídáváš ke jménu si strč do řitě ruský koookote
  • Podívejte se na FB. Je tam plno záběrů z podvodů při volbách v Rusku!
    • teda tečko.....žeby Rusové byli stejní křiváci jako my a Američané a také padělali volby? No ten problém je asi celosvětový....holt se od nás nakazili.....
      • Ještě jim chybí korespondenční hlasy jako v Rakousku.
    • A co nicky kradeš
      • Simona je Simona.
        Tvého StBáckého haajzla kolegu Kelara si strč do perdele ruský teplouši Semjone BTW
  • Na tyhle amrdólský swině by neměl ani Hitler:

    http://www.stoplusjednicka.cz/historie-americke-zahranicni-politiky-krvave-hrichy-strycka-sama
  • V českém parlamentu vznikla jakási platforma na obranu tradičních evropských hodnot. To není špatné, kdyby se ovšem jejím členem nestal také komunistický fízl Zdeněk Ondráček, který mlátil lidi při Palachově týdnu.

    Když chce rudoch bránit tradiční evropské hodnoty, je třeba zpozornět. To je to samé, jako kdyby se Heinrich Himmler stal členem Ligy proti antisemitismu. Komunismus a tradiční evropské hodnoty, nejdou k sobě. To je protimluv jako voda a oheň, protože to byli právě komunisté, kteří je brutálně pošlapali.

    Euroamerická společnost vychází k křesťanskojudaistické civilizace, jejímiž atributy jsou také úcta k svobodě jednotlivce, a právo vlastnit majetek. A právě stoupenci marxleninských bludů tyto hodnoty likvidovali. Brutálně potlačili lidskou individualitu, nastolili vládu teroru a ukradli lidem jejich majetky.
    Může být snad soudruh Ondráček stoupencem tradičních evropských hodnot, když se v lednu 1989 podílel na brutálním bití lidí v Praze na Václavském náměstí, jen proto, že ti tam přišli nenásilně a chtěli svobodně vyjádřit své názory? Odpověď je jednoduchá, nemůže. Komunisté, kteří systematicky ničili tradiční evropskou kulturu, nejsou a nemohou být jejími obránci.
    Komunismu je stejně nebezpečný jako radikální islamismus, spojuje je nenávist k jinak smýšlejícím lidem a brutální vraždy svých odpůrců. Není rozdílu mezi tím, když se někde odpálí islámský fanatik a zabije desítky lidí, nebo když Rudá armáda vedena Tuchačevským na počátku dvacátých let zavraždila tisíce civilistů včetně žen a dětí v Tambovské gubernii, když proti nim nasadila bojové otravné plyny.
    Komunisté mají na svědomí minimálně sto milionů lidských životů a tam, kde se dostali k moci, bezohledně likvidovali své odpůrce, stejně jako to činí islámský stát. V obojím případě hrál a stále hraje roli fanatismus, jedno jestli z důvodů třídní nebo náboženské nenávisti. Nelze také jen tak tvrdit, že komunisté jsou nyní neškodní. To je klam, stačí se podívat na severní Koreu, kde stále vládnou a která je jedním velkým koncentrákem.
    • Prej se pan Ondráček podílel v lednu 1989 na brutálním bití lidí v Praze. Člověče co to píšete za bludy a ještě 27 let po "sametu" strašíte lidi. To, že byla nějaká brutalita ? Tak si to vyzkoušejte dnes, chtějte vycinkat současné vlastizrádce od korýtek a taky cinkejte za zastavení islamizace státu. Pak teprve uvidíte brutalitu, když si dovolíte ve stejném rozsahu to, co občané v roce 1989, zavřou vás až zčernáte.
      • Dnes stačí na amrdolský konvoj vystrčit řiť a už vás vezou. *3*
        • Ty ulhaný ruský haaajzle.
          Ty tu na EU nadáváš od rána do noci ty ruský agente. Nikdo tě za to nezavře ani nezastřelí.
          To je svoboda v tejn naší EU co haajzle.
          Takovou v rusku nemáte. Tam kritici komunistických zločinců v Kremlu i nadále končí
          na hřbitově nebo v base. To je rozdíl co
          • Jsi pako !
  • Jenom chromýho teplouše Semjona Gayínka může napadnout natáhnout si budíka, aby na Tiscali byl první!!!
    Bóóóže to je blbeček rozhicovanej!!!


    CHACHACHA !!!
    • Ruský deebile Semjone BTW zlej trolle hrdino putine - podvodníku s hlasováním.
      Ono Simona a všichni ostatní zdejší normální lidé mají též práci a koníčky. Takže nebudou jako ty plesnivej teplej ruskej dědku bez života tábořit 23 hodin na tiscali.
      Chromajzl opravdu budeš když tu zvracíš nonstop každý den deebile

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit