Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pana Hamáčka asi dolehla kombinace přetrvávajících veder a kumulace funkcí. 

    Vnitřně nelogicky uspořádaný moloch chce zefektivnit tím, že do něj bude pumpovat peníze?! 

    Já byl na poště naposledy asi před 10 lety. Jejich "klasické služby" - jako je prodej losů, uzavírání pojištění a prodej ponožek, může dělat někdo jiný. A celé generace už dnes ani neví, jak to na takové poště uvnitř vypadá. 

    Zase vyhozené peníze. 

    • mun.go

      Melete nesmysly. Klasické služby pošty rozhodně nejsou prodej losů, uzavírání pojištění a prodej ponožek.

      Osobně si na poštu nemohu stěžovat - mám ji pár kroků od domu a raději zajdu po pracovní době tam, než se dohadovat s PPL/DPD kdy přijedou a jestli by nemohli vyložit zásilku někde jinde, o křižovatku blíž k jejich běžné trase.

      Ve velké firmě vždycky budou existovat méně výdělečné pobočky / odvětví činnosti. Proto je to velká firma, aby je v jistém smyslu dotovala. Myslíte, že vyčlenit železniční osobní dopravu do speciální divize, která nikdy nemůže být čistě výdělečná, byl dobrý nápad? Privatizovat nevýdělečné činnosti prostě nelze a udržovat klíčová odvětví jako pošta, telekomunikace a veřejná doprava je ve státním zájmu. Pokud si stát si myslí že privatizace je univerzální samospasitelné řešení, pak se podívejte například do Velké Británie, jak vypadá osobní kolejová doprava po privatizaci.

      Myslící státní manažeři už zřejmě vymřeli.

      • dzixy
        Toto může napsat jenom ten, který posílá poštou Vánoční pozdravy v září a je rád, když to na nový rok dojde.
      • Vážený mun.go,

        zajisté jste si všiml, že výraz "Klasické služby" je v uvozovkách. Vy jste je na poště nikdy nezažil? nejspíš budete mít k zaměstnání v této instituci docela blízko a já Vám přeji jen to dobré. 

        • mun.go

          Souhlasím s vámi.

          Proto píšu, že myslící státní manažeři už vymřeli - pokud úkolují poštu takovým "doplňkovým prodejem" .

  • dzixy
    Hamáček to má celé naopak. Naopak by měl nejprve žádat úspory, a pokud by k nim došlo, potom klidně i malá pomoc. Ale ztrojnásobit dotace prodělečné poště je fakt počin "politického Béčka". Jestli k tomu nepřispělo i to horko???🙂Doufám mu to neprojde.
  • Česká pošta nástupem internetu ztratila svou hlavní pracovní náplň. Ty zbývající funkce nahradí i místní holič!

  • Hamáček jde ve šlépějích svých předchůdců a dokonce i lídrů pravicových opozičních stran.ČSSD je tak silně nedůvěryhodná a zlodějská strana která neplatí své dluhy ale z cizího by rozdávala.Je to hnus,nechápu který magor je ještě může volit.V té straně není momentálně žádný politik na mentální úrovni.

  • Předvolební aktivistický aktivismus Hamáčka.

  • Nevím,ale Česká pošta je nespolehlivá. Tomu jak se chová a jak provádí předražené služby,by neměla dostat žádné peníze. Je to státní podnik tak by měl v prvé řadě zasáhnout stát a zrušit ty nehorázné platy manažerům pošty,přidat doručovatelům a ne je zatěžovat taháním letáků místo dopisů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit