Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Havloidní pakáži, polibte si prdéél...
  • vanhorne
    "Teď je na řadě koblihář"                                                                             Zemana jste sezrali podruhe, estebaka jste sezrali jednou a sezerete s chuti znovu. Zeman s kobliharem maji svuj narod dobre precteny, jako bezzubeho voriska ktery steka ale nekousne.    
  • Hezké a docela známé, ne?

    Namátkou:

    https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/schwarzenberg-do-statniho-znaku-bych-misto-lva-dal-krtecka-a-sojku-praskacku_205256_diskuze.html

    https://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/necas-masina-bychom-si-meli-pripominat-odporem-prokazal-hrdinstvi-95652/?page=1

    http://www.protiprudu.info/citaty03_04.htm

    http://www.zvedavec.org/showip/349823/6958/1/a/

    Zajímavé je, že jste za těch sedm let neopravil ani chybu (i když zřejmě nejste jejím původcem, ale jen přenašečem) v příjmení říšského kancléře, zasloužil by si to. Dovolím si připomenout, s ohledem na váš nedávný výlev v jiné diskusi, toto:

    "Novinár je človek, ktorý si zmýlil povolanie."

    Zdroj: https://citaty-slavnych.sk/citaty/287241-otto-von-bismarck-novinar-je-clovek-ktory-si-zmylil-povolanie/

  • vanhorne

    "chce to defenestraci, a opravdovou revoluci,"

    Musel bys defenestrovat 2/3 naroda. "Kdo myslí na nejvyšší, odvrátil oci od lidí.(Karel Čapek)"

    Potom bys mohl vesele revoltovat.

    Narody nikdy netusi, jak jsou bohate na lotry. Je zapotrebi prevratu, aby je objevily. Pak zasnou, co vstava z prachu.( Victor Hugo). Ten vi z prvni ruky o cem je rec.

    Revolúcie vymýšlajú snílkovia, robia ich fanatici a ich plody využívajú darebáci. (Bismark)

  • Ano, chtělo by to zopakovat defenestraci. Letos je tomu právě 400 let, kdy proběhla v r. 1618 pražská defenestrace. A chtělo by začít na pražském hradě tak jako tomu bylo před čtyřmi sty lety.
    A můžeme chodit k volbám jak chceme, a vždy nám budou vládnout stoupenci organisací zločinných a zavrženíhodných, stádo ovcí a p.tomců se o to postará.
  • vanhorne

    "správné a čestné rozhodnutí." 

    Neodstoupila, byla k tomu donucena pro sve necestne jednani v minulosti. Nic cestneho v tom neni, drzela se zuby nehty i palcem zadni nohy, nez ji k tomu donutili. Hledat cestneho politika v dnesni dobe, je marnost nad marnost.

    Vyjimku ovsem tvori kobliharovo bratrstvo bojovniku proti korupci, ti maji cti tolik, ze by ji mohli prodavat nekde na rynku.

  • Zajímavý příspěvek.
    Dokázal byste ho rozepsat, aby ho "pochopil i antoušek"?
    Proč to žádám?
    1) Defenestrací je obvykle míněna buď fyzická likvidace politika/úředníka, nebo jeho násilné odstranění ze zastávané posice proti vůli vladařově. Upřesnění je tedy žádoucí.
    2) "Opravdová revoluce" obvykle znamená úplnou změnu sociálně ekonomického uspořádání společnosti revolucí postižené. Dokážete alespoň naznačit, za jaký společensko ekonomický systém by měl být ten stávající vyměněn? Jakákoli jiná revoluce, tedy spíše "revoluce", není nic jiného než ta hadrová Havlova a v tisku či literatuře se označuje jako "puč", "(vojenský, palácový) převrat", "palácová revoluce".

    Citát, jehož autora neznám: "Člověk, který vyvine tolik úsilí, že se dokáže dostat na místo poslance nebo ministra, budiž neprodleně izolován, protože je velkým nebezpečím pro své okolí." (Citát je samozřejmě nepřesný, možná zná někdo jeho přesné znění.)

    Citát připisovaný Karlu Marxovi:"Na světě dosud proběhla jen jedna skutečná revoluce. Průmyslová."
  • můžeme chodit k volbám jak chceme, vždy nám budou vládnout jenom kurwy, podvodníci, zloději, chce to defenestraci, a opravdovou revoluci, ne jako byla ta naaranžovaná hadrová havlova
  • Tak "králíkářka" je již jen pouhou "zapomenutou" nickou v propadlišti dějin, přesto že "JEN" opisovala.

    Teď je na řadě koblihář s celým tím svým cirkusem.

     Nebo snad megazlodějský a nesmyslně populisticky žvástavý komoušský konfident bude mít větší "pardon"? No je nesporný fakt, že má jistě plnou podporu hradní rusoficky -. stejní gauneři - stejné následky.

  • vanhorne

    "Jestli on tam tu paní nenasadil s tím úmyslem."

    To asi ne, vzdyt ta mala kralikarka mu zrala z ruky a pravdepodobne by skocila i do ohne pro toho trestne stihaneho koblihare. Mezi temi dvema pofidernimi charactery prece panovala vzacna a neobvykla harmonie. Mala kralikarka by vedla spravedlnost tak, aby koblihar mohl bezstarostne a bez obav z budoucnosti, makat a materializovat sve duhove sny. Doufam, ze to je jenom takovy temporary setback a s pomoci soudruha Filipa a kamose z Hradu se podari, ze se stane take trestne stihanym ministrem spravedlnosti a bude jeste lip nez lip.

  • Vladimír"vítam tě v Kremlu Miloši a podívej na ta akta co tu mam ještě z 89 z Milovic,ale nic si z toho nedělej dám ti kopie ještě na tvého kámoše Andreje když si tak rozumíte a budete vládnout zemi české dokud Vás smrt nerozdělí"           Miloš"Andreji mam tu nějaké kopie z 89 z Kremlu prý z Milovic,co ty na to?"             Andrej "A sakra já myslel že špínu na hrací figurky sbírám jenom já ,abych je moh odvolat když nechtějí dělat co chci"Andrej přemýšlí jakou špínu sehnat na tehdejšího politruka Rudé armády v Milovicích?"Už to nepůjde neb se nedožil důchodového věku a tak se těm Čechům pomstím ja podvodník čobolák převeliký"         Možná je to jenom fikce.
  • Jo to jsme to opravdu  dopracovali když nám má ministra spravedlnosti dělat trestně stíhaný estébák …

    ale zřejmě to byl od začátku záměr a pí Malá byla bohužel  jen nastrčenou figurkou ve hře "jak ovládnout min. spravedlnosti a zastavit trestní stíhání"

  • To je filuta panečku!Ted bude řídit ministersvo spravedlnosti sám🙂,trestně stíhaný sám sobě ministrem🙂ještě si bude dělat pak sám třeba i bachaře.Jestli on tam tu paní nenasadil s tím úmyslem.Jinak jsem koukal jak odmít zveřejnit cesty jiných ministrů mimo bývalé ministryně Šlechtové.Jo těm asi radary mimo NATO za miliardy nevadí.Čobolácký oligarcha co chce spolknout ČR politicky ,ekonomicky a za přispění senilního notorika na hradě.Tak to tu ještě nebylo,kams dal rozum lide český?🙂
  • janjosef.stika.5
    Chraň Bůh,že bych se chtěl zastávat paní Malé,její diplomku jsem nečetl a o "odbornících" na diplomky z našich politiků si myslím své. Jen mi nějak nejde to hlavy,kde se zapoměla ta "vlna odporu",když ministroval zelinář Chovanec s průmyslovkou a svým dálkovým rychlokurzem na pověstných plzeňských právech. A že tam těch politiků na plzeňských právech,kteří zázračně rychle a navíc dálkově tenkrát "vystudovali" bylo
  • Tak se to se konečně těm štváčům povedlo. Inkvizice má vždy pravdu. Teď jsem zvedav zda stejným způsobem budou funkce odevzdávat i ti v policii co studovali v Plzni, ve zkráceném termínu????
  • janjosef.stika.5
    ČSSD je zřejmě velmi zásadová strana,bez své Pochvy nedá Hamáček ani ránu.Jen jim ta zásadovost nějak chybí,když mají zaplatit svůj už roky starý,soudem potvrzený stamilionový dluh.Každého důchodce nebo matku samoživitelku,kteří by měli dluh tisíkrát menší,by už exekutoři dávno vystěvovali z jejich bytu nebo baráčku.Když jsou socani tak zásadoví,tak ať KONEČNĚ platí své dluhy (třeba prodejem Lidového domu) a schůzovat pak může ta dnes už pidistrana se svými 5ti poslanci třeba na lavičce v parku (samozřejmě i se svou Pochvou).
  • Ve zprávách jsem se dověděl, že pí Malá odstoupila z funkce ministryně spravedlnosti. Myslím, že to je správné a čestné rozhodnutí.
  • Děkuji za poučení. 🙂
  • Kralici se chovaji...

    Pestuje se napr. kukurice...

    :-)

  • pavel.zajda.7
    Je to ostuda především Burešova! Nainstalovat takovou blbku do fce ministryně spravedlnosti, to už je fakt silné kafe! Vystudovat v uvozovkách soukromou VŠ a ještě opisovat diplomku, to je fakt pro demm enty....Bureš by ji měl kopnout do ..., jinak stáhne celou jeho "vládu" do bažin!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit