Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Becherovič a Hašek šašek, tak dlouho se hledali až se našli.
  • jsem mocný novorosijec








    YEAH !!!
  • Jestli chcete Zemanovi uškodit a odebrat mu nějaké hlasy občanů, tak se do té podpory páni Haškovci klidně pusťte.
  • Kdo jsou ti voliči Zemana ptá se nějaký Klus – jsme lidé Klusi Odpověď obyčejné ženy, co celý život pracovala a psala o tom, jak by mělo být a co je podle ní špatně.



    Pane Klusi,to, že jste veřejně známá osobnost neznamená, že se nás můžete ptát takhle arogantním způsobem. Uvědomte si laskavě, že nebýt nás nejste nic a nikdo. Píšete o tom, že byste rád s hovořil s lidmi co volí Zemana, ale žádného neznáte. Vaše škoda, protože Zemana volí obyčejní lidé, co živí celou tu vaši kavárnu, všechny komedianty, politiky a nemakačenka. To je ale novina co? To jste nevěděl? Vy máte lidi bavit, těšit je v jejich dobré i špatné náladě a nesrat je pitomosti typu, neznám voliče Zemana. Z toho vyplývá jen jedno. Neznáte ani svoje posluchače. Tak mi řekněte pro koho vlastně zpíváte a hrajete? Pro nás asi ne a já doufám, že obyčejní lidé vám to dají pořádně sežrat, protože bez našich peněz si nevyděláte ani na slanou vodu. Taková je pravda. Ptáte se jako pravý kavárník na to, jestli jsme všichni, i se Zemanem, napojeni na Rusko. I kdyby, tak po tom vám nic není, ale přesto odpovím. Napojen není nikdo z obyčejných lidí, ale jedno je pravda. Nebojíme se Ruska, ale USA a EU. To je pro vás asi novinka že? Už jste viděl kolik má USA základen po celém světě a kolik jich má Rusko? Doporučuji doplnit znalosti a potom nebudete žvanit hlouposti a zesměšňovat se před svými posluchači.


    Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, protože nic jiného ty lidé nejsou. Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, protože muslimové nikdy nepřijmou naše zvyky a naši víru. Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, pro které jsou ženy jen va.íny na rození dětí a pak si s nimi mohou dělat co chtějí. Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, kdo vítá ekonomické migranty, co znásilňují, týrají a zabíjejí zvířata jen pro vlastní krvavé potěšení. Nikdo z obyčejných lidí nikdy nebude stát při někom, KDO NERESPEKTUJE VŮLI VĚTŠINY NÁRODA.
    • "Kdo jsou ti voliči Zemana ptá se nějaký Klus"
      Odpoved pro Kluse, ktery nevi kdo jsou ti volici Zemana.Tak vidi sve slepe volice Zeman.
      [ V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec v volicie Federálním shromáždění (v československém parlamen.tu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu."Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě.] (kompletní přepis projevu zde).
      https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
      https://www.youtube.com/watch?v=tPYMv5qQL8M
      • Krásně a pravdivě to popsal PAN prezident Zeman, vždyť je to hafo debilů, co volilo ODS, KDU, TOP, Starosty atd.
        • Největší debilové volili Áno, OkatéMůrovce a K.rvy, Sw.ně, Ču.áky a Magory.
          • Největší debilllll Bubblebum
    • Vážená paní, nesouhlasím s vámi, většina národa(jak píšete) určitě nesouhlasí s tím, aby ten prolhaný, věčně opilý, vzteklý a mstivý Zeman byl podruhé zvolen, a to ještě pomíjím jeho zdravotní stav. Ostatně za týden máme volby, tak pak zase za "většinu národa" něco napište!
      • Odpověď obyčejné ženy, co celý život pracovala a psala o tom, jak by mělo být a co je podle ní špatně. Pravdepodobne sama soudruzka Marticka Semenova se ozvala a dala na vedomi, ze je take jeste pri zivote.
  • Prapodivná byla reakce Zaorálka na iniciativu Haška a spol. když je odkázal do "autu" ať mlčí, nebo ať si nastaví svůj krk pro stranu. Zaorálek svůj krk před volbami nastavil, dušoval se, jak socialisté vyhrají a co všechno možné nasliboval, no a důsledek po prohře veškerý žádný. Tak takto "položit hlavu" může opravdu každý blbec na všechno. Převzít zodpovědnost a potom se z toho "nezpovídat" před členy, tak to není žádné hrdinství ani ukázka zodpovědnosti. Navíc za stranu převzali zodpovědnost akorát ti, co tu stranu dostali do srabu a k pádu, především Sobotka, Chovanec, sám Zaorálek a spol. A jak to dopadlo? "Od desíti k pěti", a bude ještě hůř, pokud "škodná" neodejde z čela strany. Hašek není žádný záchrance strany, ale aspoň prokázal, že chce, aby se ve straně mluvilo o problémech a hledalo řešení. Kdežto banda neschopných vůdců chce vše zamlčet, nebo "hodit pod koberec". Pokud si to socialisté nechají líbit, prosím, ale ať potom nebrečí "nad rozlitým mlékem" a na stále klesající preference. Nutný radikální řez od vrchu dole, jinak vše bude hnít a smrdět, jako dosud.
  • Ožrala Becherovič a Hašek Šašek, to je skvadra.
    • Opravdu nic moc, ale myslíš, že Sobotka, Chovanec, Zaorálek jsou lepší? Kulové.
    • ty už se tady přibližuješ tomu Hrebeňárovi nebo jak se to jmenuje. Stejný vymaštěnec jak on.
  • Tak konečně Socanům došlo, že jsou po volbách nejen v opozici, ale i v prde-i. Tak jak to zvrátit? Uděláme jako buňku, která jde proti proudu vední Socanů, to bude takový na oko stranický puč, řeknem, že budeme volit Zemana, který nás potopil. Dostaneme se tak na výsluní a vše je napraveno, snad alespoň ty komunální volby obhájíme. Co ale s tím dluhem za barák k pozůstalým po JUDr. Altnerovi? To je situace. No, on něco Miloš s Andrejem vymyslí, až nás budou mít trochu rádi.
  • ivislo
    Konečně dobrý nápad. Kdyby tenkrát odstavili Sobotku-(o charakteru Chovance mám jisté pochybnosti ) tak by to dnes vypadalo jinak. Hašek byl oblíbenější a nebyl zatížen minulostí jako Sobotka
    • On byl zatíženej současností, když ho načapali u zlodějny. Taky pěknej xindl.
  • ... jsou zde nyní h*vno články, tak jsem si vybral tento, abych poslal do hajzlu všechny d*menty :)))
    • Jen piš a nenech se odradit. Ať každý vidí co to je typický, levicový volič.
  • Pokud ze strany nevyloučí Sobotku a Chovance,tak tu stranu nezachrání nikdo.Spolu se Zaorálkem tuto stranu rozbili a zadlužili.Pokud tam budou,ČSSD nemá šanci na úspěch.Jen kvůli této trojici jsem ČSSD nevolil i když jsem ji v minulosti volil vždy.
    • Tak primárně je zadlužil Eman, když si vzal do palice Lihový dům a Altnerovi nezaplatil.
    • nechcy Tje nijak podceŇOvaŤ vogo,ale čssd zadlužil uplně někdo jynej, něňávist křidla Hažřkovůců je prokletyim celej strany, Bohuš dovladnul celý 4letý období bez skandálů a mluvil srozumitělně počesky a neblablabolil slovenskopočesku
      • Jak ty můžeš vědět co je správně česky???? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit