Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Francie teď sklízí svůj tolerantní vztah k cizincům, především z arabských zemí. Má co chce, a to není všem dnům konec. IS vyhrožuje mnohem většími a častějšími útoky jednotlivců nejenom v Evropě, ale zde zejména. Od začátku mělo platit to staré, co se povídá na Slovácku, že "Host do domu, čagan do ruky" / čagan = hůl. bakula apod. /. Snad si to konečně EU uvědomí a zařídí opatření k omezení imigrantství.
  • Tam k sobe domu.Tam by jim bylo nejlepe.At se hubi mezi sebou.Kdo tady ma tu chatru zivit a starat se o ni.A hejna se jeste blizi na lodickach.A klidne utopit i tady toho pomateneho Trola.Nechce se verit ze lopata je schopna neco takoveho nabusit do PC.
  • Bývalá koloniální mocnost se musí vypořádat s důsledky své historické nenažranosti a ještě se tím chlubí. Nejhorší na tom ale je, že do těchto svých výkalů spolu s Británií zatahují slovanské země, které s koloniálními výboji těchto agresorů nemají nic společného. Takže si z nás vlastně dělají kolonie 21. století, abychom vyžrali to nejhorší za ně. A to mám jako tyhle nemysly ještě číst, jo? Blééé!!! *11* *12* *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit