Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tu máme Pepina.Palestinského konfifenta v několika podobách.Neuvěřitelné jak se socka tady od popelnic dokáže vcítit mezi tu chátru hadráckou.To je problém těch garážových pisálků co byli nejdál v okresním městě.Ale oni s nimi kluci izraelští kvalitně zametou.Hoši pokoste to tam všechno.Stejně by nedali pokoj.
  • žid Kolomojský chystá krveprolití pod falešnou vlajkou


    Ukrajina: Ve městě Pavlogradě v Dněpropetrovské oblasti mají prý Kolomojský s kyjevskou juntou připravené falešné svědky + rusky hovořící ozbrojence, kteří chystají "noc dlouhých nožů".
    Má to vypadat jako pomsta milic Novoruska za novoruské mrtvé.
    Kolomojský byl hlavním iniciátorem masakru v Oděse.

    Zdroj: http://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_9124
  • dle Arabů jsou plastelinci něco jako arabští kikáni, jen natahují ruky k dávkám a dělají bor*el, proto je taky vyhnali z Jordánska
    • Tak si najdětě informace a filmy jak se tam žilo v době druhé světové války a před ní , úplně v pohodě a prosperita, klid a mír, válka přišla s příchodem Izraele, protože USA a všechny zúčastněné státy to neprovedli spravedlivě a bylo zle a od té doby se to protě nezastavilo. A stejně tak to bylo v Afgánistánu, klid a mír, ženy nechodily zahalené, studovaly, pracovaly slušná prospeorita na tehdejší dobu, náboženské šílenství začalo až díky vypatlaným a intnrikánským USA, co začali vrtat i v této zemi, vznik jejich Al-Kajdy, do té doby nic takového neexistovalo. USA prostě všude všechno rozvrtají a je z toho akorát binec a války bez konce.
      • myslíte dobu, kdy byla Palestina pod britskou správou
  • „Ležela mi v náručí. Bylo jí jen několik týdnů, bylo to malinké děťátko. Její palestinský otec mi ji předal u pekelné ocelové hranice u východu z Gazy do Izraele…“, píše Jon Snow v převzatém článku na Britských listech: „Neplakala. Jen se na mě dívala svýma velkýma, černýma očima.“ Zato ostřílený válečný reportér plakal. Seděl v letadle British Airways do Londýna, poslouchal Bachův koncert a… plakal, jako „málokdy ve svém dospělém životě…“ Plakal, neboť se mu dostalo „výsady“ vidět za krátký čas tolik mrtvých dětí, že už se možná do konce života bude v noci budit hrůzou. Ale myslím, že v té chvíli neplakal jenom ostřílený novinář Jon Snow – to v něm plakalo samo zraněné lidství. Má lidství, ve světě dravčí morálky morální právo na existenci? Pokud se střelba na civilisty (bez ohledu na to, která strana se jí dopustí) stává něčím, co dokážeme akceptovat, je to na pováženou. - See more at: http://www.blisty.cz/art/74065.html#sthash.ar9NX8OS.dpuf
    • Je to citlivka, ten reporter. Uplne ho vidim, jak buli.

      Tez k placi je, ze 20.000 Francouzkych civilistu bylo pobito pri vylodeni Spojencu v Normandii za 2. svetove valky, pri bombardovani v Drazdanech zahynulo 300.000-500.000 civilistu.
      Tam by ten otrly chudak pres slzy nevidel.

      Jeste mne napada, ze palestnci plati rodinam sebevrazednych atentatniku po uspesnem vybuchu, chudaci.

      A kdo to pobil tu neozbrojenou zidovskou olympijskou vypravu v Berline ? Ze by placici otec ?
      • Jo, a zapomnel jsem na Hirosimu a Nagasaki.
    • Tak, tak jak se tady už psalo, nacistická židozvěř.
      USARAEL je mor tohoto světa.
      Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a na každou *12* se vaří voda!
      • Somnivaju, čto tovarišč komunist i čto on sošol s uma.
        • Ty tupý hňupe neumíš ani česky natož rusky, prasáku!!
    • Krásná komunistická pohádka *1* *1* *1*
    • Je to otřesné, když chce Hamás válku, ne mír. Když smrt je velebena a život v neúctě. Když chce válčit, ale své děti nechrání, nakopak. Když namísto léků kupuje zbraně a buduje tunely. Je to smutné pro všechny lidi všech národností a vyznání, kteří chtějí v poklidu žít.
      • Hamás chce válku, USA chtějí s Bilderbergem také válku, Al-.Kajda chce válku a všichni chtějí válku a za vším stojí USA, takže to je ten jmenovatel všech válek po světě, to jsou ti co to všude rozdmýchávají , co vytvořily tu hdru zvanou Al-Kajda s chapadly ISIS , ISIL a co vytvořili i ten Hamas jako reakci na Izrael, co s Palestinci začal jednat tak, jak jednal hned na počátku a dnes je to natolik rozvrtané, že už to hned tak nikdo nedá do pořádku a Hamás cítí sílu z toho, co se děje v Sýrii, Iráku , Libyii a to zavinily a rozvrtaly USA Tam je tem viník všeho , co se po světě děje, včetně té Jugoslávie a Kosova. Není kouře bez ohně a USA diktovaly celému světu a likvidovaly jednotlivé představitele až z toho vznikl tento binec. Z Tripolisu dnes stěhují USA svoje velvyslanectví a Kadáffí ať byl jakýkoliv, ale situaci měl pod kontrolou a udržet mohonárodnostní stát s různými náboženskými směry není vůbec jednoduché, Libye nebyla zadlužená jako USA, měli školství zdarma, lékařskou péči také , prosperovali dokud Kadáffí nechtěl eura nebo zlato za ropu místo dolarů, co měly cenu jen toho natištěného papíru a bylo zle. USA CIA byly ti , co ho daly zavraždit jako Kennedyho, co nechtěl FED, ale státní banku. To je ten Bilderberg- NWO a na to dojedou, celý svět je nenávidí, jen si to nejsou ochotni připustit a mají pocit, že mlčící většina si to nechá do nekonečna líbit. Nenechá a miliardář Donalrd Trump to nedávno řekl jasně, přesně a jednozančně. USA čeká chudoba a to a dotkne se to i nejvyšších vrstev. Všichni přiijdou o hodně , ale lidé dole o mnohem více, než si dnes uvědomují.
      • Hamas naprosto legitimně vyzývá k boji proti židonacistikym agresorům ! Mezinárodní právo tzv. Přirozenym právem okupovanyho legitimizuje ozbrojený boj proti okupantovi . Takže vaše hloupé výkřiky že Hamas chce válku , jen dokazují , že jste pod vlivem prožidonacistickyho zpravodajskyho marasmu kolaborantskych médií !
  • Izraelité si ty rachejtličky na sebe střilejí sami jen,aby měli důvod k vraždění Palestinců!Je to stejný jako s dvojičkama v usraeli a všude jinde,kam vleze sionista....je jen smrt a zmar.....
  • Kdyz si ctu tady ty prispevky, tak mam pocit, ze vsechny napsal jeden clovek. Nema smysl to cist - nic se clovek nedozvi.
    • Je pravda, že diskuze je tu ubohá a že určité typy nadávek nepatří na slušný server. Co chcete vědět?
      • Diky za odpoved. Napriklad by mne zajimalo, proc UK stavi dve letadlove lode.
        Tez by mne zajimalo, jak to vypada v Syrii, Iranu a Lybii. Napr. kdo to financuje, kolik ma ktera starna vojaku atd.
        Co je s Reckem ? Uz pujdou nahoru ? Jaka je tam nezamestnanost a jak si vede turisticky prumysl ?
        Jak je na tom financne USA ?
        Atd.
      • To je pravda. Slušný člověk jistá slova nikdy nepoužije nejen proto, že je považuje za neslušná, ale k vyjádření své myšlenky nebo názoru je nepotřebuje. Nehledě na to, ža vulgární slova vyjadřují pouze nízkou úroveň toho kdo je použije. Nic víc.
        • Nekecej smraďochu víme že se nemyješ a smrdíš i po drátě!!
  • To mají Gazáci z pekla štěstí, že Putler nehájí zájmy "ruských Židů" v Izraeli (těch co uprchli před ruskými pogromy). To by Izrael "připojil" k CCCP a Gaza by dopadla jako Čečna (spálená zem).
    • Pablbe!Ruský židáci z Izraele vraždí na Ukrajině děti,ženy a starý lidi a ničí jim jejich domovy stejně jako Palestincům v Gaze na Ukrajině vraždí i Mossad......a ukrajinský židáci naoko řvou,že jim jde o život .Slabomyslenej tvor jako ty triky židů nepochopí....
  • Blokáda pásma Gazy židonacistickou zvěří je zločinem proti lidskosti ! Palestinci tam zasluhují obdiv a uznání ! Židonacistické zvěři se nikdy nepodřídí . Jejich vzdor proti nenáviděným židohyenám je naprosto pochopitelný .
    Židonacistický dobytek Netanjahu patří za páchany zvěrstva na Palestincích na šibenici . Adolf Hitler je proti němu neškodný břídil . A je jeho velkou chybou , že byl k židohavěti tak laskav .
    • Propagace rasove nenavisti je trestna a tipl bych si, ze toto se k tomu dost priblizuje.
    • Komunisto, přestaň hlásat nacistický antisemitismus. Dopouštíš se nejen trestného činu, ale dokazuješ, že vyznavači komunismu jsou stejně zvrhlí jako vyznavači nacismu.
      KOMUNISMUS = NACISMUS
      • Antisemitismus ? Jděte s ním do .... ! Právě vy a vám podobní blbánci obhajujete běsnění židonacistické zvěři v okupované Palestině . Vyzýváte k vystřílení Palestinců v pásmu Gazy !
        Takže podporou a obhajobou nacistické židozvěři se dopouštíte podpory nacismu ! Protože židonacismus se rovná nacismu !
        • A kdo léta ostřeluje raketami sousední zemi, která ho neohrožuje, používá vlastní civilisty, ženy a děti jako živé štíty, odmítá a porušuje příměří?
          Co jiného než antisemitismus se dá čekat od nacisty nebo komunisty? Vždyť přece NACISMUS = KOMUNISMUS
          • Drž tlamu fašistická bestie nebo ti ji někdo zavře!! *16*
  • Hamas odmítl příměří? Tak obsadit pásmo Gazy, všechny Hamasáky pochytat a na místě postřílet. A v pásmu Gazy zavést protektorátní správu do doby, než se Palestinci nauči chovat jako civilizovaný národ 21.století.
    • Drž tlamu fašistická bestie nebo ti ji někdo zavře a pořádně!! *15* *2* *1* *16*
  • US evakuují libyjskou ambasádu po největších místních násilnostech od svržení Kaddáfího
    Afrika, Války a terorismus

    Střední východ zase hoří: nejdříve to byl fascinující vzestup brutálního výhonky Al-Kaidy ISIS s vytvořením svého vlastního Kalifátu v severním Iráku a během procesu zabírání třetiny syrského území stejně jako veškerých jejích ropných infrastruktur. Pak poslední díl konfliktu Izrael versus Gaza, který si prozatím vyžádal přes 1000 životů a zatahuje do toho i téměř všechny sousedy. A třešničkou na vršku je to, že „osvobození“ Libye provedené US už uzavřelo úplný kruh, jelikož tato země teď zažívá jednu z nejhorších křečí násilností od svržení Kaddáfího.
    http://www.nwoo.org/2014/07/26/us-evakuuji-libyjskou-ambasadu-po-nejvetsich-mistnich-nasilnostech-od-svrzeni-kaddafiho/#comments

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit