Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsechny buziky a lesby zavrit.aspon na 5 let je to proti prirode.nevim o cem chteji jednat.....
  • Bukvice na hranicich vyfasujou vazelinu zdarma a policajti dlouhy obusky. A tak zacne treti svetova. *1* *1* *1*
  • Poslyšte, vy všichni, co zde odsuzujete homosexuály, co kdyby váš potomek přišel s tím, že k nim patří ? To byste ho jen vyhodili z domu či rovnou zlikvidovali, aby vám nekazil dobrou pověst ? *16*
    • Vůbec nevím co bych dělala,ale mělo to zůstat v utajení. Protože se mi to taky protivý.
    • xyz Poslyš "eL"!
      Buzeranti byli vždycky v každé populaci, za to nemohou! Ale aby se za každou cenu
      zviditelňovali a obtěžovali tím ostatní, to je vrchol! A aby jim byla dávána přednost
      před ostatními, tož to teda ne! Puberťáci a mladí lidi, kteří dosud nevědí, čí jsou,
      považují toto za normální, a to normální není!
      Co je po nám po nich! Ať si žijí klidně, ale v skrytu a neobtěžují ostatní!
      Budou-li ještě chvilku provokovat, doplatí na to, a žhavé železo velmi pálí!
    • To není odsuzování homosexuálního člověka, pokud se tak narodí, tak je to vis-maior. Ale nemůže s tím chodit po ulici a vykřikovat to každému na potkání, neměl by to propagovat a chlubit se tím. Mimo veřejnost mu nikdo nebrání, pokud najde obdobný a hlavně souhlasný protějšek, ale na veřejnosti se musí umět chovat. Normální heterosexuální muži a ženy na veřejnosti po sobě zpravidla nelezou, neoddávají se heterosexuálním průvodům ap. Normální ženy nevykřikují na veřejnosti, že jsou na muže a rovněž normální muži zase nevykřikují na veřejnosti, že jsou na ženy. Totéž ten ruský zákon vyžaduje po homosexuálech, aby svou orientaci nevykřikovali a nedělali výstavní na veřejnosti. Homoseksuální chování a jeho propagace na veřejnosti není v zájmu vytvoření normální, děti plodící rodiny, není v zájmu země, která se chce více zalidňovat a její národ zdravě rozrůstat. Země, která chce přírustek populace musí dávat za vzor rodinu, ba vetší až velkou rodinu - v klasickém nejužším podání ji mohou vytvořit jedině muž a žena a pak v rozšířeném podání děti, rodiče, prarodiče, příbuzní. Pokud se chce země jako národ rozrůstat, tak nesmí propagovat homoseksualitu, ale rodinu s alespoň třemi dětmi. Svým způsobem nejvíce feťáků a nemocných na pohlavní choroby a AIDS je mezi homosexuály. Mnozí homosexuálové umírají na drogy a AIDS, které si přenáčšejí nesterilními použitými jehlami injekcí jimiž si aplikují drogy. Homosexuálové na svou homosexuální stranu dokáží strhnout mnohé jedince v nichž dřímá skrytá bisexualita a to jak muže, tak ženy a působí tím stav, že tito jedinci pak nezaloží klasickou (heterosexuální) rodinu, popř. homosexuálové způsobí rozvrat již zaběhlé stávající rodiny. Dvě homosexuálky by snad cizí dítě mohly vychovávat, pokud to so spolu dělají před dítětem nevystaví na odiv, ale dva homosexuálové by neměli vychovávat adoptované dítě, nemohou tomu dítěti dát vzorové chování řádné rodiny. Toliko zkráceně v kostce.
  • Že by se nová studená válka vedla přes buzny?
    • Může jít opravdu o další skrytou formu vměšování západu do nezávislého Ruska. Může jít také jen o pomoc západní "teplé" lobby v nátlaku na Ruskou vládu aby místním buznám pomohli k vydobytí různých výhod na úkor většinové společnosti nebo peněz z Ruského státního rozpočtu na provoz "teplých" neziskových organizací apod. Bukvice jsou menšinou a takto se chovají téměř všechny menšiny, stejně se u nás chová nechvalně známá cikánská menšina, tzn. řvát o porušování lidských práv. Naši politici s přispěním Havla jejich nátlaku ustoupili a dnes bohužel si černí užívají pozitivní diskriminace a ještě je živíme. Členové stejné menšiny drží při sobě a pomáhají si, klidně i na mezistátní úrovni, dokonce přes oceán.
  • Ten ruský zákon o zákazu propagace homosexuality je naprosto správný, jak z hlediska lidského, etického tak i právního, tak i státnického. To, že jisté západní kruhy by chtěly uplatňovat upřednostňování homoseksuality v Rusku je s největší pravěpodobností snaha o prosazení linie na vymírání Ruska, pak by tak zhruba za 50 až 100 let jen přišli do vyprázdněného Ruska západní kolonizátoři a Rusko by kolonizovali pro sebe, tím by pak dokázali to, co nedokázali nikdy žádnou válkou a ani politicko hospodářskou činností proti Rusku. Homosexualita je možná jejich řešení na přelidnění světa. Ale není to řešení pro Rusko, to chce mít nejméně dvakrát tolik lidí než má dnes, kdyby nebyly cizí války proti Rusku a SSSR, tak by už mělo dnes cca 450 milionů obyvatel. Ten ruský politik co podepsal ruský zákon o zákazu propagace homosexuality chce, aby se rodilo více lidí v Rusku. Chce, aby mužské sémě života končilo v klíně ruských žen a povstal nový život. Prostě nechce, aby sémě života končilo v análu..., na rozdíl od některých západních politiků a herců, ti by asi chtěli, aby Rusko časem skončilo v pr...., pardon v análu. Rusko se tak díky podepsanému zákonu nedostane do pr....., ale na novou úroveň života. V pr...., pardon v análu budou naopak končit ti západní politici a herci co jsou homosexualové.
    • Konečně jeden normální názor. Díky.
  • Z filmu " Účastníci zájezdu", ? Táto, aby od nic něco nechytil." S nadsázkou ukázka typického maloměšťáctví, ALE pochody typu, které se konají v Praze, no nevím , jestli bych chtěl, aby toto moji vnuci ve věku 7 až 11 let viděli, vím, že láska je láska a na pohlaví nezáleží, ale musí to takto okatě předvádět ? Zdá se mi, že je to již za hranicí dobrého vkusu.
    • To jste mne pobavil s tím dobrým vkusem.Je to hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit