Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občane, chci ti pomoci. Ber jód!!!
  • MujRuda knizka Fischera nemusi byt prekazka.Ale me a tisicum obcanu vadi jeho vymluvy.On se stal komunistou jen proto ,aby mohl byt urednik ve vlade.Ted mluvi o omylu.To nebyl omyl ani chyba ,ale dokonale naplnovana budoucnost.Ten clovek nema charakter a ani svedomi.
    On je hrozba pro nasi generaci.Kdo tak lehce obraci a odvraci se od sveho presvedceni KSC
    nemuze byt nikdy spolehlivy.Jemu jde pouze o koryto ,stejne jako vsem kandidatum.
    K cemu potrebujeme prezidenta,kazdy na postu bude koukat na sebe,kdyz to bude tercem kritiky,pak se milostive podiva jak ziji poddani v podhradi.Nakonec Pike ,Necas a Klaus
    tahle trojka dokazuje,ze omezeni moznosti prezidenta, velkolepe jmenovani,po 8 dnech odvolani,pak vydirani Pike(proc muze zustat dal),kdyz ji nikdo nepotrebuje a vlada padne
    s ni i bez ni.Jak to ,ze prezident trpi takove jednani a Pike s Necasem nevyhodi,jeden je za 18
    druhy bez 2 za dvacet.To jen k volbe prezidenta,nechapu boj o misto,ktere je zbytecne.
    At bude VV kdokoliv ,vzdycky musi poslechnout senatory ,parlament a poslance.
    Zeman a Fischer, oba prosli uz vladou,ani jeden se nesvedcil.Muj obdiv a respekt ma komunista,ktery zustal komunistou v kazde dobe.
  • Nemohu říci, že by Franz v něčem neměl pravdu, ale musím přiznat že já a všichni moji přátelé a známí máme jen a pouze jediného kandidáta, který zcela určitě vyhraje!!! Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale to nám vůbec nevadí, protože po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    Půjdeme potom všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokun nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
    • Odkud pochází rozsáhlý majetek a kde bere finace na kampaň politický cumel Dienstbier to ví snad jen budoucí trestanec Rath. *14*
  • Je vidět,že hodně lidí už je konečně v obraze a ví,jak se potápí česko do ho-ínek. Jen nechápu,jaký retard,může sympatizovat s komoušema? To jste spadli někde z marsu,nebo máte v těch hlavičkách nakakaný? Vždy tam seděli komunardi,sedí a doufám už nebudou! *12*
    • No vidíš krimošklaus jaký jsi blb, ty nebudeš v obraze nikdy.
  • nejsme hlupáci?jak se prosím bude volit prezident?na moravě nikdo nedostal informace jak se bude volit a to že polovina moraváků si díky příjmům nemůže dovolit ani internet.tak prosím jak se bude volit pán velkomožný?vždyť to bude loutka...........proč se tak bojíme?věříme že vyhraje Zeman neboť má charakter a prozřel za včasu co se týkalo ČSSD a fašistického Paroubka, seč mu to trošku trvalo i v případě krysy Grose, ale klobouk dolů, je to inteligentní člověk, který se stáhl do ústraní, aby z těch nechutností nezvracel a to i přes to, že má rád becherovku, kdo je bez viny, ať hodí kamenem!
  • Stádu se předhodila tzv. "přímá volba", aby mělo hračku a nezlobilo a hlavně si myslelo, že o něčem rozhoduje. Nastane veliká a drahá taškařice, ale vše se bude zákulisně manipulovat tak, aby si stádo "svobodně" zvolilo Miloše Bechera. Wenzl Kikina se vedere do čela ODS a postará se o pád vlády, protože mouřenín Nečas už splnil svůj úkol. Miloš Becher pověří sestavením nové vlády Wenzl Kikinu. A v příštích volbách (možná brzy, protože se Miloš Becher uchlastá) bude presidentem "svobodně" zvole Wenzl Kikina. A budeme mít kikinokracii tak jako Rusko má putinokracii. A tak Kikina bude strašit ve vrcholné politice dokud si ho neodnese rohatej. Že by pouhá sci-fi?!
    • No vidíš kozomrde, tobě bych předhodil odjištěný granát.
  • Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní vlády ODS a TOP09.

    Švédská vláda nechce připustit, aby slavnost pošpinila Česká vláda, která prosazuje politiku otrokářství a která provozuje lichvářské exekuce proti vlastním obyvatelům - občanům České republiky.
    Švédsko je právním demokratickým státem a pohrdá návštěvou Klause, Nečase a Kalouska i Schwarzenberga. Česká republika je v rámci EU jediným neprávním státem, kde zločin a korupce proniká od vlády přes policii a soudy až
    do médií.
    Švédsko se distancuje od současné české vlády až do její demise a vyšetření zpronevěry 500 miliard, které ODS a TOP09 rozkradly z dotací EU do ČR.
    Česká reprezentace má zákaz vstoupit na území Švédska! FCB dnes Svobodě zvoní hrana.
    Asi to stálo za poslech a pak ať něco říkají o svobodném přístupu k informacím. Ke včerjší a dnešní zprávě na FCB ohledně pozvání do Norska dodatek z dnešního večera, (Na příkaz Václava Klause média nesměla překládat projev švédského krále při udílení ceny míru EU v přímém přenosu na ČT24.Prezident EU Barroso řekl při zahájení předávání Nobelových cen v Norském Oslo toto: "Ani tady nebudou představitelé Česka - politici s kriminálním pozadím nesmí sedět v sále s ostatními reprezentanty a královskými rodinami"... — v Kungsholmen-StockholmA Česká média opět mlčí !!!Vizitka naší demokracie a koho za prezidenta? Okamura!!!!myslím že by vnesl do vlády čestnost a korupci by zničil i s jejími členy.Nevím jak definovat nechuť žití všech lidí co znám,ale já osobně se cítím jako otrok v neprávním státě.
    • Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní vlády ODS a TOP09. napsané to máte pěkně,ale nikdo o tom nepíše,než Vy! Jinak bych byl rád,kdyby to tak bylo.. ale jste zase jen ti,co se zviditelňují.. přiblblíma komentářema! V tom článku,totiž nikdo nikoho neodmítl!!! *12*
    • Vaše představy o svobodě jsou značně zkresleny, když si dovolíte zveřejnit hoax kolující internetem. Švédská diplomacie používá korektní postupy při styku s jinými státy a nedovolila by si vámi uvedenou nehoráznost zveřejnit ani kdyby to byla pravda. Abych vyloučil jakékoliv pochybnosti ke svému postoji, jsem přesvědčen, že švédská strana je o situaci v ČR dodstatečně pravdivě obeznámena a tak nemusí být v rozporu s textem, který jste zde uvedl.
  • Je zcela nepochybné že o vítězi rozhodnou média,tedy vlastně už rozhodla.Bohužel velká část národa se tímto nechá ovlivnit.
  • Pokud nebude nabídnut Okamura volím 100 procentně Franze, jediný zatím volitelný.
    • Franz by byl volitelný, kdyby si ze ksichtu neudělal noční můru maorského bojovníka. Takhle může mít IQ160, názory jako Komenský a rejstřík čistý jak andílkova košilka ale představa že tuhle zemi může důstojně reprezentovat s takovou vizáží je naprosto zcestná.

      A co se týče Okamury - ve článku který se zabývá komunistickou minulostí jednoho kandidáta propagovat druhého, který prohlásil, že komunismus je dobrá myšlenka a komouši už dneska nejsou stejní jako v 50 letech to je taky trochu daleko od zdravého rozumu.
  • Bankéř - žid Fischer dostal od židovské bankovní oligarchie tolik peněz, že je nemůže legálně ani v kampani utratit (limit je 40 mega +10 mega), proto tvrdí, že má všude slevy z inzerce, např. v MF Dnes okolo 90%. *5* Bohužel většině národa je to jedno a tak bude asi zvolen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit