Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo napoznal Lenina?
  • Uhádnete kdo to byl...
    Zrzavý ,menší postavy i když mněl vadu řeči rád řečnil.Ačkoli mněl mnoho řečí o morálce sám podváděl svojí ženu.Proslavil se jeko vudce revoluce a stal se nejvyšším představitelem státu.
    Jako jeden z prvních kroku udělal to že propustil z vězení vrahy a zloděje aby společnost se začala bát a mohlo se začít krást ve velkém.
    Kdo to byl.....
    • Uhádnete kdo to byl... Úlisný had ,střední postavy rád řečnil, hlavně o sobě. Ačkoli mněl mnoho řečí o morálce sám podváděl, aby pak zhasl a dal zlodějům volné ruce .Proslavil se jako privatizátor kuponové privatizace a stal se nejvyšším představitelem státu díky komunistům, kteří ho tam donesli na rukou (aby pak ronili krokodýlí slzy, jak je to tady všechno špatné)
      Jako jeden z posledních kroku udělal to že propustil z vězení vrahy a zloděje aby společnost se dále bála a mohlo se dál krást ve velkém.
  • Jak si Havel představoval hospodaření dokázal předvést na Barrandovských tersách.Co to starého Havla stálo dřiny a podlejzání náckum.Vašík z toho udělal ubytovnu pro bezdomovce.
  • Havel byl největší škůdce naší republiky. Svým postojem nás ožebračil, hlavně dbal aby sám dostal vše nazpět i za cenu prolomení dekretů.
    • největší škůdce je Klaus, protože všechno co dělá je proti lidem této země, řídí se podle hesla, rozděl (rozeštvy) a panuj .
  • výbuch a mnoho otázek, ale žádná odpověď

    16. října vybuchl v lesích u Vrbětic na Valašsku muniční sklad. Slyšeli jsem o tom v TV, četli v novinách i na internetu, a někteří jsme možná začali uvažovat i o tom, jak v tomto velkém skladě, který armáda údajně měla pronajmout nejmenované nevojenské organizaci jako prázdný objekt, mohly být (a stále asi jsou) uskladněny části nechvalně známých raket středního doletu (tzv. SS-20), které měly přece být už někdy v druhé polovině 80. let po dohodě Gorbačov –Reagan spolu s tzv. Pershingy zničeny! Vypadá to na velký mezinárodní průšvih, pokud někdo u nás disponuje výzbrojí schopnou – pokud se dají části SS-20 složit – zasáhnout objekty v jejich dosahu. Tedy i Minsk, Kyjev, Londýn a další. Je to průšvih o to větší, že to není ani česká armáda, jen nějaký podivný civilní subjekt. Znamená to ale snad, že existuje vedle oficiálních ozbrojených sil i něco jako paralelní armáda, který má k dispozici těžké zbraně a nejspíše i ještě těžší zbraně, o menších zbraních nemluvě, ale nemá je přitom ani bezpečně uloženy? Kdo tyto subjekty řídí, kdo je financuje? Pod jakou kontrolu spadají? A kdo je za to odpovědný?.........

    Celá situace je svědectvím ohromného bordelu v českém absurdistánu po velkém sametovém třesku. Výbuch proběhl, nacházejí se zbytky příslušenství taktických zbraní, které jsou v majetku soukromé společnosti. A nikdo se k tomu nehlásí. Soukromá společnost, která měla zbraně a munici ve skladu uskladněné háže odpovědnost na pronajímatele – stát, údajně objekty byly ve špatném stavu, stát – MO se naopak k vlastnictví objektů nehlásí (mezi kým tedy byla podepsána nájemní smlouva? Jak to ře soukromá společnost může vlastnit taktické zbraně (jejich komponenty)? Co měla v úmyslu s nimi provádět? Vyvážet je? Následné kontroly, které nalézají podobné neohlášené sklady dokonce na kraji Prahy ve vilové zástavbě anebo v obcích jsou svědectvích neskutečného bordelu a LIBERALIZACE, která zavládla v tomto státě bez pravidel dokonce i v oblasti vojenské bezpečnosti.

    http://outsidermedia.cz/v%C3%BDbuch-a-mnoho-ot%C3%A1zek-ale-%C5%BE%C3%A1dn%C3%A1-odpov%C4%9B%C4%8F/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    • Na vině jsou uchylné reformy naší armády.Aby se snížili náklady na platy ,tak se papírově likvidují pozice vojáku a OZ tak že se prace zadávají soukromím firmám.Viz FIDES.Je to sice několikanásobně dražší a nekvalitní ale peníze na tyto firmy se berou z jiného balíku a náklady na platy se naoko snižují.Došlo to už tak daleko že si vojáci ani sami nestřeží svoje budovy ale najímají si na to agentury.
    • Svým způsobem mnoho nezodpovězených otázek. A tady se to nevyřeší už vůbec. Jádro pudla bude v podnikání po česku. Delaboraci munice - té nepotřebné, se podle mého mají věnovat výhradně specialisti armády. Dokud byli v Bohuslavicích vojáci, bylo vše ošetřeno a munice se mimo uložení a distribuce i delaborovala, nebo na k tomu určených místech pyrotechniky ničila. To, že si s municí někdo udělal dobrý kšeft, je svinstvo našich partajníků. Neměli toto vůbec povolit. A když si každý uvědomíme, kdo za těmi právními úpravami stojí za navrhovatele, tedy převážně lékaři, absolventi plzeňských práv, herci a hérečky....tak je snad jasné, že něco dopadne jednou blbě. Už major Terazky tvrdil, že na špeciálnu robotu máme hentých špecialistov... .Všichni se sice tomuto pitomci hlasitě smáli, ale...měl pravdu, že?! Nyní prý i vlachovičtí bečí a proklínají ANO, že ihned něco nedělá, ...ani se nedivím, viz výše. Šmejdi jsou všude, i na Zlínsku, viz metyl.....takže, hoď kamenem, čecháčkovský hovádko...hoď kamenem.....jen abys netrefil sám sebe! *12* *16* *12*
  • Článek z Práva:
    Kalousek: Schwarzenberg je plný energie a chuti se prát


    Tak ho vyperte a příště ať si dává s tou energií pozor. *1* *1* *1*
    • Schwarzemberk na lékařské prohlídce: pane doktore, já mám stolici vždy v sedm hodin ráno, no to je dobře pane hrabě, no jo, ale já se budím až v osm. *1* *1* *1*
    • A ještě lépe, vzbudte dědka o hodinu dřív a... nemusíte nic prát.... *1* *1* *1*
  • Škoda,že už Havel umřel a nedočkal se toho,ze by mu katovští mistři roztrhli jeho prolhanou hubu od ucha k uchu.
    • a hlavně vám komoušům, za vašeho Klause. Radši zalezte i s nim do díry, vy jste ti poslední, co můžou mluvit o spravedlnosti.
  • Rad a bez nejakych vycitek svedomi bych rozslapl zrude jmenem Klaus drzku !
    Nenavidim ho a doufam, vazeni , ze nejsem sam !!!?
    • To samé co bys chtěl s Klausem udělat, chce dnes udělat většina národa.
    • No urcite. Ovsem i s Havlem.
  • Havel byl jen loutka západu která nás prodala a rozdala, určitě mu vyšší moc udělila tvrdý trest.,.
  • Tiscali známý hradní podržtaška se nezapřel.Ovšem nic nezmění na skutečnosti, že světoznámý zloděj propisek a směšná hadní figurka Klaus už neví jak na sebe upozornit.Už je toho na vetchého staříka moc.Z hradu vyfičel pomalu zadem.Bez rozloučení.Nyní chtěl kafrat do školství.Byl vyfičen.A to je začátek.Je třeba permanentně dávat staříkovi najevo že je vředem národa a hnojem kterému není rovno.Nevydrží to tady dlouho-oni to v redakci zametou ale ani to jim nepomůže.Pěkně na něj volali naposled v Brně."A už se tady nevracej!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit