Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA tajné služby je ale předčí,kradou údajů násobně více...
  • Server wikiLeaks také leccos ukázal - pravdu o tvém totalitním Rusku
    ty ulhaný StBáku bez registrace *2* *2* *2* *2*

    Z Ruska se stal mafiánský stát, řekl španělský prokurátor

    Z Ruska, Běloruska a Čečenska se staly mafiánské státy, pronesl španělský prokurátor José Grinda Gonzáles před zástupci americké ambasády v Madridu. Vyplývá to z přepisů rozhovoru zveřejněných serverem WikiLeaks.
    „Nedají se rozlišit aktivity vlády a organizovaných zločineckých skupin,“ řekl letos v lednu Gonzáles, který vyšetřoval působení ruské mafie ve Španělsku, což vedlo k zatčení více než 60 lidí. Kabelogram z americké ambasády v Madridu zmiňuje, že se debata stočila k otázce, zda činnost mafie neřídí premiér Vladimir Putin
    • ano, i Rusko dělá chyby a přehmaty, díly wikileaks si příště dá pozor, znemožněno je ale uSA, praskl jeho pohrdavý popstoj ke všem ostatním a také nebetyčná hloupost
      • Znemožněno je tvé Rusko které nefunguje jako stát ale jako zločinecký podnik
        kde spolu v jedné rodině kradou a vraždí členové KGB plus tradiční Ruské mafie
    • PutinGate

      O těchto kontaktech Putina však jako první informoval list Le Monde krátce po Putinově zvolení prezidentem v 3/00, který spolu s čas. Der Spiegel obdržel kopie zprávy BND …

      Německá zpravodajská služba BND ukončila své vyšetřování o petrohradské firmě SPAG s německou účastí v 4/99 s tím, že SPAG, jejímž členem byl i Putin (BND uvedla, že byl členem její poradní rady) , prala špinavé peníze nejen pro petrohradskou mafii, ale i pro kolumbijský drogový kartel Cali.
  • bezregistrace
    Jo Simone ne každej je z gardy tupounů jako ty

    Americký politolog a bývalý poradce amerického prezidenta pro ekonomické otázky v administrativě Ronalda Reagana Paul Craig Roberts se podle serveru PrvníZprávy.cz domnívá, že řecká dluhová krize končí a že šlo od samého začátku o sehrané představení, v jehož pozadí byly zájmy finanční a zájmy EU.

    Celá "krize" kolem Řecka je prý jen divadlo. Obeznámený poradce amerických prezidentů prozradil, jak uvažují v Brusel
    První odpovědí většiny politiků EU na výsledek řeckého referenda byl podle Robertse povyk o tom, že Řecko bude muset EU opustit. Washington prý ovšem s ničím podobným nepočítá, a tak nařídil, aby zemi byly navrženy takové podmínky, které budou Řekové schopni přijmout.
    Kdyby totiž nejméně poddajní Němci skutečně Řeky z EU vypudili, následný řecký obrat směrem k Rusku a s tím související možné řecké hospodářské uzdravení by do hlav Italů, Španělů a možná i samotných Francouzů nasadily myšlenku Řecko následovat,“ domnívá se údajně americký politolog s tím, že by prý zanikla i současná americká vazba s NATO. „Washington ovšem nade vše preferuje svou vlastní moc, a učiní tedy proti vystoupení Řecka z EU vše možné i nemožné,“ myslí si Roberts, podle kterého prý řecká dluhová krize končí, protože Mezinárodní měnový fond ovládaný USA už řecké stanovisko ke krizi přijal a vydal zprávu v tom smyslu, že bylo chybou od samého začátku nátlak na Řecko vykonávat.
    Poražení jsou tak prý zloději, kteří využívali opatření, aby země nutila přenos národního majetku do soukromých rukou. Řecká dluhová krize podle něj byla divadelním představením od samého začátku. „Evropská centrální banka tiskne šedesát miliard euro za měsíc, a proto kdykoliv během řecké krize mohla ECB garantoval solventnost všem zbývajícím věřitelským bankám včetně nákupu řeckého dluhu, podobně jako to udělala americká Federální rezervní banka, když odkoupila cenné papíry od bank zasažených hypoteční krizí,“ podivuje se s tím, že to vůči Řecku nebylo takto uskutečněno. „Výměnou za snížení řeckého dluhu mohlo Řecko nabídnout soukromým investorům vstup do státních společností, jako jsou přístavy a ostrovy vlastněné státem,“ podotkl prý také Roberts.
    Rusko a Čína promeškaly příležitost, aby svým ještě vstřícnějším vybídnutím směrem k Řecku jeho odchod z EU umožnily, a tím současně nastartovaly rozpad NATO,“ uvedl podle serveru bývalý Reaganův poradce na závěr.
    • Naprosto přesné a výstižné.
      Řecko však stále může z EU vystoupit, pokud mu budou v budoucnu nabídnuty výhodnější podmínky... *3*
    • No vcelku zasvěcený příspěvek jen nevím jak souvisí s článkem,to že si tisknou bezcené papírky
      a vše je virtuální lichva známo jest, akorát to některým ještě nedocvaklo.
      Díky za příspěvek
  • Opravdu moc smutnéé tak přidám něco k pobavení
    https://www.youtube.com/watch?v=7JTL2vPrmA0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit