Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimochodem ten váš sexuální symbol havel zavraždil podpisem amnestie víc lidí než kdokoli jiný v této zemi. Máte být na co hrdí kryplové odsácký a kdo ví co ještě. komunisti zdá se nepodchytli všechny hajzly ještě dle téhle diskuze několik hajzlů měli popravit
  • Po vás všech zm*di co tu hlásáte o komunistech bych nechal vše uvést do původního stavu v roce 89 a pak oběsit krásně pomalu aby jste při dušení měli čas zpytovat svědomí kurv*
    • A opěvovat vrahy jako adamica a mašín. Nikdo se vám o tohle neprosil zmrdi kapitalistický, vrazi novodobých dějin tohohle idiot*kého absurdistánu. Nenávidím vás i tu vaší zas*anou vládu
  • Komu se nelíbí zdejší vláda ods proč tady ještě žije??

    V dnešní době jsou možnosti přece odjet jinam a pak říci kde je lépe ne??
    • A co kdyby si táhl ty ty degenerovanej primitive zasra*ej zkur*enej? A můžeš sebou vzít i ty modré ptáky kryple. chci te vidět na kndelábru zasra*ej idio*e
  • Komunisti nechali v letech 1945-1955 popravit několik desítek tisíc nevinných lidí tak to tady nikdo neřeší což je docela paradox??
    • Jo, ale jak by se to mělo řešit? Zločiny KSČ uznávány jako zavrženíhodné, KSČM se za svou předchůdkyni omluvila, co dál? Jednotliví funkcionáři, bachaři v lágrech jsou už nyní odkecaní, navíc jim těžko co konkrétního dokázat. Co navrhuješ? A až vyřešíme zločiny KSČ, postoupíme o krůček dozadu a začneme řešit vykořisťování, 18ti hodinovou pracovní dobu, práci dětí, slumy, hlad, tuberu - tehdejší příčiny vzniku komunistického učení?
      • Další kr*tén z kolbenky *6*
    • Nenechte se zblbnout, komunisté nechávali popravovat od svého nástupu /1948/ do Gottwaldovy smrti, potom pouze těžké zločince. Celkem přes 200 lidí z politických důvodů. I to je strašné. Na druhé straně řada jich pracovala v prospěch nepřítele, jako špioni. Došlo li by k "horké" válce, využil by Západ všech informací, aby co nejvíce zničil a zabil. Myslíte si, že vaši nebo moji rodiče, potažmo já, který jsem v té době žil, bych patřil mezi "spravedlivé"?
      To platí i v současnosti. Jen nepřítel je jiný.
  • Vondra by si měl cestu zaplatit ze svého.Co to máme za vládu,zůstává rozum stát.Krást a odměňovat vrahy.Všichni politici od roku 1990 by měli zaplatit veškerý dluh České republiky.Zlikvidovali zemědělství,průmysl a zdravotnictví.Ale o tom vůbec nehovoří.Mě se tato vláda nelíbí,tak když někoho zastřelím,tak budu hrdina
  • Hrdina je u mě člověk který bojoval proti komunismu, byl persekuován, přesto stále hájil svůj názor a dával to okolí znát, třeba uvěznění faráři, uvěznění sedláci a dělníci. Ty by si zasloužili řády a vyznamenání a ne hajzlíci kteří stříleli nevinné lidi a zdrhli za moře a tam vykřikovali jací jsou odbojáři. A dnes jim ta naše slavná demokratická vláda zloděju a tunelářů a úplatkářů leze do zadku. Tak se nad tím tak zamýšlím, jak by to bylo asi dnes když nesouhlasím s rozkrádáním republiky, s neúnosným daňovým zatěžováním obyčejných lidí, a chtěl bych na protest opustit republiku a pro prostředky bych si došel s pistolí v ruce do banky , tam zastřelil lidi za přepážkou, dostal bych také státní vyznamenání za boj proti politickému zřízení ??????????? ...............asi všichni víme jak bych dopadl. A proto kdo vyznamenává vrahy je na stejné úrovni jako oni. Jak jsme se přesvědčili pan Vondra charakter žádný nemá , jinak by už ve vládě nebyl a s firmou PROMOPRO by byl za katrem a nedělal by republice ostudu. Nejsem tak starý ale je mi z toho zle když vidím co se tady děje.
    • Kbybys to udělal, tak jsi blb, protže dneska můžeš bez problémů odejít, třeby do Německa nebo USA za prací vydělat si kolik potřebuješ a zase se vrátit domů. To tehdy fakt nešlo.
      • roztažením hudrovadla myslíš, o tebe by si ani neopřeli kolo zrůdo!!!!
      • Ale tady přece nejde o to že utíkali,( asi za prací , nebo za zřízením) , ale o to co po nich zůstalo za spoušť. Znám hromadu lidí kteří utíkali přes hranice ale nezabijeli při tom nevinné lidi.
  • Vražda je nepromlčitelná a schvalování trestného činu bývalo také trestné. Dnes jak vidím, se vrahům tleská on line, nejvíc politická vrchnost. JE MI Z NICH BLIVNO, fuj. Už aby je čert také odnesl.
    • Vraždy se u nás netrestají. Vaš si žije v pohodě v domově důchodců za peníze lidí, které zavraždil. Polednová - brožová si nechala v kriminále spravit zuby a už je doma. Elektrikář Grebeníček se k soudu nikdy nedostavil a ostatní komunistické vrahy, kteří mučili lidi v lágrech ani neobžalovali. PS za komunistů bylo z poliických důvodů zavřeno přesně 2x tolik lidí než za protektorátu (200 tisíc ku 100 tisícům).
  • Bratři Mašínové byli hrdinové. Na tom nic nezmění hloupá prohlášení nevzdělaného Sobotky ani elektrikářových pohrobků.
    • Jsem zarytý antibolševik. V době kdy se toto událost stala, jsem bydlel asi 10km od místa činu. Bylo mi 8 let, takže můj zájem a moje informace odpovídaly mému věku. Ale to, že to nebyl žádný hrdinský čin, ale obyčejné loupežné přepadení jsem pochopil už tehdy. Měl bys se trochu seznámit s okolnostmi za kterých se to stalo. Mašíni jsou spodina našeho národa o obyčejní vrazi.
  • Vrah je vrah a nedá se to obkecat ani odbojem, ničím. Teď ho čeká konečně spravedlivý soud. To co ta dnešní lůza nahoře koná, je největší sviňstvo. Nevinný Kájínek sedí za policejní gang. Snad se to jednou odhalí. CHUDÁK kÁJÍNEK.
  • SPROSTY A ODPORNY VRAH! zabijeli nevinné lidi a takovýmto máme dávat nějaké ocenění?Nelze se vymlouvat na komunismus a tehdejší režim, který byl samozřejmě špatný. Mašinové mysleli jen na sebe a žádní hrdinové to nejsou. Jsou to jen VRAZI
    • Mezi komunismem a fašismem není žádný rozdíl, to ale některé slepičí mozečky nedokážou zpracovat.
      • další dementní krá*a bez vlastního názoru přežvykující co jí nalili do kebule ty hajzlové a zloději dneška

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit