Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan prezident Zeman by zřejmě v pozici ministra zahraničních věcí České republiky nejraději viděl svého výborného kamaráda a poradce Jie Ťien-minga. Jenže to asi nepůjde, Milošku. Jie Ťien-ming byl c Číně zatčen a je vyšetřován pro podezření z hospodářské krimunality. Určitě za to může někdo z pražské kavárny ...
    • myslím si pane, že tady není zášť vůči prezidentovi na místě. Určitě nechcete, abychom přijímali migranty a abychom stále více přijímali nařízení EU. A právě proto, že do nedávné doby pan Poche na svém profilu veřejně obhajoval příjem migrantů a zastával se EU i naše zapojení do NATO, tak právě proto prezident Zeman nesouhlasí s tím, aby naše země hlavně začala hromadně přijímat uprchlíky, vlastně ekonomické migranty. A v tom případě by se mohl Váš názor trochu změnit. Nejenom že pan Poche tato stanoviska prohlašoval coby soukromá osoba, ale bohužel i jako náš reprezentant v zahraničí tato velmi škodlivá stanoviska za naši zemi podepisoval. Já osobně s tím nesouhlasím.
      • Myslitelům z ČSSD zřejmě nedošlo, jak si s vstřícným postojem vůči eu ve věci vandráků nadělali do kalhot. Ale to je dobře, zatím mají jejich preference pořád ještě kam klesat.
  • President je podle Ústavy "neodpovědný", tj. nesvéprávný a o ničem nerozhoduje, slovy V. Havla je to pouhý kladeč věnců. Takže by se Zeman měl podle toho chovat a nehrát si na cara gosudara. Obrazně řečeno může mít nanejvýš výhrady k tomu, že nemá včas dolitou sklenici.
    • Ano, Havel asi byl zodpovědným kladečem věnců. Co by asi dělal v dnešní době ? Zamořil by naši společnost vandráky z Afriky a Středního východu, stál by v pozoru před eu anebo by hájil zàjmy ČR ? Zaplať pán Bůh za Zemana.
      • Příteli, co by dnes dělal V. Havel můžeme jenom spekulovat a vymýšlet příběhy sci-fi.
  • Dnes je tady nějak rudo.
    Ta včerejší " taškařice" na Václaváku vás nenechává klidným, co ?
    • ukázala sprostou chátru v ulicích která vykřikuje srandovní hesla. K ničemu.
  • Zemanovi se nedivím, že odmítá kandidáta na ministra zahraničí. Zahraniční politiku tvoří spolu s vládou a tak tam chce mít někoho, kde nebude eurohujerem a schvalovačem povinných kvót v přijímání nelegálních běženců.
  • se včera postavila Miruna Němcová termitka ve sněmovně za ODS. Bezchararakterní zlodějka rohlíků v samoobsluze, vyhlášená křivačka co po vyfičení Nečase se chvástala na billbordech prý "Němcová for premier"! Parádní šmejd si lůza z ulice vybrala do svého čela.
  • Celá ta dnešní maškaráda jen potvrdila,že jsme ve volbách volili správně a to jak prezidenta Zemana,tak i premiéra Babiše.Navíc si po dnešku může Babiš připsat
    dalších 5% preferencí.
  • dnes se sešla ta pouliční pakáž jakože k demonstraci. Proč ne? Ovšem jiný rozměr má akce jak si přišli ohřát polívečku Němcová, Diensbier nebo STANáci. Nemluvě o vyfičených kandidátech na prezidenta. To se nám tam sešel kvalitní odpad společnosti.A jak si pěkně zanadávali. Jo to se to vykřikuje o demošce s plnýma bachorama.
  • Nejlepší by bylo, kdyby vládl sám zeman a zrušil by vládu, parlament a senát a pak i krajské a městské a obecní úřady a stali bychom se ZEMANOVEM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit