Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před chvíli jsem četl úvahu, že ty "podřezávačky" unesených evropanů a američanů a další zběsilá videa o likvidaci křesťanů a muslimů, jsou jen z toho důvodu, že chtějí invazi západních států. Tedy konfrontaci? Pak bych chtěl, aby to byla zase válka v přímém přenosu a aby se do toho zapojily sázkové kanceláře.
  • Podívejte se na příspěvek BTW.
    • Proč, co tam je?
      • http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan ale je to opravdu HNUS!!! Ono stačí do google pictures zadat dotaz: "isis murdering christians". Pls nedávejte "Líbí" jsme lidi ne zvířata!
  • Náboženství jsou opiem lidstva a církve zločinecké mafie. Přesto všechno, pro mě jsou jejich příznivci lidé, soucítím s nimi, když trpí a je mi jedno, jakým vyznáním se ztrapňují. Křesťanství napáchalo mnoho zla, ale je to jediné náboženství v jehož prostředí vznikla civilizovaná společnost, a to se jednalo o velmi pokřivenou mocenskou formu, která neměla nic společného z původním křesťanstvím. Vážím si toho, že jsem se narodil právě v tomto civilizovaném světě. Naproti tomu islám má obrovský destruktivní potenciál, proto se jej majitelé tohoto světa snaží globálně protlačit, u nás například skrze multikulti úchyly. Poté zavládne neuvěřitelný chaos a násilí, vytvoří se prostředí ideální pro zavedení nového řádu, který dokonale zotročí všechny jedince, a život se stane globálně nekonečným utrpením.
    • ve středověkui však vypadalo všechno obráceně, že a kdoví, co bude za dvě stě let. Civilizovaná společnost a to mnohem dříve něž v zemích křesťanských (myšleno jistě západních) vznikla v Číně a ta stále pokračuje, a trvá od egyptské Staré říše pořád dál a dál. Tam mají se čím ohánět,
  • Nejsem tedy věřící ale obávám se že je na čase aby křesťanství ukázalo tu tvář díky které
    dokázalo přežít do dnešních časů a rozhodně to není tvář ovce co se nechá bez odporu podříznout.
  • Víra je v pořádku a víra je správná i zdravá.
    Jakmile víra přeroste v náboženství, církev či jakékoliv organizační uskupení, je to zlo. Obrovské zlo s vymýváním mozků a likvidací lidských hodnot. To ještě lidé za mnoho století nepochopili? Jakmile se sdruží parta věřících do skupiny, ihned zakázat, rozpustit i případně zlikvidovat vůdce jinak přeroste v obrovské zlo. Všechny války, vraždy, zvěrstva, násilí je ve jménu církve, boha, aláha a všech zvěrstev na zemi. Jakýkoliv bůh, prorok, vůdce, ideologický politik je obrovský zlem pro lidi jako takové.Křesťan není lepší nebo horší než muslim, je to jen idiot, který věří něčemu co mu někdo narval ideologicky do hlavy. Nic víc. Ten kdo žene jedny proti druhým je fanatik a nepřítel obou stran.
    Tolik stamilionů mrtvých, zavražděných, umučených lidí ve jménu jakéhokoliv sdružení pořád nedává lidem rozum??? Pořád lidstvo dovolí aby ovládala církev chod dějin i lidstva?? Dokud s tím neskoncujeme, nikdy to neskončí.
    Každý pitomec chce zakazovat fašismus, komunismus a nevím co ještě, ale toto všechno jsou hračky pro děti proti církvím a nikdo neřeší zákaz této největší zločinecké bandy světa??? Je jedno jakého má nejvyššího v ideologii, pokud tomu věří jeden a pomáhá mu to v čemkoliv, je to správně, jakmile někdo druhému říká, že to a to je lepší a nebo dokonce přikazuje čemu má věřit, pak už to není víra, ale demagogie a nátlak na myšlení, který přechází ve vymývání mozků. Pokud někdo věří v boha, fajn, at věří, ale jakmile k té víře bude nutit ostatní, zneužívat k nastolení víry zbraně, vraždy, mučení a krádeže majetku, pak už to nemá s vírou nic společného. Církev bude dávat za vzor desatero a vše možné z pohádky bible, ale sama se neřídí ani zlomkem ničeho z toho co hlásá, A to je ZLO, které se musí zlikvidovat. Němci se omluvili za fašismus, komunisti za komunismus, ale církev si řekne o další a další majetky aby mohla dál páchat svá zvěrstva, měla vliv na politiku světa a určovalo několik rádoby svatých co má dělat svět proti světu aby měli ještě více oveček, zlata, majetků a mrtvých????? Vám to přijde normální?? Mě úchylné a nelidské. Proč se církev honosí kostely, chrámy, majetky na které nikdy nedosáhla a nemá, postavili je lidé, nebo jsou postaveny z vražd, násilí a krádeží??
    Sakra lidi, proberte se.
    • Logický, Víra dává smysl jenom z pohledu jednotlivce a ne skupiny. Proč? Každý jsme jiný a každý z nás jinak přijímá a třídí informace. Podle svých možností a vzdělanosti. Jak se říká, když dva dělají totéž není to totéž. A tak to i s vírou, každý má svojí a neexistuje 2 naprosto stejné. Potom logicky nemůže existovat víra ve skupině. K poznaní dospěji jenom jednotlivci, skupiny nikoliv.

      P.S. alespoň já nikdy nečetl v žádné bible, aby skupina vešla do ráje, dosud jenom jednotlivci. Jak říkal Ježíš: budou zástupy, ale jen jednotlivci vejdou.
  • Správně napsáno - proces, který začal po Americké invazi v r. 2003. Křesťané okupují a podle toho je s křesťany nakládáno, padni komu padni. Tento proces je už nevratný.
    • já myslím, že křesťani jsou stejní jako ostatní, zabíjejí na pookyn těch, kteří si potřebují nakrást s islámem to není jinačí
  • nechci rejpat, ale evropští španělští muslimové si to užili už před lety, tedy vyhánění, vyvražďování, ničení kulturních památek.... a tamní Židé rovně a ti i ve zbytku Evropy .. takže nic nového pod Sluncem
  • Jestli to není zase propaganda jako s tím Irákem kde se ukázalo že to byla agrese bez důvodu a kde panuje rozvrat a bude pokračovat díky vývozu americké demokracie.
  • V současné době je největším nebezpečím Islámský stát.Měl by přijít nový Karel Martel , který zachránil Evropu před araby
    • Před Araby Evropu chránilo vždy RUsko, dnes je to nepřítel na příkaz USSá Fashingtonu číslo jedna. Naprosto zpitomělí občané celého světě díky USSá mainstreasmu a jejich NWO. Vývoz demokracie made in USSá všude po světě - Jugoslávie - rozděl a panuj, USSá NATO základna v ukradeném Kosovu Srbsku, Blízký východ, Ukrajina., resuscitace fašismu.

      USSá je říší zla. Dokud to EU občané nepochopí a nevykopou zkorumpovaný Brusel právě Fashingtonem, tak má EU nakročeno k chaosu a válce jako BLízký východ. Fashington si nic jiného nepřeje.

      USSá položí naše životy za USSá zájmy jako vždy a všude.
    • ne největším nebezpečím je ten, kdo ten IS vytvořil, byl tam klid do roku 2001.
      • Diktátoři jako Sadám, Kaddáffí a další znali své občany dobře a protože jde o mix všeho a všech tak vládnout v těchto zemích není jednoduché, i když to nebylo rozhodně nic extra. Kaddáffí byl lepší než Sadám, protože zabezpečil školství i zdravotnictví pro všechny , stát bez dluhů, ovšem vývoz demokracie made in USSá způsobil toto naprosté šílenství, přitom o žádnou demokracii nešlo. Jde o to, získat nad tímto územím svoji nadvládu . USSá - NWO jako všude ve světě. .
    • v současné době je největším nebezýpečím idiotská agresivní politika tzv,. Západu vedeného USA, terá nejraději šťárá do vosích hnízd, která do té doby byla v relativním klidu a pak jen zírá
  • No, všechny ideologie, když se radikalizují jejich ortodoxní věřící, páchaly zvěrstva ve jménu té své "svaté věci" = systému hodnot. Třeba komunisti, nacisti, jezuiti, mafie atd., jakmile se řadoví vyznavači dostanou ke zbraním a moci. Z podstaty věci to totiž jsou primitivové - nevědoucí ale bezmezně věřící, zoufalci nemající jinou šanci sami přežít, jednají jednoduše, z pozice síly.
    Římané házeli křesťany lvům v aréně a stejně jim to nepomohlo, víra je iracionální záležitost.
    A křesťani samotní? Utrpení je od počátku té ideologie jejich úděl a jedna ze základních hodnot. Co třeba vysílá stanice Noe, v této situaci? Ideologické žvásty o lásce a pravdě. Takže: Každý svého štěstí strůjcem, jakkoli je mi obětí násilí opravdu líto. Netuším, co by se s tím dalo dělat, když je principem jejich víry nebránit se násilí, natož silou.
    • hlavně to utrpení je úděl křesťanů, které způsobují jiným

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit