Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikáni se nikdy nepříspůsobí proč to naši "zákonodárci" konečně nepochopí?!
    Peníze, které do nich už nacpali - jako by se vyhodili...
  • Furt dávka asimilace a ostatní kecy které už zkusili stokrát a krom utracených miliard se stalo kulové.
    Dejte jim práci a geta zmizí. Otevřete třeba kamenolom bez mechanizace a k tomu co platí na dávkách předejte nějakou korunu s tržeb za kamení. Garantuju že geto do roka zanikne samo. Po osmihodinové vyčerpávající šichtě nebude síla dělat výtržnosti. Tím zmizí i kriminalita. Proházet těžce vydělané prachy automatem si každý rozmyslí a mlaďochy doma ležící na kavakci si už ošéfujou fotříci sami.
    Nebo si snad někdo myslí že Turci či syřani dostávali a dostanou v německu všechno grátis bez práce jako u nás ??? Omyl. A proto my máme geta a oni nikoli.
    • No jo ale jak dnes ty cigány do toho kamenolomu dostat aby nebyla porušena "lidská práva" Stanley *2*
      • Náš systém nemá k socialismu daleko jen máš pravdu v tom že nemáme socialistický paragraf ,,Příživu" Ale máme jiné nástroje.
        Odmítne práci .. Tím odmítne i dávky. (platí i v ČR)
        Děti nechodí do školy děti nedostanou dávky. (platí na Slovensku)

        Dříve se stavěly při kryzích hladové zdi. A tohle kryze je. Třeba přehrady které pak jen sloužily jako nádrže pro rybáře. Nebo poldry.... Víš kolik koleček hlíny je třeba na vytvoření suchého poldru ?? V Ústí ??? Kolem Labe a Vltavy.... Práce na sto let. Prachy to bude stát tak jako tak ale aspoň bude nějaký užitek.
  • Ghetta? Vy jste ghetto viděli tak z rychlíku! Vy světoběžníci zpoza psacího stolu v red akci!
    Problém je, zdá se, i uměle přiživovaný Dínstbíry, Šábesovými a podobnými individui. Hinduisté s přisluhovači přišli na nové finty, jak ze systému vyrazit nové "hrachy". Začnou se sestěhovávat do nějakého sídliště, třeba 600 m od centra, náležitě se "upraví", vyhlásí se to jako sociálně vyloučená lokalita a už se to "koulí" do kapes "utlačovaných". Zase je na cíga, chlast, hrací automat...
    A to nás čekají ještě davy inženýrů a profesorů z Persie.
  • A až nás obohatí vetřelci, tak k těm cikánským ghétům ještě přibydou arabská a černošská. No alespoň budou mít neziskovky co dělat, resp., důvod, proč vysávat peníze z kapes nás, obyčejných pracujících lidí.
  • kladu si otázku proč se u nás nepodporují pracující mladé rodiny..
    při pohledu na foto k článku mne napadlo co spojuje Dynsbeera,Šablatovou a tyto osoby-nikdy nepracovali a jsou živeni z našich daní:-(((
  • Města navrhují, aby na kauci úřad práce potřebným poskytl mimořádnou dávku jako dlouhodobou bezúročnou půjčku. Do budoucna by měl problém řešit systém sociálního bydlení. Radnice chtějí také podporu na vykoupení a bourání vybydlených objektů. Ministerstvo pro místní rozvoj chystá dotace.-Já chci taky bezůročnou půjčku a když roztřískám byt tak chci nový...jo ale nejdřív musím přestat chodit do práce.
  • Na těch fotkách....jsou to ti běženci, nejsou to ti běženci...?
    • Jsou to běženci, ale ti "přiběhli" před několika sty lety a od té doby se stále "začleňují". *1*
    • Ti by se právě měli "běženců" bát, jak čert kříže a to sakra oprávněně i co se týká právě nynější výše sociálek mrdného atd.!.. , protože ti se s nimi, jako se špínou nevěřících psů o "sociálky" i jiné věci..určitě dělit nebudou, ani omylem !. Na takové "běžence" si dovolí zařvat nějaké to sprosté slovo, vyhrožovat či dokonce udělat posunek s prstem na krku=podříznu tě či tzv. fakáče, tak jak jsou zvyklí na naše lidi, včetně i na policajty.. jen jednou a to v životě naposled !!! Ještě budou "naši" cikáni s láskou a pokorou vzpomínat na "čcéskýbýlýýsviněarasýsmus" !
  • Je vidět, že Mlynářův systém positivní diskriminace nefunguje.
    Kde soudruzi z ODS udělali chybu.
  • Když se krysy přemnoží musí dojít k deratizaci. V tomto případě je nutné omezit soc. dávky na minimum. Kdo se nechce vzdělávat a pracovat ač je mu to umožněno a je zdraví, nemůže očekávat, že ho bude společnost živit. Společnost musí hlavně podporovat rodiny s dětmi jejichž rodiče řádně pracují, lidi invalidní, nemocné, staré a né sebranku práce se štítící.
    • Nevolit extrémisty z ČSSD, ODS, TOP 09, KDU - ČSL a ostatní co se k nám slušným lidem se chovají jako rasisti. Budu volit strany které zruší CENZURU, senát, ombudsmana a další jako neziskovky které založil Havel.
  • Super vysvědčení pro D-pivo.Nezačlenili nikoho,policie,obce a města nikoho nežalují za ničení obecního a státního majetku,nikdo nedělá a nebude...D-biere-pošli jim lidská práva na povinnou sebeobživu,vzdělání,slušnost,ale taky na zákony a tresty.Dienstbiere - jsi protičeský xenofob a rasista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit