Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poprvé, kdy pan Havel vzbudil mé sympatie.........tím, že konečně sestoupil z piedestalu a otevřel oči. K tomuto ho přece potřebovali "jeho fanoušci" použít, aby jim svým disidentstvím otevřel cestu - slepý by viděl líp. A to se v politice teprve orientuji, zatímco on to mohl předvídat se svými zkušenostmi. *6*
  • Je pravdou, můžem si tu psát, co chceme, má to ale jeden společný následek - pro nápravu věcí veřejných je nám to prd platné. I když se vynáší demokracie jako výdobytek sametové revoluce, ve skutečnosti byla tu jen vystřídána totalita ideologická za totalitu ekonomickou. Viz náš průmysl i zemědělství, o kterém se tvrdí, že si jsme nesoběstační. A ve skutečnosti je naše hospodářství ze dvou třetin v likvidaci. Co ty na to Václave,/ i ty současný/, nejsi naším vévodou a dědictví našich otců jsi nám nepředal, jak se zprvu zdálo. Kdo chce něco znamenat, utíká se ke "Zdí nářků" a se snaží klaňet. A to mě přímo děsí ... že ten globalizační záměr světovlády má šanci.
  • Pro Josef.Kolik jsi před psaním vypil piv?Hledat nezkorumpovaného mafiána je daleko těžší,než hledat v pekle svatého čerta.
  • Pro Pavel.I za komunistů,kdo se nebál,tak mohl své názory prezentovat.Akorát pak musel měnit zaměstnání.A také se prošlápnout k soudu.Znám to z vlastní praxe.Dnes sice člověk může psát co chce,ale dokud velkozloději mohou tuto zemi rozkrádat,tak je jim to jedno.Když vidím,k jakým koncům uvedený současný kapitalistický svinčík přivede mladou generaci,tak bych,jako bývalý antisocialistický živel, bral komunisty zpátky.Tehdy na obyčejného člověka přece více zbylo a komunisté nezadlužovali zemi.
  • Vase vyjadreni, nevolit zlodeje a mafiany , je sice chvalyhodne, ale vyvolava pochybnosti o tom, zda je take mineno zcela vazne. Prostituce a domy neresti zde vznikaly rychlosti neomezenou, nikdo jejich legalitu nekontroloval, politici se tvarili, ze nic nevidi, i kdyz bordeldomy zarily cervenymi srdicky az za hranice zeme. A delo se tak jiz pred tim, nez se rozzarilo cervene srdce na domove ceskych kralu, na Hradcanech... Co tim chtel autor rici, neminim komentovat, kazdy si o tom udelal svuj vlastni usudek. Zahranici se utvrdilo v dojmu, ze je nase zeme jeden velky verejny dum....Statnicka moudrost selhala, kralove se v hrobech otaci, zeme ceska se cervena a bude dlouho trvat, nez se z teto ostudy zpamatuje. Mafiani a pasaci si z nasi vlasti udelali sve rejdiste...
  • Pro Jokra12.......Lépe bych to nevyjádřila....
  • Vážení diskutující, uvědomujete si, že nebýt Václava Havla, který se postavil (nebo byl vůlí většiny postaven) v listopadu 89 do čela, nemohli byste tady ty svoje názory, a někdy bohužel až nechutné výlevy, zcela svobodně vůbec prezentovat ?
    • Výše - odpověď pro Pavla...........aby to bylo jasné.......takhle je to takové nejisté......
    • Ale tím si nejsi tak stoprocentně jistý, že? Vždyť to opravdu byla jen domluvená komedie. Komunistická strana to složila dobrovolně na základě politického dění v socialistických státech Evropy. *3* *3* *3*
    • Hluboky omyl. Pan Havel byl jen hercem v titulni roli frasky, kde ostatni obcane byli za kompars a meli na starosti zvukove efekty cinkanim klicu. Reziseri z rudych mafii se museli smat, az se za bricha popadali... *3* *3* *3*
  • "Havla zneklidňuje způsob vládnutí ODS" ?! On si z nás snad dělá blázny! Když většinu národa "zneklidňoval" jeho způsob vládnutí, Havel jenom žvatlal o lásce a pravdě a dovolil nástup českého "lokajství". At už někam táhne s jeho názory. Zajímají vůbec někoho ???
  • Vážený pane Havle, být Vámi, tak vezmu ty Vaše miliony, o které jste vlastně napřed vůbec nestál a pak se to nějak otočilo a Vy vlastně ani nevíte jak a strávil bych požehnané stáří někde, kde Vás nikdo nezná. Nějak se Vám vypařilo z hlavy jak to bylo doopravdy s Vaší sametovou revolucí, kdo Vás dosadil do čela a jak macešsky jste se zachoval k vlastnímu národu. Není se co divit, jsme pro vás vyvolené jen ta chamraď, která na vás musí pracovat.... Vy osobně jste se zasloužil pouze o to, že jste velkoryse za všechny občany této země odmítl prominutí státního dluhu vůči USA.
    D Ě K U J E M E
    • Výše........dopovědi pro Jaroslava.........pro mne to asi je trochu nepřehledné.........
    • Pravda. Že se takoví lidé nestydí tu dál žít. Už tam chybělo jen to ODEJDĚTE. Oblafnout všechny obyčejné lidi, kteří chodili poctivě do práce a šetřili bez zlodějen korunu ke koruně, aby měli na stáří, kde hlavu složit, aby se dnes báli o své domovy, které budou muset prodat, když přijdou o práci nebo onemocní. Fuj.
    • Už tam chybělo jen to ODEJDĚTE. Pravda. Že se takoví lidé nestydí tu dál žít. Oblafnout všechny obyčejné lidi, kteří chodili poctivě do práce a šetřili bez zlodějen korunu ke koruně, aby měli na stáří, kde hlavu složit, aby se dnes báli o své domovy, které budou muset prodat, když přijdou o práci nebo onemocní. Fuj.
    • Ty odporná nulo, máš pořádně vykecanou díru do hlavy. Totalita se na tobě dost vyřádila.
    • Souhlasím v plné míře - nenapsala bych to výstižněji !!!
  • Pan prezident má pravdu. Lidi z ODS a kurevník Klaus jsou zločinci.
    • Pan president má pravdu a pan Jan také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit