Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • těm co tu za mrsky peníz nebo dokonce zadarmo prosazují komunismus, Jen si vzpomeňte co se stane agresivnim členům strany když už nebude třeba agresivní nota, ale naznačit všem že ani jako komunista s čistým štítem si nemůže vyskakovat.... Vzpomeňte si na Slanského a další kolegy, kteří ze dne na den i když poslouchali přesně co se po nich chtělo, chválili všechny komunisty a bili se za ně, co se s nima stalo. Ano jakmile se změní prostředi, bude třeba ty vsehoschopne co byly v první linii odklidit a vystoupí na povrch ti co hybali nitkama s neposkvrnenym štítem. Ti co jsou nepohodlnými svědky, pamětníky, ti kdo by mohli odkrýt zákulisí čistoty myšlenky, nebo jako demonstraci síly, nebo jako ochranu proti schopným. Nebo jen tak. Vždy se najde důvod někoho odklidit.

    Dobré si rozmyslete jestli vám váš pan dá zaslouženou odměnu až vás nebude potřebovat.. nebo prostě udělá to co se dělá s nepotřebným, nepohodlným nebo nebezpečným.
  • Je příznačné jaké primitivy si agenti z ruské ambasády vybírají pro šíření podvratných keců: kradou nicky, kecají nesmysly s jasnou ruskou demagogií, vyjadřují se vulgárně. Ta mentalita ruských tajných služeb z toho čiší. A za jakou odměnu to dělají? Možná za pouhý stakan vodky a nějaké sliby.
    • Něco k tématu nebo jen omleté fráze nemáš?
  • A nemělo by tohle být varování.?
    Může se to stát i u nás?
  • Kapitalistická Fránsyé se z toho už nevyhrabe, hlavně pokud bude v EU!
  • „Pařížský syndrom“ je označení, které dostala psychická porucha, jež ve valné většině postihuje japonské turisty ve francouzském hlavním městě, tvrdí zpravodajský server news.com.au. V extrémních případech mohou symptomy zahrnovat halucinace, záchvaty paniky a křeče.

    Ti, koho tento syndrom postihne, mohou skončit v nemocnici, anebo být urychleně posláni domů. Způsobuje ho rozčarování z Paříže, které je daleko za očekáváním.

    Každý rok posílá japonské velvyslanectví domů nejméně tucet turistů, aby se zotavili z extrémního kulturního šoku. A provozuje nepřetržitou telefonní linku, která má postiženým pomoci vypořádat se s nemocí.
  • Čekají Paříž z filmů a realita je šokem. Japonci z toho i zvracejí

    Paříž, město lásky a světel, je především díky filmům a seriálům známá jako jedno z nejromantičtějších míst na světě. Ovšem pro některé turisty je realita tak daleko od Hollywoodem poháněných očekávání, že je stihne syndrom pojmenovaný podle francouzské metropole.
    Velkou popularitu zažívají v Paříži netradiční prohlídky města s místními obyvateli, kteří vám přiblíží obyčejný život ze své perspektivy.

    „Pařížský syndrom“ je označení, které dostala psychická porucha, jež ve valné většině postihuje japonské turisty ve francouzském hlavním městě, tvrdí zpravodajský server news.com.au. V extrémních případech mohou symptomy zahrnovat halucinace, záchvaty paniky a křeče.
    • No jak kdo. Já jsem při své první návštěvě Paříže byl nesmírně nadšený. Skutečnost přesahovala mé očekávání. A poznal jsem, že pravdu měl klasik když pravil "Paříž není město, ale to je svět."
      • Svět neg.ů a arabáčů.
  • koukám, že klikající maniak BTW je v rauši *15* *15* *15* *15* *15* *15*

    http://halonoviny.com/milos-zeman-ceskoslovensko-bylo-velmi-zaostale/
    • Ten obrázek je opravdu působivý. *2*
  • Jak ekonomická diplomacie pomáhá rozvíjet vztahy mezi Moskvou a Prahou i v nelehké době, proč v České republice nejsou svoji "banderovci" a čím jsou šachy přínosné světové politice? O tom i mnohé dalším hovořil český prezident Miloš Zeman v exkluzivním rozhovoru pro agenturu Tass a "Rossijskuju gazetu" v předvečer své návštěvy v Moskvě. (Prezident navštíví Rusko ve dnech 20. - 24. listopadu)

    Zeman vidí perspektivu vzájemné spolupráce ČR a Ruska v oblasti jaderné energetiky. Jak připomněl, ČR už spolupracuje s Institutem jaderných výzkumů v Dubně, je tam již hodně Čechů. (Což podle některých pozorovatelů může svědčit o tom, že USA mohou na Temelín zapomenout.)
    M. Zeman dále vidí velké perspektivy v oblasti dopravy- repase a výroba a prodej autobusů, tramvají. Rovněž velké šance rozvoje spolupráce jsou v oblasti průmyslových nano-technologií.
    O perspektivy spolupráce Ruska s EU M. Zeman zopakoval svou dávnou větu, že buď Rusko se stane součásti EU nebo EU bude členem RF - což je podle něho totéž. (Experti to hodnotí jako velmi kulantní vyjádření o perspektivách začlenění EU do Euroasijského prostoru. Opačně to být nemůže. EU nemá životaschopnou koncepcí vlastního vývoje, ani nemá silného lídra.)
    O Krymu – ten už je součásti Ruska a je to dokonaný fakt. V podstatě "jenom strach politiků EU nedovoluje jím vyjádřit svůj názor o Krymu".
    Vztah k NATO. Aliance by se měla bránit EU proti skutečnému nepříteli. A ten není na Východě, ale na Jihu (ISIL).
    Český prezident brání národní zájmy své země. Nepřímo řekl, že Brusel vystupuje proti národním zájmům ČR, protože vnucuje migrační kvóty. Národní zájem ČR je v rozšiřování spolupráce s Čínou a Ruskem. Zeman podpořil zákon o referendu.

    A neposlední řadě kritizoval pokusy o přepsání historie a taktéž bojovníky s pomníky z 2. světové války (maršál Koněv v Praze).
  • Hezky je v článku popsáno jak mají ve Francii prázdný regály a jaký mají hlad, inu kapitalismus je zázračný lék proti obezitě.
    • Za socialismu byla životní úroveň na velmi nízké úrovni. Komunistické Československo bylo velmi zaostalé v mnoha směrech! To potvruje i Miloš Zeman, 25.srpna 1989 v televizním pořadu řekl:
      • http://halonoviny.com/milos-zeman-ceskoslovensko-bylo-velmi-zaostale/

        takhle jsme si žili za socíku *15*
        • http://halonoviny.com/milos-zeman-ceskoslovensko-bylo-velmi-zaostale/
    • Před listopadem 1989 se komunistický socialismus kromě společného vlastnictví výrobních prostředků, centrálním řízením a plánováním ekonomiky, vyznačoval i nízkými mzdami, drahými a nekvalitními potravinami, korupcí i zločinností. Takový režim nikdo normální nikdo nemůže obhajovat.
    • Socialismus = nízké mzdy, drahé potraviny, nedostatkové zboží
      • Podle Statistického úřadu byla v roce 1989 průměrná měsíční hrubá mzda 3 170 Kčs. Dnes je průměrná hrubá mzda kolem 25 000 Kč. Dnes má min. 25 000 hrubého (což je cca 19 000 Kč čistého) docela dost lidí. Lidi si dneska žijí dobře, jenom si to nechtějí přiznat.
        • Ano, to je pravda. A navíc jsou jiné hodnoty než je výše mzdy. Mnohem důležitější je svoboda.
  • CCCP buduje komunismus. A už je blízko toho, kdy to budování dokončí a většina pochcípá hlady. Proto Putler tolik usiluje o rozvrácení EU, aby mohl opět poskytnout "bratrskou pomoc" alespoň bývalým ruským koloniím ve střední Evropě, aby se nájezdníci opět mohli napakovat.
    • To CCCP už dávno není. Tak jako německá fašistická třetí říše už taky není. Jeho praktiky jak vidno přebírá EU. Jaká to podobnost i se socíkem u nás že? Milý zeMANe, zkus se vrátit z minula do roku 2017 a nebuď připoután jako hovádko u kůlu u jediného tématu bez okolních souvislostí. *6* *1*
      • https://www.youtube.com/watch?v=nnAY_OnkSM0&t=9s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit