Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O lidi vůbec nejde. Šmelinářský šmejdi potřebuje prachy, zisk. Konflikty, prodávat zbraně, bourat, ničit. Pak budovat. Ať se obchod, prachy v bankách a monopolech točí. Hrdinné mrtvé povýšíme a uděláme jim krásný pohřeb. Jedno oko nezůstane suché. Co od toho milí lidé očekáváte?

  • goyim

    Hmm, za deset let... podle inspekce OSN bude Gaza neobyvatelná v roce 2020.

    "Když Palestinci ostřelují z Gazy Izrael"

    Hamas odstřeluje ohňostrojema (výroky o "raketách" jsou mediální šaškárna), což je zoufalý pokus o vzdor. Bohužel, bez toho by asi bylo světu ukradené, co se tam děje.

    "ale když Izrael udělá odvetu"

    Israel udělá odvetu tak, že vybombarduje rodiny z děckama např. bílým fosforem. Jejich odvety jsou jeden válečný zločin za druhým proložený lhaním a propagandou.

    "Je to celé postavené na hlavu."

    Ne, není. Israel se tím čím dál víc vzdaluje civilizovaným zemím, mezinarodnímu právu a diskredituje se neschopností řešit situaci, což je jediná strategie Palestinců. Mimochodem, USA zastavili humanitární pomoc, škoda že nezastavili Israel v budování nových osad a zabírání dalšího území. Místo toho přesunuli ambasádu do Jeruzeléma a vytvořili nové problémy.

    USA asi nemá zájem řešit problémy, spíš je vytvářet. Když se podíváme na jejich působení na SV, tak nic překvapivého.

  • Mezinárodní kritika bude vzrůstat tak rychle,jak spontánně se budou islamisté dostávat dovnitř Evropy.Již dnes vidíme exodus Židů z Evropy,najmě západní a k její škodě tak  přichází- povětšině- o zdatné podnikatele izraelského původu.Zato do svých zemí získávají stále více muslimy arabského a afrického původu,samozřejmě "samé vzdělance a pracanty".Když Palestinci ostřelují z Gazy Izrael,téměř vidíme a slyšíme,že to je správné,ale když Izrael udělá odvetu,tak je to agrese.Je to celé postavené na hlavu.Peníze pro Gazany se nedostanou do potřebných rukou,ale do rukou teroristů a ty jsou znehodnoceny vystřílenými raketami a stavbou tunelů.Ale když to OSN podporuje,rovněž tak Západ,tak tyto neblahé zprávy můžeme slyšte i za deset let.Nic se nezmění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit