Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Havlovi může dnes fandit jen nesvéprávný blb který neví nic o jeho minulosti,vidím že tady takoví idioti taky jsou a kejhají jako husy.
  • To mě poser,tak propustím vrahy,zbídačím lidi,okradu stát a potom směle vykročím si pro vyznamenání.Satanovo dílo jest !!
  • Škoda, že tě nedojímá stav ČR, stav, ktyrý jsi vytvořil Ty a ta tvoje sebranka, že ti není hamba lézt na oči lidu, který jsi přivedl na pokraj katastrofy.
  • Jak je možné,že tento vyznamenaný demagog Havel si dovolí stále dál plácat spolu s ostatními souvěrci své bláboly ,které vedou k těmto současným koncům !Ale je to PAN Havel ,přítel pí Albrightové ,že.Viďte vy přisluhovači televizní !!!!!!!!!!
  • Jak nyní,tak za komunistů,dokonce i za nebožtíka Hitlera byli slušní lidé.Prostě za všech těchto režimů byli lidé,kterým se prolhanost politiků a podíl na zbídačení této země příčí.S tím nic nenaděláš.Lumpové už budou u koryt končit.Nejpravděpodobně zde budou vládnout komunisté,nebo fašisté.Dá se předpokládat,že zbídačený národ ve volbách,upřednostní tu politickou stranu,která slíbí,že s politickými lumpy posledních jednadvaceti let,krutěji zatočí.
  • Ich gratulier Wenzl!
    http://vtipy.netroof.eu/item/6152/rad/
  • To Vám za to ten zmrdek prolhanej ještě stojí. Přeji ti Venco dlouhý život a nemocí jako máš metálů kryple *16* a kuřbuřtům co tě tak obhajují dlouhé a bolestivé umírání v pracovním táboře. Oni komunisti nebyli blbý a dobře věděli co tahle verbež pod rouškou demokracie dokáže. Proto jste byli všichni v táborech. Důsledky vašeho propuštění jsou nám známy. To platí i pro převlíkače kabátů, typu nečas dlouhý, štětina a spol. Všem přeji dlouhou a pomalou smrt páni svazáci *16*
  • od toho gruzinskeho vraha to havlovi slusi.humanitarni bombardovani jde obema dobre.oboum fasounum to slusi.jen at si davaj vrahove medaile.
  • Bývalého soudruha Saakašviliho přivedl do funkcí soudruh Ševarnadze. Později ho Eduard Še.. posla do světa, kde si Saakšvili / jak se to podobá Džugašvili/ namluvil cizinku, kterou po svém zvolení prezidentem po Ševarnadzovi vytáhl do vysokých funkcí. Samozřejmě obrátil a to, čemu dříve poctivě a rád sloužil pomlouvá. Ten vyznamenává Havla. Ještě donedávna řadil před svým lidem mezi největší Gruzínce - Stalina!!! Vlastně to taky sedí. Evropa si se svou komisí ověřila a zveřejnila, že kavkazská konflikt zahájil Saakašvili, jenom Havel tvrdí opak. On tam byl , tak to musí vědět.
  • Za komunistů jsem se domníval domníval,že jsou většinou vyznamenáváni gauneři.Dnes si myslím totéž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit