Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka kamarád Bakaly,který daroval trojkolce 30miliónů nic jste nepochopili je to vysoká hra havloidů jde jim o všechno a jistí jim to chazarský stébák a klerofašisti.Zeman se jim postavil,jdou proti němu,první oběť je Hašek měl být premiérem,havloidi pořebují Sobotku je to jejich člověk.Jde o pokračování havlova odkazu úplné zničení české republiky,škoda,že lidi nepochopili důležitost těchto voleb.A slovák,který ani nemluví česky si diktuje,že premiérem musí být Sobotka.Tak volbou ANo a KDU jste pohřbili ČR definitivně.
  • kocourAmadeus
    Podřezávání větve on line.
  • No , blbý rozhodně není ale na druhou stranu je tak neochvějně přesvědčený o vlastní neomylnosti že se dostavá do slepých uliček a neví potom jak z nich . Ne každý se vždy chová podle toho jak si to Zeman naplánoval a ty chyby se načítají .
  • "Zeman není blbý, to uznávají i jeho největší protivníci."

    Zato je bezcharakterní,mstivý,prolhaný,schátralý alkoholik!
    Naštěstí to lidem začíná docházet!
  • Otázka stojí jestli stálo za to vás zaměstnávat . Opravdu netuším Co umíte a Co můžete nabídnout . Jestli máte co nabídnout a něco umíte rozhodně o práci nouzi nemáte . Dnes třeba celý den sháním dobrého řemeslníka a jediné co slyším NEMÁM čas , mám toho moc .
  • ... jsi chudák :)))
  • Protože z Čech skoro žádní politici nejsou, už jsi to pochopil?
  • Chudinko , jde o to jestli na to vůbec máš.
  • Veletoče hejtmana Chovance, jednotka loajálnosti by se nyní mohla nazývat klidně 1 chovanec a ukázka, jaké máme haškovce a hlavně jeho poskoky v krajských hejtmanech. Je třeba jíž mnohem níže při obrodě ČSSD: Hejtmani to určitě nebudou. Kdyby nebyla doba velice problematická, kdy je třeba sestavit vládu, tak by ČSSD nutně potřebovala zemětřesení 8 stupně Richterovy stupnice.
  • Tvé IQ tomu odpovídá.Těch 8set lidí bylo vyhozeno z práce po x letech .Jestli se ti ten bordel tady líbí,tak se nedivím,že jako nácek bys skopával ze schodů,ale na to musí být dva jeden co kope a druhý co se nechá.
  • Proč, co politik z Moravy to hajzl ?
  • Na povolebním zasedání předsednictva pak hlasoval proti Sobotkovi, což nyní vysvětluje svou frustrací. „Na předsednictvu jsme se čtyři hodiny zabývali jen svými problémy, žádná diskuse o vyjednávání s potenciálními koaličními partnery. Lidi se tam hádali, kdo jak špatně vylepil plakát,“ líčí. Vrcholem však prý bylo, když se celá kampaň začala házet na Sobotku. On jako volební manažer prý ví, že kampaň mu schvalovalo celé vedení.

    V současnosti prý Chovanec vidí doposud nevídanou aktivitu řadového členstva, které podporuje předsedu Sobotku. „Nechci dělat Machiavelliho, ale v posledních dnech tu vidím předsedu, který má „koule“, je racionální, je tvrdý a razantní. Jsme v době, kdy Bohuslav Sobotka je rozhodný šéf sociální demokracie,“ vychválil jej.
  • Hašek si ale myslí, že vzedmutí členské základny, které nastalo, by straně mohlo prospět. „Potřebujeme se obrodit, přitáhnout mladé lidi, nové členy, potřebujeme frakce, ale na bázi nápadů a idejí. Nesmíme být ovcemi – zemanovci, haškovci, sobotkovci,“ myslí si.

    Prvním atakem na předsedu prý byla už skrytá snaha o jeho odvolání na počátku volební kampaně. Tehdy jeho odpůrci na zasedání ÚVV prosadili hlasování o tom, že Sobotka bude stranickým lídrem do voleb. „Chyba byla, že jsme vůbec hlasovali o tom, že Sobotka je kandidátem ČSSD na premiéra, to bylo jasné, když byl naším předsedou. Když už se to ale stalo, měli jsme mu aklamačně vyjádřit stoprocentní podporu, abychom v kampani byli přesvědčiví,“ myslí si Chovanec. Těsný výsledek byl podle něj „kopnutím předsedy do kolene“.
  • Chovanec sděluje - „bylo mi řečeno, že jde o přátelské pozvání prezidenta Miloše Zemana, a to se neodmítá. Ta schůzka nebyla uspořádaná narychlo v den voleb, ale tři dny před jejich koncem,“ uvedl Chovanec o schůzce v Lánech. Měl prý pocit, že iniciátorem setkání nebyl prezident Zeman, ale první místopředseda ČSSD Michal Hašek.

    Chovanec prý nebyl u celé schůzky, v jejím závěru jednali Miloš Zeman a Michal Hašek mezi čtyřma očima. „Než jsem odešel, bylo to příjemné popovídání s panem prezidentem u povolebního guláše,“ popsal plzeňský hejtman. On sám prý kolegům říkal, že jezdit do Lán pár hodin po volbách je nesmysl. A druhý nesmysl prý bylo jednání zapírat, zvlášť když už při odjezdu účastníci věděli, že schůzka byla prozrazena.

    Chovanec sám již dříve mluvil o tom, že v ČSSD se musí něco změnit, že situace rozdělení na dva tábory není dlouhodobě udržitelná. „Bohužel se situace na březnovém sjezdu nevyřešila, věci se jen překryly. To byla veliká chyba. Vztahy se měly vyčistit,“ myslí si.
  • To se zase KSČSSD ukázala ! Mohou si podat s ODS, soudruzi, a táhnout do severní Koree. Nebo do zadele. A KSČ(m) můžou vzít sebou.
  • To co nyní provádí na Hradě to už se Šloufem a spol. prováděl jako premier a proto ho část ČSSD prostě za prezidenta nezvolila, jak to trefně popsal druhý den v Právu Mitrofanov - zvířátka se pochlapila a medvěda zahnala zpět na Vysočinu, ovšem Špidla byl bohužel diletantem a nedokázal dál hrát ve prospěch levice, protože přivést Sokola proti KLausovi jako protikandidáta na Hrad byla blbost nevídaná, když byl pro komunisty nepřijatelným a druhá část ČSSD ho též nemohla podpořit. Měl jím být Dienstbier st. , který byl průchodným jak u KSČM, tak u Lidovců a hlavně u US-DEU. A Klaus by nikdy na Hradě neseděl. Navíc zahodil možnost vládnout levicově s tichou podporou komunistů a prosadit levicový program, v tom bohužel Zeman pravdu měl. US-DEU by tak měla možnost postavit proti nim právě Dienstbiera st. Špidla byl neuvěřitelným diletantem a kluci neměli zkušenosti a Gross byl zmetkem.
  • Monzo, nemyslíte si, že jste krásně skočil na ty kecy novinářů, jejichž chlebodárcem je Babiš? Ještě jste si nepoložil tu zásadní otázku. Komu to prospěje? Zeman není blbý, to uznávají i jeho největší protivníci. Takovou reakcí na ten velký podraz by musel předpokládat i d..il. Ten, kdo chtěl odrovnat ČSSD a co nejvíce pošpinit Zemana, určitě není on. Kdo je teď nejvíce vysmátý?
  • Já Vám to odtajním už dneska. S tak velkým a těžkým pytlem opovržení na zádech a v kabátu z ostudy, nemůže už veřejně nic dělat. Bude se mu to vracet jako bumerang při každé příležitosti. Proto, jestli není ještě ke všemu padlý na hlavu, odstoupí! To platí i pro zbylé "aktéry".
  • Mýlíte se trochu.Kdyby to jelito umělo lhát tak by si dneska nemusel sypat popel na hlavu.
  • Jsem zvědavý co si pan Hašek vymyslí teď. Lži a výmluvy mu jdou velmi dobře. Tady také nejde o to jestli je chytřejší Sobotka nebo Hašek, důležitější je jak se kdo z nich chová a drží slovo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit