Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak koukám,že lumpy za prezidenty nevolí jenom v Česku,ale nejspíš na celém Západě.
  • Ano, ze šlechtické rodiny je Sakrozy, takže něco jako náš šmejd Kárl von Sajrajt z Bilderbergu, co pomohl rozkrást tento stát se všemi ostatními za 25 let i s odporným zlodějem Kalouskem. co parašutisty zabíjel pomocí nefunkčních padáků a nic se mu za to nestalo a peníze zaplatí dańoví poplatníci. Topnáckové jsou vždy "čistí" jako Standa Gross, přímo křišťálově , jako Klaus a spol. jako všichni co nám tu vládli. HNUS - HNŮJ.
  • Samozrejme ze KRADL -jako kazdy SOCIALISTA!!! Levicaci ani nic jinyho neumi nez KRAST jak straky!!! *5* *11*
    • Navštiv blbe tečko Bc - Chocholouška a pořád nefetuj, zajdi na odvykačku, už se to nedá číst. Takové kecy od tebe.
    • Bbl certifikovaný - Bc. Jaroslav K. - tečka a jiné jeho nicky - Sarkozy byl

      Jde o syna maďarského otce narozeného v roce 1928 v Budapešti, pocházejícího z maďarského šlechtického rodu, a francouzské matky řecko-židovského původu.[2] Rodina jeho otce odešla z Maďarska z obavy před Rudou armádou v roce 1944. Otec Pál Sarkozy krátce vstoupil do Cizinecké legie, avšak demobilizoval v Marseille v roce 1948. O rok později se seznámil s jeho matkou, právničkou Andrée Mallah (* 1925 v Paříži). Jejich syn byl vychován v katolické víře. Jeho přistěhovalecký původ i jeho postoj ke zpřísnění imigračních zákonů byl diskutován jak příznivci tak odpůrci.

      Postupně vstoupil do tří manželských svazků

      Sarkozy byl blbe tečko -Bc. Jaroslave K. za pravici nikoliv za socialisty a levici. Ukázka jakým blbem jsi tady pod nejrůznějšími nicky a nejsi schopný si a ni na internetu zjistit základní údaje a fakta. Jdi už někam ......
      • 1983 – stal se starostou města Neuilly-sur-Seine jako jeden z nejmladší starostů (28 let) v historii Francie pro města nad 50 tisíc obyvatel.
        1988 – získal poslanecký mandát.
        1993–1995 – ministr financí (rozpočtu) a vládní mluvčí ve vládě Edouarda Balladura.
        2002–2004 – ministr vnitra ve vládě Jean-Pierra Raffarina.
        2004 – ministr hospodářství ve vládě Jean-Pierra Raffarina.
        2005–2007 (26. března) – ministr vnitra ve vládě Dominiqua de Villepin – demise z důvodu nadcházející prezidentské kampaně.
        2007 (6. května) – ve druhém kole prezidentských voleb porazil kandidátku francouzské Socialistické strany Ségolène Royalovou – obdržel 53,06 % hlasů.
        2012 (6. května) - ve druhém kole prezidentských voleb podlehl kandidátovi francouzské Socialistické strany Françoisi Hollandovi – obdržel 48,3 % hlasů a oznámil svůj odchod z politiky.[3]
        Blbe tečko Bc. Jaroslave K. - jasně je zde psáno, že v druhém kole r. 2012 podlehl kandidátovi ze socialistické strany, - tedy protistrany stejně jako v r. 2007 naopak vyhrál nad kandidátkou socialistické strany - tedy jako pravičák . Tak už konečně neotravuj hovadinami a nesmysly. Jsi neuvěřitelný blb , primitiv, demagog, co není schopen nastudovat nic, jen blinkat tady kraviny a nejen tady.
      • Blb - oprava
  • V našem mafiánské státě je prezident beztrestný takže může v pohodě pustit na svobodu
    všechny zadržené tuneláře a podvodníky. Když už se nějaký papaláš nebo kmotr dostane
    před soud zahraje se to do autu.
    Jen na Ratha jdou tvrdě protože si v PS moc otevřel pusu a rýpal do ještě větších zlodějů.
  • Zvláště si povšiměte jak všechny tyto zločince spojuje jako identifikace koňská hlava.Toto znamení parazita jehož hlava se vyvinula abnormálně vůči tělu značí degeneraci nejvyššího stupně jsou to tzv zrůdy.Už jeden profesor pravil,že je třeba zrůdy eliminovat hned po narození.Jejich existence ohrožuje lidstvo jako celek.
    • To myslíš tečku? skutečného z Plzně?
      • toho z Prahy 5
  • Ano , tečko-Hmm, Daidalosi a jiné tvoje nicky - všichni co u nás vládli po sametovce a jejich přisluhovači by měli skončit před soudem s verdiktem - doživotí a zabavení majetků, co nakradli na účet tohoto státu a občanů, tedy včetně Klause.

    A nyní ti připomenu tvoje demagogické a primitivní myšlení - za to všechno ve Francii asi mohou komunisté, co tam od války vládli, ne? Protože mají pak vrcholní představitelé pokřivenou morálku . Sarkozy navíc nebyl levicovým politikem ale pravicovým a žádnou komunistickou knížku rozhodně neodhazoval. Je to v lidech a korupce na západě je rovněž obrovská a zlodějiny giga a nejen ve Francii, ale i v USA a jinde a kolikrát se stane, že je nakonec soudy odsoudí ke směšným trestům, takže i zde je trest ve hvězdách. A je vidět, pokud jde o miliardy, tak prachy nesmrdí ani od Kaddáfího ani od jiných. Prachy berou úplně všichni a kdyby nebyli od Kaddáfího, tak by se možná nic nestalo a dožil by to s miliardami bůh ví od koho klidně v poklidu . Prostě v kapitalismu kradou a korumpují se všichni navzájem doslova křížem krážem přes celou planetu a jen promile vyjde na světlo boží a jen málo co se odsoudí. Proto to ve světě také takto vypadá. HNUS: !!!!!!!

    Že ty jsi Tečko - hmm, Daidalosi a další tvoje nicky prvotřídní blb a demagog de luxe tu vidí každý na každé diskusi denně , včetně diskusí na PL i AC 24 a jinde. .
    • V době kdy jsou náklady na vězně tisíc korun denně by bylo dávání lumpům doživotní trest okrádáním pracujících občanů.Je už třeba začít v takto zadlužené zemi myslet ekonomicky.Zprovoznit katovské mučírny a tam by katovští mistři odpráželi tyto lumpy s bezbřehou krutostí.Navíc by se znárodnil veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Uvedenou mistrovskou katovskou práci by mohla katovským mistrům proplácet zdravotné pojišťovna,za to,ze katovský mistr na mučidlech vyléčil natrvalo lumpa u lumpáren.
    • Tečko-rr, nějak ti z toho šíbe. Znám Ježkovu skladbu Tmavomodrý svět ale "tečkovaný svět" asi vidíš jenom ty. To máš z toho fetování marx-leninismu a zapíjení ruskou vodkou.

      Jestli Sarkozy prováděl nějaké lumpárny, to ukáže soud. Je vidět, že ve Francii je vláda práva, na rozdíl od Českého Švejkolandu.
      A jestli Sarkozy byl nebo nebyl komunista, to nerozhoduje a nic to nemění na skutečnosti, že komunismus je větší zvěrstvo než nacismus, jeho žák.
      Chápu, že jsi roztřesený z toho, že komunismus pošel, pouze v severní Koreji ta chcíplotina dodělává. Púťa by taky rád komunismus vzkřísil, ale to se mu nepodaří, mohl by skončit jako jeho učitel Adolf Schickelgruber.

      Tak přestaň chlastat vodku a nebudou tě strašit tečky.
      • Blbneš na kvadrát tečko - hmm -. a jiné tvoje nicky. O tom tady není pochyb. Blbe tečko, už ti naposledy píšeme, že jsem nestraník tak si to konečně zapamatuj, bezmozku. Šíbe ti v hlavě opravdu fest. Chlastáš ty, whisky, mě tvrdý alkohol nechutná, já ho vůbec nepiju. Máš smůlu. Skončíš akorát ty -tečko - hmm.
    • V.. rr Hiv Hiv......jsi nemocný měl by se léčit *1*
      • To není tečka, ten s nickem tečka není tečka!!
        • Je to tečka vědecky potvrzeno!
  • Tenhle zločinec bude jednou souzen za zločiny proti lidu Lybie a vraždu plukovníka Khadáfího
  • Kdy bude předvolán na policii tzv.ex-prezident Pružinskij, spíše místodržitel
    (podle Koňského ksichtu jednép velmoci!).
    • Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Aneb na každou sv*ni se vaří voda. *12* *16*
  • Francouzi se s expresidentem nese*ou. To jenom v tom našem Šaškystanu se tomu psychopatickému zločinci a vlastizrádci Pružinskému nic nestalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit