Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budování vyspělé demokracie,mělo začít výstavbou katovských mučíren.Aby bylo kam lumpy ubytovat.
  • Pro Halina.Pokud rychle nakrást je kvalita,tak má Standa,té kvality až moc.
  • Kdyby jsme žili ve skutečné demokracii a ne v kapitalistickém svinčíku,nebo za komunistů,tak za podvod už dávno ,aktéři podvodu,dýchali "cezený vzduch" přes mříže.A ne ,že se dnes národu smějí.
  • Divím se že se tady dodnes nenašla žadná instituce soudy právníci kteří by celou záležitost znova a hlavně poctivě prošetřila a toho člověka šibala Grossa řádně potrestala vždyt ten šibal se směje celemu národu do očí, a další šibalové z CSSD jsou stejny jako Gross
    • Čemu se divíte, Kubice přece ve své m vystoupení v poslanecké sněmovně upozorňovalna vazby mafie na státní zprávu. proto Paroubek tolik usiloval o odstranění Ivana Langera a když ho hTopolánek necytěl odvolat, tak vydíral vládu odvoláním, až utrpěl vítěztství. proto taky musel odejít Pecina z NKÚ na vnitro, aby zametl stopy. jenomže on to dělal tak břídilsky, že Fischerovi nezbylo nic jiného,než Pecinu zpacifikovat.Stejně tak dopadla i Vesecká, pomocí médií s ní udělala mafiána, kdežto Benešová, která justiční mafii budovala a musel ji Paroubek odvolat, je nepostižitelná. jenomže šidlo v pytli neudržíš a pravda nakonec vyplave napovrch. Je zvlášní, že přebarvení komunisté už od dob Miloše Zemana o zlodějích a podvodnících z ODS, ale doposud jsou to Zemanovi žáci, kteří jsou tak hloupí, že si myslí, že mohou beztrestně krást a podvádět a že jim to projde. mají plnou hubu boje proti korupci, ale nevadí jim kandidát do senátu, který vystavuje na obdiv majetek, na který nemohl legálním způsobem vydělat peníze. Oranžová mafie sice chodí v drahých oblecících, ale to nezakryje jejich špatný charakter. Policie vyšetřuje, žalobce odmítne podat žalobu a když ji podá, tak jí soudce zamítne. Jak chcete v tomto justičním propletenci hledat spravedlnost?
  • Mašinfíra podváděl celý život. Včetně svých funkcí a pokračuje dál a dál. POLITICKÉ FUNKCE HO VYNESLA NA VÝSLUNÍ A Z TOHO TĚŽÍ A TĚŽIT BUDE.
    A pokud se někdo domnívá, že by takové zakázky dostal i on. Asi ne. Miliardové zakázky? Naivní lidé - uvědomte si, že strojirenských společností je zde moc a moc. Ale takové zakázky - Viamont,Gonoscenza a několik málo vyvolených. Oni to ale s tučným ziskem předají dál firmám, které to za bakšiš potom udělají za ně. *12*
  • Myslím, že si ještě mnoho lidí bude muset udělat jiný názor na tohoto člověka. Chtěli jste z něj udělat nevzdělance a neschopného člověka. A vida , on se v tom podnikání docela vyzná. Takže asi nějaké kvality má... A to mu neodpustíte.
  • Vážený Snílku, dělali a rádi!
  • Gross dělal jen to co mu zákony našeho milého Šibalistánu umožnily.Dělalo to i mnoho jiných jen Stáník trochu přečnívá.Ruku na srdce vy co to nejvíc odsuzujete,dělali byste to také kdyby jste měli možnost?? *3*
    • Zákon mu umožnoval zřídit si vlastní vyšetřovací tým Mlýn, který jeho nástupce okamžitě zrušil a důkazy zničil?Nepo podnikat na účet daňových poplatníků? Langer byl nebezpečně blýzko rozkrytí mafiánských vazeb a proto musel odejít, když ho Topolánek nechtěl odvolat, tak oranžová mafie mafie utrpěla vítěztsví, ze kterého se hned tak nevzpamatuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit