Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Národ český by se měl už konečně probrat a postavit se této vládě, vykopat je z jejich dobře placených míst a měl by si konečně zvolit vládu, která bude chtít zachovat lid český a nepůjde proti němu. Závidím Maďarům jejich premiéra. Tato vláda by měla být postavena před soud pro vlastizradu, zpronevěru peněz občanů a firem.  Nakonec vraťme se zpět a vzpomeňme si kdo při volbách tuto sebranku volil a je jasné, že si za to můžeme částečně sami. Snad u dalších voleb nepodlehne většina Čechů na krásné sliby a keci.  Národe český probuď se, jsi přeci suverénní stát a nenech se vtahovat do něčeho co vnucuje EU. Řiď se svým instinktem a svým vlastním rozumem. Snad zvítězí pud sebezáchovy před Fialou a jeho vládou. 

    • Toto by muselo proběhnout v celé EU, případně EU zrušit a vrátit se někam k EHS. Kdybychom měli vládu, která nepoleze kamsi evropské unii, bude okamžitě z něčeho obviňováni, podobně jako jsou obviňováni Poláci a Maďaři. EU potřebuje členy, kteří drží ústa a krok.  má někdo spustit velkou změnu, očekával bych to od Němců. 

  • zaris

    Pokud se plyn němcům prodraží, tak nám se tak prodraží nejméně jednou tolik.Tady totiž  není Orbán , ale parta......

  • goyim

    Orbán je velikým trnem v oku Eurosojuzu, takže o něm ještě hodně uslyšíme od "novinářů" - samozřejmě v negativním slova smyslu. Je třeba přesvědčovat průměrného ovčana, že Orbán je zlo. Půjdou na to přes "slouží Putinovi" a "je zlý na LGBT", to se vsaďte ;}. To vše zatímco Banderovský fašistický režim na Ukrajině bude ignorován nebo vybělován Fialovými kolaboranty. Konzistence v názorech nula, principy nula. Nevadí, závěr je totiž vždy stejný - splnit zájmy Německa/Ušáka.

  • Vy mladí,máte na to volby,tak přemýšlejte,co v budoucnu Vy a Vaše děti.Ahoj

    • Mladí nepřemýšlejí. Dokud mají internet a svoje mobily, jsou spokojeni. K informacím jim stačí veřejnoprávní média, kterým skálopevně věří. Pokud by je chtěl někdo seznámit s jinými informacemi, bude to pro ně obtěžující a po vzoru současných politiků a médií, to označí okamžitě za dezinformace a hoaxy. 

      Co lžete, že se nepotopitelná loď potápí, když se na horní palubě tančí, vyhrává tam orchestr a číšníci roznášejí pití?!

      • mun.go

        To je ta nová, liberální svoboda - aplikovaná na jednotlivce (zejména z menšin) a individuální vlastnictví. 

        Tím se z  možného davu, který by se mohl semknou kolem silného vůdce, stane bramboračka navzájem soupeřících nevýznamných  skupinek, které se globální plánovači nemusí vůbec obávat.

  • Tak to vidíte pašáci v Praze. 

    V EU se statečný rek jmenuje Viktor Orbán. Dokázal se o své postarat. Jinak se v celé EU pečlivě  propaguje ukrajinizace. To je:  jejich domácí problémy řešit v celé unii. Dobře si vedou naši  manipulátoři v Praze. Dokola přinášet nosné myšlenky, které jsou zde každému u zadku. Mistrem je zdejší napůl ukrajinský premiér. Profesionální rozvraceč republiky, zároveň kyjevský patolízal. Aktuálně má sice pauzu, ale na podzim? To zase bude velkohubý štváč  a balamuta. To všechno do posledního kubíku ruského plynu. Pak snad dojde na republikové škarohlídy. Kteří stejně jako v Maďarsku upřednostní  pohodový život bez veřejných výlevů blbosti. O válce která se nás netýká.

  • Pokud se národ chová slušně a mají slušné politiky, tak mají dostatek plynu. Zato my s těma našima howadama v zimě pomrzneme. Chtělo by to defenestraci.

    • Nebo je internovat v budově, kde bude maximálně 18 st. C a přidal bych jim k tomu pletací jehlice a vlnu na svetry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit