Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase na to doplatí obyčejní lidé.Copak jaderná elektrárna je nejvěrší distributor energie?není,už její bezpečností a používání a chlazení mořskou vodou která se musí ošetřit a to nákladně od soli,aby jí bylo použito k chlazení.To že to stavěla firma Toshiba mi stačí,dělá vše od vysavačů až po kde co.
  • Nechápavým lze těžko něco vysvětlit a hlavně když to ani nechtějí pochopit !
  • Japonsko je nezodpovědné vůči svému obyvatelstvu i vůči přírody celé Zeměkoule. Jak si mohlo dovolit v lokalitě, která je tak často trápena zemětřesením stavět jaderné elektrárny? Hold kapitalistickým zájmům se podřídí všechno. V Číně nebo severní Koreji by se o tomto mluvilo a kritizovalo všude, možná by to byl i důvod vyslat "záchrannou misi" z USA. Mělo by nyní Japonsko polovinu starostí. Jinak s nimi cítím, je to velké neštěstí. Sleduji s nadějí.
    • a jak by podle tebe mělo japonsko zajišťovat obyvatelům energii? fukušima je 40 let stará elektrárna a stejně byla postavena tak, aby byla schopna zvládnout tak silné zemětřesení, jako bylo těchto 8.9. jediný problém nastal s tsunami, elektrárna byla postavena na to zvládnout šestimetrovou, desetimetrová bohužel zalila náhradní zdroje elektřiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit