Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S Haškem?Leda tak do řiti....
  • Myslím, že pokud ve vysoké funkci zůstane nevěrohodný sběratel funkcí a velká huba sociálních demokratů Hašek a jemu podobní, tak to těch osm let zůstane pouze zbožným přáním.Také ODS měla svého času takového pyšného trubadůra, myslím, že se mu říkalo "Íčko", a jak on a jeho strana dopadli!Páni a dámo z vedení ČSSD, trocha skromnosti by nezaškodilo.Ono se tuším říká, že pýcha předchází pád, a kapitalismus je vašimi metodami nereformovatelný.Historie to již několikrát potvrdila!A komouši by byli velmi hloupí, kdyby s vámi na ten váš tenký led chodili!Vůbec se jim divím i v tom, že v krajích s vámi do těch holportů šli, protože už se potvrzuje, že při vašem klouzání si nohy lámou oni.
  • Hašek je stejný ubožák jako Sobotka, Škróma, Vyorálek atd.
  • Tedy, oni tady píšou, že má něco z Mussoliniho.Ale ono to vypadá dost pravdivě, keci má podobný, a podívejte ten postoj a pohled!
    • Taky by moh podobně dopadnout, pokud svý kydy myslí "upřímně"?! *2*
  • Za komunistů jsem se nachomítnul u toho,kdy si jeden řidič, pracující v úkole,stěžoval dopravákovi,že má malou výplatu.Ten dopravák byl komunista.Uvedenému řidiči odpověděl,že když pracuje v úkolu a chce větší výplatu,tak má více dělat.Uvedenou komunistickou zásadu by bylo dobré uplatňovat i u těch výrobců ekologicky čisté elektrické energie,kteří by s láskou vzpomínali,na dobu,kdy jim peníze posílala sociálka.
  • Pro Hump.Protože už i mnoha cikánům se nelíbí se jen tak doma povalovat a živit se výrobou dětí,tak tvrdá levice našla rozumné řešení této situace.pokud uvedení tvrdí,že nemohou sehnat práci a za každou cenu chtějí pracovat,tak pro ně vytvořit pracovní místa,výrobců ekologicky čisté elektrické energie.Ta by se snadno prodávala Němcům.Co by si cikáni a ostatní vyrobili,to by jim Němci zaplatili.Chce to pouze instalovat soustrojí žentour-převodovka-elektrický generátor.Chozením v žentouru by pak uvedení vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Chce to dostat k moci tvrdou levicovou vládu mladé,generace,místo toho stáda lumpů,které nám třiadvacet roků vládne a zbídačuje tuto zemi.
    • Obávám se, že jediné rozumné a pohodlné řešení už tu bylo a praktikoval je pán s knírkem.
      Žentour je povedený a řeší i výkonnost systému dle počasí - v zimě musí chodit rychleji, aby se zahřáli a zároveň je větší výroba el energie.
      Termín "tvrdá levice" ve mně vyvolává asociace hlupáka, který organizuje a řídí nějakou práci. Nerozumí tomu, ale to nevadí, ideologicky je vybaven velmi dobře a to stačí. Nepřemýšlí o odlišných názorech, jejich nositele rovnou likviduje.
      Děsím se hlavně toho, že dle statistiky a zkušeností v "tvrdé levici" bude mnoho prospěchářů a blbů, ti všichni se cpou tam, kde cítí příležitost, viz vv a top09. A dostanou-li se k moci, dopadne to jako u dobeše a drábka. Oba zlikvidovali funkční systém a promrhali spoustu peněz za nový, který nefunguje. Děsím se toho, že jako se po listopadu zrušila spousta užitečného jen proto, že to vzniklo za komunistů, tak i "tvrdá levice" by dnes postupovala podobně.
      Je mi jasné, že změny jsou potřebné, ale měli by je plánovat a provádět lidé rozumní a zkušení lidé.
  • Pro Panzerfaust.Plně s tebou souhlasím.Mně by nenapadlo jak by se dala kafilerie,takto velice rozumně ekonomicky využít.
    • Buď zdráv "katovská mučírno". Už máš kvalitní bejkovec?
  • Straníci ČS;SD a pravičáci je stejný lidský dobytek,který má podíl na zbídačení této země.Všechny straníky mnou uvedených stran,je třeba přesunout,minimálně na půl století,na místa kopáčů uranu pro Temelín.Celou tu dobu nechat vládnout tvrdou levici mladé generace,která bude ke všem lumpům,kteří po komunistech tuto zemi zbídačili,tak tvrdá,že vedle ní budou i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Jedině tak mají budoucí generace šanci prožít důstojný život,ve stávajícím životním prostoru.
  • To je snad vtip... dnešní "pravici" do opozice? To by se vám to zase smluvně opozičně kradlo! Celou kvazipravici a i vás je třeba trvale izolovat nejlépe v kafilerii!!! *12* *16*
  • tomascech
    Klidně bych je volil, ale nelíbí se mi jejich soc. politika, stejně jako pravičáků. V této zemi se má nejlíp lůza nahoře a nepřizpůsobiví s hromadou dětí (98% cikáni) zas dole. Tzv. dvojí tunel. Apokud s tím nikdo nic neudělá, bude ještě hůře a odnesou to normální občané.
    • Zcela jistě to odnesou normální občané, to je jasné už dnes. Kdyby nic jiného, postará se o to populace cikánů se svými požadavky. Vždyť už dnes je nejméně druhá generace cikánů zvyklá, že snazší je množit se jak potkani a žít ze štědrých dávek, než pracovat na tom, aby jejich etnikum nebylo vnímano jako škodlivý parazit.
      • No a to by právě měla ČSSD nějakým rozumným způsobem ovlivnit, to je, dát cikánům práci, kterou jim ODS a jiní pravicový paznehti sebrali!

        Cikáni za socialismu museli pracovat a taky pracovali, jenomže, oni nemají moc velké vzdělání (většina z nich), tak vykonávali takzvaně podřadné práce, ale i ty podřadné práce byly potřebné, (uklízení chodníků, výkopové práce pro telefonní vedení, el. vedení, atd.).

        Vraťte cikánům tyhle práce a oni se o sebe již postarají a nebudou chodit na sociálu a nebudou krást! *3*
        • Senátor a obecní starosta Doubrava jim zkusil dát práci na údržbě obecních prostor...po pár hodinách mu na to ti tvoji "budu pracovat třeba zadarmo" hodili šišku a sekli navíc obecní vercajk, voni pravej Zemane *12* ! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit